Kuras ir laimīgākās horoskopa zīmes?

tautaruna.lv 6.jūlijs 2021, 7:00
 
Elmārs Rudzītis/F64
Astrologi uzskata, ka ir noteiktas horoskopa zīmes, kurām veiksme un laime uzspīd biežāk nekā citām, vēsta "rsute.ru".
Auni ir cilvēki, kas spēj reaģēt zibens ātrumā jebkurā kritiskā vai stresa situācijā. Viņi rīkojas ātri un apzināti vienlaikus. Pat ja viss ir sarežģīti, Auns saņem otro elpu, kas ļauj viņiem atrisināt visas problēmas. Neatlaidība ir Auna laimes noslēpums.

Lauvas pēc būtības ir tālredzīgi cilvēki, un viņu intuīcija ir diezgan spēcīga. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji bez lielām grūtībām spēj atpazīt pat viltīgākos krāpniekus. Ja rodas kāda kritiska situācija, tad Lauvas vienmēr rīkojas apzināti un apdomīgi.

Skorpioniem parasti veicas visu mūžu. Šie cilvēki ir diezgan spēcīgi un mērķtiecīgi. Ja viņi izvirza mērķi, tad viņi iet uz to līdz galam un galu galā to sasniedz. Skorpioni bez lielām grūtībām uzvar jebkurā strīdā vai konfliktā.

Ūdensvīriem nav noslieces turēties pie pagātnes, pastāvīgi domāt par to un uztraukties. Viņi nav tendēti vākt un uzkrāt sevī negatīvo pieredzi, ko viņiem devis liktenis. Ūdensvīri ātri izdara secinājumus un turpina dzīvot tālāk, it kā nekas nebūtu noticis. Daudzos aspektos dzīvē Ūdensvīriem palīdz optimisms, kura viņiem ir diezgan daudz.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas