Latviešu aktieris atklāj, kādā neparastā situācijā nonācis lomas dēļ

tautaruna.lv 19.marts 2022, 12:20
 
Rūta Kalmuka/F64
Aktieris Niklāvs Kurpnieks latviešu seriālā "Bezvēsts pazudušās" atveido ļaundari Pāvelu un kanāla STV pirmā! šovā "Kad viņas satiekas" atklājis, ka lomas dēļ izpelnījies skatītāju dzēlības.

Aktieris stāsta, ka, pašam spēlējot Pāvelu, viņš nešķitis tik liels ļaundaris, kā vēlāk redzams seriāla skatītājiem, jo aktieri parasti cenšoties savā tēlā atrast ko pozitīvu.

Taču daži seriāla fani gan nav tik toleranti - viņi tik ļoti asociē Niklāvu ar Pāvela tēlu, ka pat sūta aktieriem ne visai pozitīvas vēstules soctīklos un uz ielas ieraugot sauc viņu seriāla varoņa vārdā.

"Man sociālajos tīklos uzraksta pilnīgi nepazīstams cilvēks: "Sveiks, es tev gribētu kaut ko pateikt." Es nemaz tālāk neskatos, bet pēc nedēļas, ceturtdienas vakarā man atnāk ziņa: "Tu esi psihs." Nē, nu paldies - tas ir jauki. Ir cilvēki, kas kaut kādā dīvainā formātā redz, ka es tāds arī būtu," stāsta aktieris.

Aktieris atklāj, ka reiz uz ielas viņam sieviete pagājusi garām un noskurinājusies, ka viņš ir Pāvels.

Jau vēstīts, ka šogad otro sezonu piedzīvo pašmāju seriāls - psiholoģiskais trilleris "Bezvēsts pazudušās", kas balstīts Latvijas autores un seriāla producentes Leldes Kovaļovas tāda pat nosaukuma debijas romānā.

Kā vēsta publicitātes materiāli, jaunais žurnālists Toms ierodas mazpilsētā Mēronā, lai apskatītu vietu, kurā reiz zaudējis savu ģimeni, bet negaidīti nokļūst traģisku un šokējošu notikumu epicentrā. Pilsētas vienīgā fabrika tiek slēgta, un lielākā daļa mazpilsētas iedzīvotāju negaidīti zaudē darbu. Sāk attīstīties sekta, kas iedzīvotājus sadala starp tās atbalstītājiem un noliedzējiem un izrādās, ka ļaunākais vēl tikai gaidāms…

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:33

Jaunākās diskusijas