Uz fronti savervētajiem cietumniekiem beidzies līguma termiņš; noziedznieki atgriežas Krievijas pilsētu ielās

tautaruna.lv 22.janvāris 2023, 20:25
 
Scanpix
Jau vairākkārt ziņots, ka Prigožins savā privātajā armijā "Vāgner" iekļāva cietumniekus, kuriem tika solīts atlaist cietumsodu, ja viņi dosies uz fronti.

Pirmā savervēto daļa savu laiku frontē ir "nokalpojuši" un tagad atgriežas savās dzimtajās pilsētās. "Twitter" publicēts brīdinājums: "Prigožina "absolventi" atgriezās Krievijā. Krievi, gaidiet savu pilsētu ielās. Tagad viņu "kaujas pieredze" tiks pārbaudīta uz jums."

Atvadoties no saviem "absolventiem", Prigožins saka: "Jūs godīgi esat nokalpojuši 180 dienas. Tagad varat doties uz mājām, ja tādu nav, atrodiet dzīvesvietu - nauda jums ir. Es teicu, ka karā man vajadzīga jūsu kriminālā pieredze, tad civilajā dzīvē kriminālu vairs nevajag. Ja gribat atpakaļ uz fronti, nevajag atkal iesēsties cietumā - varat pieteikties tāpat vien. Zinu, ka ne visiem izdosies mierīgi dzīvot, bet pacentieties."

Komentāros cilvēki ir nesapratnē un netic notiekošajam: "Ja kāds no viņiem izdarīs smagu noziegumu, kurš atbildēs?" "Izskatās, ka Prigožins ir klusais prezidents, ja reiz var apžēlot." "Tas ir dabiski. Krievija pārliecinoši pārvēršas par "melno zonu"."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:53

Jaunākās diskusijas