"Pirmā diena ir iesākusies dramatiski," Sendijas un Danutes medusmēnesis nesākas rožaini

tautaruna.lv 15.oktobris 2023, 14:40
 
Ekrānšāviņš
Meiteņu pāris Sendija un Danute ir ieradušās Dienvidāfrikā, lai pavadītu neaizmirstamu medusmēnesi. No lidostas dodoties ar taksi apskatīt centru, vietējais šoferis viņām atklāj, ka šī nav nemaz droša vieta tūristiem un mājas ir aprīkotas ar elektrožogiem, restēm, un šo iemeslu dēļ Sendija un Danute būs spiestas iet uz veikalu ar apsargu.

Septembra sākumā, slavenākais sieviešu pāris Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme, oficiāli salaulājās Dānijā, bet pirms tam, Latvijā sarīkoja ballīti, kurā viņas salaulāja Ralfs Eilands. Pēc laulību ceremonijas dāmas devās medusmēnesī uz saulaino Dienvidāfriku, kur viņas sagaidīja ne viens vien pārsteigums. Ceļā uz centru, kāds taksists jaunlaulātās brīdināja par drošību, uzsverot, ka sievietēm šī valsts nav drošākā.

“Es pagaidām esmu tādā šokā. Es zināju, ka ir tās ekstrēmās vietas, es biju dzirdējusi par Keiptaunu, bet šis pārspēj visu. Es nezinu kā būs tālāk, bet pirmā diena ir iesākusies dramatiski.”

Pirmās dienas vakarā uz vietējo veikaliņu dāmas pavadīja apsargs, lai tiešām pārliecinātos, ka viņas sveikas un veselas nonāks atpakaļ savos apartamentos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

15.oktobris 2023

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas