Līdz asarām! Merzļikini velta aizkustinošus vārdus Kivleniekam

tautaruna.lv 6.jūlijs 2021, 11:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Latviešu hokejists Elvis Merzļikins un viņa sieva Aleksandra sociālajos tīklos veltījuši aizkustinošus vārdus traģiskā negadījumā bojā gājušajam hokejistam Latvijas izlases vārtsargam Matīsam Edmundam Kivleniekam. Jāpiebilst, ka Merzļikins bija Matīsa Kivlenieka komandas biedrs Kolumbusas “Blue Jackets” pēdējos divus gadus.

Vietnē Instagram Elvis publicējis ierakstu, kurā viņš saka milzīgu paldies visiem par atbalstu un atvainojas, ka neatbildēja uz vēstulēm.

Viņš uzrunā savu draugu un komandas biedru Matīsu.

"Mans mazais brāli, ko es varu teikt, es tiešām Tevi mīlēju, Tevi, par kuru es rūpējos, ar kuru pavadīju garas naktis ar daudz alus, ar kuru būt kopā katru dienu un katru stundu bijas vislabākais, tu biji mazais brālis manai sievai un manai mazajai ģimenei, papildus našķi Kobijam! Tu viņam tevis pietrūki, mums visiem Tevis pietrūks! Paldies, ka biji tik pārsteidzošs cilvēks, vienmēr ar smaidu, izglītots, vienmēr palīdzēji man un manai sievai! Paldies! Tu vienmēr ieklausījies padomos, es biju tik lepns par Tevi Ņujorkā.

Es tiešām tevi mīlu, man tevis pietrūks, mums bija pēdējā basketbola spēle baseinā, un mēs to izbaudījām, un tad tu mani pameti.
Mēs mīlam tevi un lido augstu mazuli, lido augstu!
Tu būsi mūsu sargenģelis," rakstīja Merzļikins.

View this post on Instagram

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly)

Savas skumjas neslēpj arī Elvja sieva Aleksandra.

"Tu biji mans mazais brālis. Tu biji fundamentāla mūsu ģimenes daļa. Tu biji jaukākā, apburošākā persona, kādu pazinu. Tu skatīsies uz mums no augšas un, iespējams, teiksi: "Draugi, neraizējietiespar to", jo to teici 90 procentos gadījumu.

Tu vienmēr liki visiem smaidīt, tu vienmēr padarīji visu apkārt gaišāku. Tev nepatika rīti pirms kafijas tases, tāpēc mēs ignorējām tevi pirms tavas krūzes. Tu būtu brīnišķīgs onkulis mūsu dēlam, tāpat kā tu biji brīnišķīgs onkulis mūsu Kobijam un viņš, iespējams, mīlēja tevi vairāk par mums.

Matīss, mēs zaudējām tevi, bet debesis ieguva unikālu eņģeli. Es mīlu tevi, mazais brāli, mūžīgi un vienmēr. Un es gribu tevi atcerēties ar smaidu sakām sakām: "Viss būs labi"," rakstīja Aleksandra.

Kā vēstīts, mūžībā devies Latvijas hokeja izlases vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, pirmdien ziņoja Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Nacionālās hokeja līgas kluba Kolumbusas "Blue Jackets" sistēmā spēlējušais Kivlenieks no dzīves ir atvadījies 24 gadu vecumā.

"Blue Jackets" paziņojumā teikts, ka nāves cēlonis ir bijis "traģisks incidents". Rīdzinieks kritienā guvis galvas traumu. Nekavējoties tika izsaukta ātrā palīdzība, taču pēc neilga laika tika konstatēta hokejista nāve.

Sākotnējā informācija liecināja, ka Kivlenieks cietis svētku uguņošanas laikā ASV Neatkarības dienas svinībās.

Laikraksts "The Detroit News" vēstīja, ka incidents noticis Mičiganas štatā Detroitas tuvumā esošajā pilsētā Novajā.

Apstiprināts, ka Novajas policija izmeklē Kivlenieka nāvi.

Novajas policijas leitnants Džeisons Meiers paskaidroja, ka vairāki cilvēki atradās burbuļvannā, kad notika "uguņošanas negadījums".

"Mēģinot izkļūt no burbuļvannas, Kivlenieks paslīdēja un atsitās ar galvu pret betonu," par zināmo teica Meiers.

Policija izsaukumu saņēma neilgi pēc plkst.22. Ātrā medicīniskā palīdzība ieradās piecu minūšu laikā, un Kivlenieks tika nogādāts Debesbraukšanas Providences slimnīcā Novajā, kur tika konstatēta viņa nāve.

Pirmdien bija paredzēta autopsija, un izmeklēšana joprojām ir atklāta, sacīja Meiers. Viņš atteicās atklāt, kurā mājā Kivlenieks atradās 4.jūlija svinībās.

Jaunākā informācija, kā savā "Twitter" kontā vēsta Kolumbusas kluba apskatnieks Ārons Porclains, atsaucoties uz izmeklētāju Timu Vudsu, liecina, ka vārtsarga nāve bija nejaušība.

"Kivlenieka nāves cēlonis, kas minēts autopsijā, ir "uguņošanas lādiņa sprādziens, krūšu kurvja trauma", nevis galvas trauma, kā tas bija pirmajā policijas izvirzītajā versijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:27

Jaunākās diskusijas