VIDEO: Jelgavā notikusi iespaidīga avārija

tautaruna.lv 6.jūlijs 2021, 14:30
 
Ilustratīvs attēls / Oksana Džadana/F64
Iespaidīgs ceļu satiksmes negadījums noticis Jelgavā, kurā tika ierautas četras automašīnas, tostarp Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) autocisterna, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Pildot dienesta pienākumus, proti, traucoties uz izsaukumu Cenu pagastā, kur dega kāda māja, viena no Jelgavas daļas glābēju ekipāžām iekļuva avārijā ar vieglo spēkratu. Sadursmes vieta ir Rīgas ielas krustojums ar Loka maģistrāli.

Pieļaujams, ka vieglais auto “Volkswagen”, nepamanot tuvojošos operatīvo transportu, izbrauca tam priekšā un izraisīja avārijas situāciju.

Smagā tehnika “Volkswagenu” burtiski noslaucīja, tas apgāzās un aizķēra citas blakus stāvošas automašīnas. Valsts policija jau patlaban ir pārbaudījusi un noskaidrojusi svarīgus faktus, taču izmeklēšana vēl nav noslēgusies.

Policijā stāsta, ka VUGD dienesta automašīna ar ieslēgtiem skaņas signāliem un bākuugunīm devās uz izsaukumu, taču pa ceļam Jelgavā Rīgas ielas krustojumā ar Loka maģistrāli notika sadursme ar “Volkswagen”, kas sadursmes rezultātā apgāzās un bojāja divas blakus stāvošas mašīnas. Traumas guva apgāzušās automašīnas pasažieri, kuri tika nogādāti kādā ārstniecības iestādē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:28

Jaunākās diskusijas