Dziedātājas MakSim pārstāve komentē viņas "miljonus vērto" ārstēšanu

tautaruna.lv 6.jūlijs 2021, 12:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Dziedātājas MakSim (īstajā vārdā - Marina Abrosimova) pārstāve Jana Boguševskaja komentēja baumas par dziedātājas ārstēšanu, par ko it kā jāmaksā miljoni.

Boguševskaja Instagram publicēja rakstu, kura nosaukumā bija rakstīts, ka dziedātāja atrodas Maskavas privātklīnikas VIP nodaļā. "Tie ir meli. Marina neatrodas privātā klīnikā par miljoniem, ” publikāciju komentēja dziedātājas pārstāve.

Kā vēsta portāls "KP.ru", zvaigzni cenšas glābt Maskavas 52. klīniskās slimnīcas ārsti.

Kā ziņoja Krievijas mediji, sīkāku informāciju par dziedātājas ievietošanu slimnīcā žurnālistiem pastāstīja klīnikas palīgstrādnieki. Pēc viņu teiktā, divu nedēļu uzturēšanās VIP telpās, kurās atrodas zvaigzne, maksā vienu miljonu rubļu. “Mēs zinām, ka MakSim tur atrodas sliktā stāvoklī. Mēs jautājam: "Koronavīruss?" Viņi saka: "Varbūt ne koronavīruss." Un tad ko? " viņi teica.

Iepriekš laikraksts "Komsomoļskaja Pravda", atsaucoties uz dziedātājas garīdzinieku abatu Luku, rakstīja, ka Abrosimova ir pie samaņas. Priesteris par to pastāstījis TV kanāla “Spas” ēterā: “Marina ir pie samaņas. Viņa lūdzas. Es tagad neatklāšu informācijas avotu, bet tā ir drošticama, ” sacīja priesteris.

Kā atklāja MakSim pārstāve, abats Luka patiešām ir viņas garīgais pavadonis, taču dziedātāja joprojām ir komā.

Kā vēstījām, jūnija vidū dziedātāja MakSim tika hospitalizēta uz vienu no klīnikām Maskavā, jo viņa jutās slikti. Vēlāk ārsti nolēma izraisīt mākslīgo komu un pieslēgt dziedātāju pie plaušu ventilēšanas aparāta. Krievijas medijiem tika atklāts, ka māksliniece ir kritiskā stāvoklī. Ārsti dara visu iespējamo, lai viņas stāvokli stabilizētu, bet ar katru dienu tas pasliktinās. Pirms dažām dienām plaušu bojājumi sasniedza 75%, tagad šis rādītājs, pēc dažu avotu informācijas, ir 80%.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:30

Jaunākās diskusijas