Latviešu astrologs: Putins vairs Ukrainā neiebruks

tautaruna.lv 22.janvāris 2023, 1:30
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Astrologs Valters Šulcs apjomīgā materiālā "Putina noriets" prognozē Krievijas prezidenta Valdimira Putina nākotni turpmākajam gadam. Tostarp, Šulcs runā par Krievijas atkārtota ubrukuma iespējamību Ukrainā.
Kā pauž astrologs, viņš neredz Krievijas atkārtotu iebrukumu Ukrainā.

"Kopš risinājās aktīva karadarbība 2022.gada sākumā Ukrainā, arvien mazāk sanāk piesaukt Ukrainu Putina horoskopa aktualitāšu sakarā. Protams, rīvēšanās un gruzdēšana starp valstīm turpināsies, seku likvidācija un mūžīgā nepiedošana droši vien, ka paliks, taču es, vismaz no Putina horoskopa un savas saprašanas neredzu atkārtotu iebrukumu Ukrainā," raksta astrologs.

Tāpat viņš pauž, ka Putina dzīvē ir sākusies paša dzīves pamatu restrukturizācija un inventarizācija, tā ka lielākā daļa procesu pēc kara tālāk galvenokārt noritēs “mājās” saistībā ar viņa varas turēšanu un saglabāšanu, mēģinot tikt galā ar graujošo ekonomisko sankciju iespaidu no kādreizējo partneru puses.

Astrologs uzsver, ka nemana arī starptautisko attiecību uzlabošanos no Putina puses.

"Kaut kāda neliela, bet dāsna labvēlība var nākt tuvāk janvāra vidum. Nez, varbūt Ķīna vai kāds cits ārvalstu draudzīgais partneris nedaudz izlīdzēs. Lai gan Ķīna arī ir ļoti piesardzīga un vērtējoša attiecībās ar Krieviju."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:49

Jaunākās diskusijas