Aviokompānija nozaudē sievietes bagāžu; neticami, cik ilgu laiku prasa tās atgūšana

tautaruna.lv 22.janvāris 2023, 13:01
 
pexels.com
Dodoties ceļā ar lidmašīnu ikviens cer, ka ne tikai pats nonāks galamērķī, bet arī bagāža. Tas nav nekāds retums, ka mēdz notikt dažādas aizķeršanās ar bagāžu, taču lielākoties šīs problēmas tiek salīdzinoši ātri atrisinātas. Tomēr Eiprilai Gevinai no ASV nācās gaidīt vairākus gadus, lai atgūtu savas mantas.

Sieviete ar savu neparasto pieredzi dalījās sociālajā medijā "TikTok".

Kā stāsta Eiprila, tad 2018. gada vasarā viņa bija devusies uz Čikāgu darba darīšanās. Atgriežoties atpakaļ mājās, Oregonā, viņa konstatēja, ka aviokompānija "United Airlines" ir pazaudējusi viņas bagāžu.

Sieviete kopā ar kompāniju ilgstoši centās atgūt nozaudēto koferi, taču veltīgi. Aviokompānija atzina, ka tai nav ne jausmas, kur sievietes čemodāns atrodas. Pateicoties tam, ka Eiprilai nebija iespējams atgūt savas mantas, aviokompānija viņai izmaksāja kompensāciju.

Liels bija sievietes pārsteigums, kad pēc četriem gadiem ar viņu sazinājās lidostas darbinieki un teica, ka ir atraduši nozaudēto koferi.

Viņa "TikTok" minēja, ka bija šokā, ka pazaudētais čemodāns ir atradies. Izrādās tas ir ceļojis viens pats apkārt pasaulei. Tā kā sieviete devās komandējumā ASV ietvaros, liels bija viņas pārsteigums, ka viņa čemodāns paspējis pabūt pat Centrālamerikā.

"Tas bija Hondurasā. Un kas zina, kur vēl tas ir bijis," video sacīja Eiprila.

Čemodāns galu galā bija nonācis Teksasas štatā, kad ar viņu sazinājās lidostas darbinieki.

Sieviete video atklāja, ka soma ir nedaudz cietusi, taču tajā iekšā esošais saturs nav bojāts. Neviena no viņas mantām četru gadu laikā nav pazudusi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas