Cik mūsdienās maksā mīļdzīvnieku ārstēšana? Reizēm dārgāk kā plastiskā operācija Holivudā

tautaruna.lv 22.janvāris 2023, 18:30
 
pixabay.com
Patiesi milzīgas summas tiek maksātas par mīldzīvnieku veselības aprūpi. Tie nav daži simti, - tie ir patt tūkstoši eiro.

"Twitter" ieraksts: "Bet, nu, jā. Ja dzīvniekam sašķobījusies veselība, hesus maria, cik dārgs prieks. Nav žēl maksāt, jo viss, ko gribās, lai tam kaķēnam skaista, veselīga un pilnvērtīga dzīve, protams. Un kudos mūsu lieliskajam vetārstam. Ja ņem dzīvnieku, baigi tomēr jāpiedomā, vai var atļauties." raisījis plaši diskusiju.

Cilvēki dalās savā pieredzē, kā arī apspriež labākos risinājumus, lai brīdī, kad nepieciešama vetārsta palīdzība, par to spētuu samaksāt.

Jāņa meita: "Ooo jā. Visiem stāstu, ka, ja grib mājlolojuma dzīvnieku, tad obligāti jāatver konts dzīvnieka veselības problēmām+veselības apdrošināšana. Pa četrām dienām pagājušo nedēļ suņa glābšanai tika iztērēti +-1400€".

Ance: "Jup, mums šobrīd par 5 mēnešiem kopā jau aizgājis 1000+ eur. Operācija, protams, visdārgākā, bet, nu, mums vismaz tādā ziņā paveicies, ka kaķis, jo, ja nemaldos, tad kaķiem vismaz drusku lētāk ir vets"

Katrīna: "Es arī tieši par apdrošināšanu gribēju prasīt, vai esat apsvēruši. Pēc vienas nedēļas stacionārā, kas izmaksāja ap 700 EUR, gribēju iegādāties, bet izrādījās, ka manējā par vecu, bet jūsējie vēl noteikti kvalificējas :)".

Gundega: "Kad Mortijs apēda konču ar visu plastmasas papīrīti, taisījām usg, rentgenus ar kontrastvielu, vēl klāt nāca nakts tarifs. Lētāk būtu bijis vilkt laukā no mutes - pirkstus cilvēkiem šuj klāt par brīvu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas