Kāds ir Ukrainas kara patiesais iemesls

DŽA

Ukraina izvēlējās savu ceļu- ceļu uz demokrātiju. Tā bija Ukrainas pilsoņu izvēle.  Ukraina dzīvo daudz labāk, nekā  krievija. Ukraina nekad, un nevienai zemei, nav uzbrukusi. Ukraina dzīvo savu Ukrainas dzīvi.  Labi dzīvoja.  Bet, pirms 8 gadiem, krievija iebruka Austrumukrainā, arī Krimu okupēja. Un tagad, kremļa fašisti,  sakot to, ka Ukraina uzbruks, iebruka Ukrainā.  Lielā krievijas armija tiek smagi sista. Ne tajā zemē iebrauca... 

Bet, ko kremļa fašisti var darīt? Viņi var! Viņi var nošaut sievietes vīru, pēc tam, bērna acu priekšā, izvarot bērna mammu... bet tēvs guļ sētā... nošauts!!!

Jā, aziātu orda reizēm izvaro sievietes, bet nenogalina, bet, reizēm izvaro un nogalina. Kā sanāk. 

Neliels ieskats vēsturē.  1944. gadā, kad aziātu orda iebruka Austrumprusijā, viņi rīkoja sadistu dzīres. Sieviete, grūtniecības astotajā mēnesī, tika izvarota, pienaglota pie klēts durvīm- aziātu izdzimteņi trenējās šaušanā! Un, tiem aziātu noziegumiem, ir dokumentālas liecības!

Lai krievija tiek nolādēta mūžu mūžos!!!

20.aprīlis 2022, 21:37
DŽA

Bet tad, Austrumprūsijā, aziātu izdzimteņi,  izvaroja un nogalināja vācietes.

Tagad to dara ar krievu sievietēm. Jā,  pie Kijevas vairākums ir krievi, Ukrainas krievi!!! 

Bet, tā fašistu orda- nav krievi! Nolādēti mongoloidu izdzimteņi. 

20.aprīlis 2022, 22:08
Jelena Sergejeva

Ina... Labāk neuzraujies uz rupjību, es varu atbildēt tā, ka sniegs vasarā snigs. Es Tevi neapsaukāju, tā ka piebremzē. Gribas likties zem liliputina, tad dari to. Tādām kā tu pofig, ka tik baro. 

20.aprīlis 2022, 23:27
Vadims Kislovs

Krievi nekad neko nav ražojuši no patēriņprecēm . Ražoju tankus un automātos un kur vien spēra savu sūdaino armijas zābaku - tur bija nāve un iznīcība . Pat ielauzušies Ukraiņu dzīvokļos ieraugot elementāru WC aprīkojumu viņi brīnās - kas tas un kam tas jo 75% šo aiziātu pēcteču dirst iet sētā izraktā bedrē . Kāpēc karš tieši Ukrainā ? 1kārt Pasaules maizes klēts un ieguglējiet ko satur šī zeme - kāda dabas resursi tur atrodas un viss taps skaidrs . Cinkas,titāns ogles un milzu gāzes iegulas tieši Harkivas apkārtnē un tāpēc to tik intensīvi gludina ar GRAD kompleksiem . Krievija ir jāizolē no pasaules kā Ziemeļkoreja un katras krievs nolādētu ka ir dzimis par krievu 

21.aprīlis 2022, 12:52
ina

Jelena un Dza - dva sapoga - para, 2 stulbi nacisti, kas nespej aptvert, ka tadi ir. Fuck off neo nazi  ! Ceru, ka so forumu lasa ari no nacistiem cietusas tautas parstavji... gan jau ka atradis... ka daudzus nacistus ir atradusi un sodijusi... Es personigi esmu pret to, ka Krievija ir iebrukusi Ukraina un iet boja nevainigi cilveku, bet tapec jau es neatbalstisu nacistus, ka to darat jus abi,  jo padi tadi esiet

21.aprīlis 2022, 15:13
Jelena Sergejeva

Ina.. Nacists ir liliputins un visa tā varza, kuri viņu atbalsta. Pamēģini Krievijā izteikt savu viedokli par karu, varēsi visu atlikušo mūžu ārstēties, dabiski, ja neiesēdinās līdz 15 gadiem, tur pati galus atdosi vēl ātrāk. 

21.aprīlis 2022, 16:49
DŽA

ina, aizver savu izpisto muti!!! Un, sapratu- tu neesi nozombēts idiots- tu esi kremļa fašistu trollis!!! Personīgi es, tev galvu nogrieztu. Ja ja, humānists, budists un pacifists esmu, bet, tavu galvu nogriezt- uzskatīšu par goda lietu! Vēl jau tevi, trolli, uzcept varētu? Bet, ne kā Odesā, tie urlas jau bija dūmos nosmakuši.  Tevi lēnām ceptu- lai visas nianses tu sajust varētu...

21.aprīlis 2022, 21:10
V ilis Gutmanis

Interesanti ka  pie visa vainīgs ir Putins. Tas ka Krima atšķēlās no Ukrainas tāpēc ka cilvēkus neapmierināja Ukrainas varas rīciba vinīgs ir Putins. Tas ka Ukraiņi astoņus gadus slepkavoja savas pašas valsts pilsoņus tikai tāpēc ka viņi nepiekrita Kijevas diktātam un cīnijāspar savām tiesībām atkal pie vainas ir Putins. Vai varbūt tas ir pavisam savādāk ka daži domādami par savām interesēm sataisijuši mēslus un lai neatbildētu pašiem bļaurē ka pie visa vainīga Putins. Cilvēki mīļie vai nebūtu laiks padomāt?

24.aprīlis 2022, 22:14
ina

Jelena un dza - atpisieties no manis, nacistu zombiji.

25.aprīlis 2022, 19:22
Beatrise Ezera

Ina, aizveries.

25.aprīlis 2022, 20:27
īpaši stulbs

Lielā mērā piekrītu Inai. Jeļena ir normāla, bet to peredastu DŽA gan nevajag klausīties. Peders, kā saka, ir un paliek peders. :) 

Jo vairāk uzņemu faktus par karu Ukrainā, jo vairāk ieklausos dažādu politologu analītiskajos domu slēdzienos, jo vairāk man jādomā par to, ka karš Ukrainā ir izdevīgs gan krieviem, gan amerikāņiem, kā arī  Lielbritānijai un ES kopumā. Nevienam nav vajadzīga ekonomiski attīstīta  otra lielākā valsts Eiropā, kas ar laiku var pat dominēt. Pie tam ASV jau sen domā, kā vājināt Eiropas Savienību un pārņemt Eiropas ražošanu un tirgu. Kapitālisma pamatu pamats. Tiem spēkiem, kas palaida Covidu, kas regulē pasaules ekonomiku, organizē un sponsorē "revolūcijas" dažādās pasaules vietās, ir pilnīgi vienaldzīgas  ukraiņu  domas un tās valsts pilsoņu dzīvības. Jo ilgāk karos, jo lielāka vēlāk būs peļņa, ka vajadzēs 'palīdzēt" atjaunot šo kara izpostīto valsti. Nav izslēgta varbūtība, ka starp Putinu un Baidenu pat ir noslēgta slepena vienošanās. Kā kādreiz starp Molotovu un Ribentropu. Kaut kā pat kauns paliek par mūsu nozombēto valdību, kas tikai to vien dara, kā domā par bruņošanos un atbalstu konfliktam, kurā katru dienu mirst cilvēki.

26.aprīlis 2022, 14:28
Mareks Vergins

Viss kā parasti nauda un vara.Slānekļa gāze,Krimas sauszemes koridors,saldūdens Krimai.Cilvēki pēdejā vietā

 

27.aprīlis 2022, 0:38
laura

Palasīju diskusiju un, tiešām, izskatās, ka ina ir saskatījusies TV raidījumu "соловьиный помет". Pat pārāk daudz saskatījusies. Vien jau tas fakts, ka neviena Ukrainas tanka Krievijas teritorijā līdz šim nav nav bijis, bet Ukrainā ir putina armijas karavīru pa pilnam. Pa pilnam armijas tehnikas, ieroču. Cik daudz mierīgo iedzīvotāju tiek slepkavoti ik stundu, ik dienu! Tā ir skaidra militārā agresija no Krievijas puses un to nu noliegt var tik putlera politikas pilnīgi nozombētie.  Televīzors ir riktīgi sazombējis tos cilvēkus. Izskatās, ka pat Latvijā ir tādi putleristi. Cilvēki esiet modri! Ja nu kritīs Ukraina, ja nu putleristi nāk uz mūsu pusi, tad ina un co visas durvis un vārtus viņiem atvērs. 

29.aprīlis 2022, 15:48
ina

Laura, pirms kaut ko par kadu konkretu personu rakstiet, izlasiet visus sis personas komentarus un meginiet saprast, ko si persona ir domajusi ar savu komentaru. Man skiet, ka sis topics ir par si kara iemeslu, un es nebut nenoliedzu, ka Krievija ir iebrukusi un es patiesam gribu, lai sis kars tilit beidzas. Es uzrakstiju savas domas, kapec sis kars sakas. Pec manam domam ta bija totala ignorance un vienaldziba par to, ka Donbasa cilveki 8 gadus dzivoja militara konflikta rezima - apsaudes, aresti, draudi. 

P.s. Neesmu dzirdejusi ne redzejusi nevienu Solovjova raidijumu, vina bildi tikai interneta. Ta ka, Jus atkal kludijaties. Tur, kur es dzivoju, nav krievu TV, radio 

29.aprīlis 2022, 17:03
Jelena Sergejeva

Ina... Traki būtu, ja Daugavpils gribētu neatkarīgo reģionu? Tad iedomājies to pašu Luhansku un Piedņestrovu. Tu normāli laikam nesaproti.Luhanska un Donbas ir "Ukrainas teritorijā"!!!Tagad krievi bombī savējos, absurds. 

30.aprīlis 2022, 2:40
ina

Jelena - pirms "gudri" muldet,  papetiet vesturi. Lidzigs precedents jau ir bijis 21. gadsimta, kad Kosovo atdalijas no Serbijas, un Starptautiska tiesa sava lemuma teica, ka, ja kads regions grib veidot savu neatkarigu valsti un atdalities, tam nav jagriezas pie valsts, no kuras grib atdalities, valdibas. Latvija atzina Kosovo 2008. gada 20. februari. Kur Jus saskatiet atskiribu ? Vai taja, ka Kosovo atbalstija NATO , bet DNR  un LNR Krievija ?  Ja ta, tad to laikam sauc par rusofobiju. 

30.aprīlis 2022, 11:14
Jelena Sergejeva

Ina, ir ļoti liela atšķirība starp divām nacioniltātēm un ticībām. Šinī gadījumā, tas nav Kosovas piemērs. Kosovas albāņi nekādi neiet vienā zupas katlā ar pareizticīgajiem serbiem. Bet šeit stulbeņiem urīns galvā sakāpis. 

30.aprīlis 2022, 12:41
Jelena Sergejeva

Vispār domā jau Tu pareizi. Tagad Latvija sadalīta lielos novados, katram novadam tak ir pat karogs. Viss, pietiek māžoties, jāveido neatkarīgas republikas. Uz Jēkabpili, vai uz Cēsīm tikai ar vīzu un vietējo valūtu, kuru varēs dabūt vietējā apmaiņas kioskā. 

30.aprīlis 2022, 12:51
ina

Jelena - vai nav vienalga, del ka tevi grib nosist  - del ticibas vai tautibas ?  

30.aprīlis 2022, 17:21
Jelena Sergejeva

Nu varbūt tomēr iebrauci. No problēmas for You, this is a business. Kaut gan Kosovas variantā dikti šaubos. Kosovas albāņi neko labu par serbiem nesaka, tādi paši kā diemžēl mani tautieši Ukrainā. 

30.aprīlis 2022, 19:04

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:53

Jaunākās diskusijas