Jurģis Liepnieks atklāj, ko Tālis Linkaits mums pirms četriem gadiem noklusēja

tautaruna.lv 22.janvāris 2023, 5:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/f64
Jurģis Liepnieks publiskojis bijušā satiksmes ministra Tāla Linkaiša sarasti ar Kasparu Vingri. Sarakstē abi sader - Linkaits saka, ka "Rail Baltica" plānotajā laikā neuzbūvēs.

Jurģis Liepnieks "Twitter" kontā raksta: "Šis ir tik "skaisti" par Latviju. Ministrs sader ar valsts uzņēmuma vadītāju, ka nekas paredzētajos termiņos izdarīts netiks. Ministrs uzvar. Valsts uzņēmuma vadītājam ir nepatīkami. Visi pasmejas. Par iztērētajiem miljoniem, laiku, resursiem visiem viss vienalga."

Sarakstē starp Linkaiti un Vingri tiek saderēts. Vingris raksta: "Labi, saderam. Ka 2022.gada 31.decembrī būvdarbi tiks pabeigti visā posmā, ieskaitot abas stacijas." Linkaitis gan tik optimistisks nebija - viņš šīs derības ir vinnējis.

Komentētāji raksta: "Es atvainojos, bet Tālim, acīmredzot, ir izpratne par procesiem, un pieņemu, ka viņš būtu ar mieru zaudēt šīs derības, ja šāda utopija piepildītos. Starpcitu, jaunais SM ir no NA, kuri ir pret darbaspēka ievešanu, ar tīrasiņu āriešiem, labi, ja uz 2030. gadu uzcelsim."

"Un atkal viss tiek novelts uz globāliem procesiem, bet ne vārda par mūsu vājprāta birokratizētajiem jebkuriem procesiem. Tas viss ir jauki, bet no saimnieciskā viedokļa ļoti lēni, neefektīvi un līdz ar to dārgi."

"Tagad derības var pārņemt Vitenbergs"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas