Astrologi trim horoskopa zīmēm oktobrī paredz maģiskas pārmaiņas dzīvē

tautaruna.lv 15.oktobris 2023, 2:00
 
F64
Astrologi uzskata, ka oktobris dažām zodiaka zīmēm var pārvērsties par maģisku mēnesi saistībā ar izmaiņām, kas ienāks viņu dzīvē. Viņiem būs jāiemācās daudz jauna par sevi, un priecīgi notikumi aizsegs visu negatīvo. Laimīgo sarakstā būs trīs zīmes, norāda zvaigžņu eksperti. Tie ir Auns, Jaunava un Mežāzis, vēsta TopNews.

Auns

Auns domās par ģimeni un bērniem. Viņi sapratīs, ka nav pievērsuši viņiem pietiekami daudz uzmanības, un centīsies darīt visu iespējamo, lai situāciju labotu.

Ieradums pāriet no vārdiem pie darbiem nesīs augļus, un mājās Auns pavisam drīz gozēsies rūpēs - tā viņu centienus novērtēs tuvinieki.

Profesionālajā sfērā Auns spēs tikt galā ar nelielām grūtībām. Varbūt parādīsies jauns projekts, kas viņus ieinteresēs. Tāpēc, strādājot pie tā, Auns tiks novērtēts. Rezultātā, pat ja nebūs paaugstinājuma darbā, panākumi un peļņa ir garantēti.

Jaunava

Jaunavas darbaholiķi atkal sajutīs spēka pieplūdumu. Viņi pēkšņi jutīsies jauni un ļoti aktīvi. Rezultātā parādīsies daudzas idejas, kuras viņi uzņemsies realizēt. Oktobrī Jaunavu dienaskārtībā būs dažādība, tāpēc viņiem noteikti nebūs garlaicīgi. Un viņu personīgajā dzīvē valdīs patīkams miers, ko Jaunavas dažādos ar mājsaimniecības darbiem. Jebkurā gadījumā mēnesis būs ļoti harmonisks, sola astrologi.

Mežāzis

Mežāži paļausies uz intuīciju. Un tā nepievils, norādot ceļu uz problēmu risinājumu bez kļūdām. Finanšu jautājumi risināsies kā plānots, tāpēc zīmes pārstāvjiem nebūs jālauza galva, kur dabūt naudu.

Personīgās dzīves jomā Mežāži var paļauties uz ģimenes atbalstu. Oktobrī viņi varēs panākt pilnīgu sapratni ar saviem radiniekiem un noorganizēt īsu atvaļinājumu prom no mājām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas