Sieviete "Facebook" iegādājas sveša cilvēka pelnus

tautaruna.lv 15.oktobris 2023, 16:20
 
pexels.com
Cilvēkiem mēdz būt dažādas aizraušanās un hobiji. Daži var aizrauties ar dziedāšanu, zīmešanu vai dejošanu, tikmēr citi ar kaut ko daudz savdabīgāku - nāvi. Lorēna Elīza no Amerikas izpelnījās lielu kritiku no sociālo mediju lietotāju vidus, kad atklāja, ka tiešsaistē iegādājusies sveša cilvēka pelnus, vēsta "Daily Star".

Lorēna Elīza atklāj, ka ir "apsēsta ar nāvi". Tāpēc viņa, pamanot sociālajā medijā "Facebook", ka kāds tirgo sava radinieka mirstīgās atliekas jeb pelnus, nešauboties tos nolēma iegādāties.

Kāds vīrietis "Facebook" ievietoja sludinājumu, ka pārdod savas mātes pelnus.

Viņš pārdeva divus trauciņus ar mātes pelniem, katrā no tiem bija aptuveni 56 grami pelnu. Par vienu trauciņu mātes pelniem viņš vēlējās iegūt 30 ASV dolārus. Ja pircējs gatavs samaksāt nedaudz vairāk, piemēram, vēl piecus dolārus, tad viņš ir gatavs atklāt interesantas detaļas par nelaiķi.

Lorēna iegādājās pelnus un vīrietis tos nosūtīja viņai pa pastu. Paciņas atvēršanu Lorēna iemūžināja video un pēc tam to ievietoja tiešsaistē. Sieviete saņēma pelnus burciņā un vēstuli, jo bija samaksājusi papildus naudu, lai uzzinātu interesantu stāstu par nelaiķi. Daudzi cilvēki atzina, ka Lorēna rīkojusies "nepareizi" un "neētiski", iegādājoties sveša cilvēka pelnus internetā. Tikmēr citi apšaubīja, vai sieviete tiešām ko tādu paveikusi, vai tikai izliekas, lai gūtu popularitāti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:36

Jaunākās diskusijas