Latviešu astrologs komentē Kivlenieka bojāeju

tautaruna.lv 6.jūlijs 2021, 13:09
 
AP/Scanpix/LETA
Latviešu astrologs Kristaps Baņķis, kas jau iepriekš dalījies ar nelabvēlīgu astroloģisko prognozi ASV neatkarības dienai, komentējis traģiskā negadījumā bojā gājušā hokejista Latvijas izlases vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka nāvi.
Baņķis sociālajos tīklos publicējis, kā viņš raksta, kāda sportista astrokarti, bet, spriežot pēc ierakstiem Twitter, runa ir par Kivlenieku.

"Kāda sportista Astrokarte, kas uzrāda astro vissarežģītāko figūru - LIELO KRUSTU. Tā ir spriedze, kas daudziem palīdz sasniegt neiedomājamas virsotnes, tomēr… reizē dzīvot zem “Dāmokla zobena”, kad aktuālā planetārā spriedze var eksplodēt. Pa plānu ledu… LAI VIEGLAS UN GAIŠI!

Pēc Saules ASC Astrokartes spriedze pa finanšu sfēru, kur var pieņemt neapdomīgus lēmumus, kas ietekmē likteni; kā arī draudzības&izklaides sektors ir pārspriegots; ATTIECĪBAS uzdod jautājumus. Sports un izklaide nav savienojami… Jauks cilvēks ar smagi nesamu karmu.
Kā jau teicu, smalkāk var skatīt pēc tām 40 dienām… pie lielas vajadzības. Tur ir ko rakt, ko vajag, vajadzēja un kādēļ…
Atšķirībā no KP, kurš bieži neveiksmīgi koķetē ar likteni un karjeru, bet karma nav tik smaga, tādēļ var. Katram savs.
Nāve nekad nav muļķīga! Tai ir savi iemesli. Nāvei jāuzdod lieli jautājumi ikvienam no mums. Mēs visi mirsim. Un tomēr - mistērija. Kad un kā!" raksta Baņķis.
Viņš arī atgādināja par astroloģisko prognozi ASV neatkarības dienai.
"Līdz pat 4.jūlijam virzāmies uz retu spriedzes trejaci: Marsa - Urana - Saturna konfliktējošu mijiedarbību, kas negatīvi ietekmē biznesa, sabiedrisko, tirdzniecības, ziņesības un attiecību sektorus. Staigāšana pa mīnu lauku! Nopietni svarīgas darbības līdz 11.07 nav vēlamas!"
"Brīvdienās Marsa spriedze ar Urānu! Esiet uzmanīgi saskarsmē, satiksmē, ar priekšmetiem un ūdeņos!"

Kā vēstīts, mūžībā devies Latvijas hokeja izlases vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, pirmdien ziņoja Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Nacionālās hokeja līgas kluba Kolumbusas "Blue Jackets" sistēmā spēlējušais Kivlenieks no dzīves ir atvadījies 24 gadu vecumā.

"Blue Jackets" paziņojumā teikts, ka nāves cēlonis ir bijis "traģisks incidents". Rīdzinieks kritienā guvis galvas traumu. Nekavējoties tika izsaukta ātrā palīdzība, taču pēc neilga laika tika konstatēta hokejista nāve.

Sākotnējā informācija liecināja, ka Kivlenieks cietis svētku uguņošanas laikā ASV Neatkarības dienas svinībās.

Laikraksts "The Detroit News" vēstīja, ka incidents noticis Mičiganas štatā Detroitas tuvumā esošajā pilsētā Novajā.

Apstiprināts, ka Novajas policija izmeklē Kivlenieka nāvi.

Novajas policijas leitnants Džeisons Meiers paskaidroja, ka vairāki cilvēki atradās burbuļvannā, kad notika "uguņošanas negadījums".

"Mēģinot izkļūt no burbuļvannas, Kivlenieks paslīdēja un atsitās ar galvu pret betonu," par zināmo teica Meiers.

Policija izsaukumu saņēma neilgi pēc plkst.22. Ātrā medicīniskā palīdzība ieradās piecu minūšu laikā, un Kivlenieks tika nogādāts Debesbraukšanas Providences slimnīcā Novajā, kur tika konstatēta viņa nāve.

Pirmdien bija paredzēta autopsija, un izmeklēšana joprojām ir atklāta, sacīja Meiers. Viņš atteicās atklāt, kurā mājā Kivlenieks atradās 4.jūlija svinībās.

Jaunākā informācija, kā savā "Twitter" kontā vēsta Kolumbusas kluba apskatnieks Ārons Porclains, atsaucoties uz izmeklētāju Timu Vudsu, liecina, ka vārtsarga nāve bija nejaušība.

"Kivlenieka nāves cēlonis, kas minēts autopsijā, ir "uguņošanas lādiņa sprādziens, krūšu kurvja trauma", nevis galvas trauma, kā tas bija pirmajā policijas izvirzītajā versijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:40

Jaunākās diskusijas