Arestē piecus zēnus par asiņainu uzbrukumu ar nazi

tautaruna.lv 19.marts 2022, 18:30
 
Pixabay
Pieci bērni vecumā no 12 ir arestēti pēc tam, kad 13 gadus vecs zēns tika sadurts jauniešu bandas kautiņā Saseksā, ziņo portāls "The Sun".

Detektīvi apstiprināja, ka bruņota policija arestējusi piecus zēnus saistībā ar uzbrukumu ar nazi jaunajam pusaudzim svētdienas vakarā.

Policijas priekšnieks šo incidentu raksturoja kā "dziļi satraucošu", jo tika mēģināts pārliecināt vietējo sabiedrību, ka saduršana ir "izolēts incidents".

Pirmdien visi pieci bērni vecumā no 12 līdz 15 gadiem palika policijas apcietinājumā, jo cietušais no gūtajām traumām ārstējās slimnīcā.

Trauksme tika sacelta naktī, un pēc jauniešu vardarbības uz piejūras pilsētu Vortingu, Rietumsaseksā, tika izsaukta policija un sanitāri.

Saseksas policijas pārstāvis sacīja: "Mēs esam brīdinājuši, ka jauniešu vardarbība netiks pieļauta, pieci bērni tika arestēti saistībā ar noduršanu Vortingā."

13 gadus vecs zēns guvis brūces ķermenī. Viņš tika nogādāts slimnīcā, kur turpina ārstēties no ievainojumiem, kas, par laimi, nav dzīvībai bīstami.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:19

Jaunākās diskusijas