Britu aktieris uz septiņām stundām ticis ieslodzīts Itālijas cietumā

tautaruna.lv 15.oktobris 2023, 16:40
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Britu televīzijas personība, komiķis un bērnu grāmatu autors Deivids Valjamss atklāj, ka Itālijā nonācis īslaicīgās aizturēšanas izolātorā, ziņo "Daily Star".

Komiķis, uzstājoties Henlijas literatūras festivālā, atbildot uz fanu jautājumu, kura ir viņa vismīļākā grāmatu rakstīšanas vieta, deva pavisam interesantu atbildi.

52 gadus vecais komiķis teica, ka pastāstīšot pavisam interesantu stāstu.

Viņš nesen esot devies nedēļas nogales atpūtas braucienā uz Venēciju. Īsi pēc lidmašīnas nolaišanās Itālijā, komiķis nonācis policijas "nagos". Viss noticis interesanta starpgadījuma dēļ. Viņš skaidro, ka viņam ir divas pases. Vienai no tām ir derīga, taču otrai derīguma termiņš ir beidzies. Dodoties ceļojumā, viņš nejauši mājās paņēma pasi, kura vairs nav derīga. Interesanti, ka Lielbritānijas lidostā netika pamanīts šis fakts, ka zvaigzne grasās no valsts izceļot ar nederīgu pasi.

Itālijas policistiem šis fakts nepaslīdēja garām un viņi komiķi aizturēja uz septiņām stundām. Visas šīs stundas viņš aizvadīja ieslēgts kamerā. Viņš skaidro, ka neticamā kārtā satraucošajā situācijā spēja saglabāt vēsu prātu un visas septiņas stundas nodarbojās ar grāmatas rakstīšanu.

Atbildot uz iepriekš fanu jautājumu, kura ir viņa mīļākā grāmatu rakstīšanas vieta, viņš sacīja: "Es sēdēju un rakstīju septiņas stundas no vietas, un laiks pagāja ļoti ātri. Tāpēc man vislabākā vieta, kur rakstīt, ir Itālijas cietuma kamera".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas