Kāds ir Ukrainas kara patiesais iemesls

ina

Jelena - ka Jus ar savam bernudarza limena anglu valodas zinasanam visu tik labi ziniet ? Ij par Kosovu, ij Ukrainu, ij Serbiju ?  Un dzivu albani ari , visticamak, neesiet redzejusi . Par laimi, Latvija ir tik nabadziga, ka tie uz to pusi gandriz neskatas,  ta ka ar vinu bandam jacinas Eiropas valstu policijam. Bet par Jusu tautiesiem  Ukraina -  tie  pec Jusu domam bija pelnijusi, ka vinus dzivus Odesa sadedzinaja, vai ne ? un ne tikai Odesa, "labie" ukrainu neo-nazi sadedzinaja,  nosita sliktos Jusu tautiesus. Un pec tam 8 gadus sava uz viniem ar lielgabaliem, meta bumbas, pesec....

30.aprīlis 2022, 20:50
Jelena Sergejeva

Bet Jūs tak ticat saviem slavenajiem kanāliem. Un neviens astoņus gadus nav bombījis. Es neesmu papagailis, ja nepieleca agrāk, nav jēga atkārtoties. Vajadzēja paskatīties ko paši separātisti dara un tad gudri runāt... kāpēc tā? Es tagad savā miestā izdomāšu pievienoties Polijai. Un ko, savākšu vēl vairākus cilvēkus ar solījumiem par labāku dzīvi un būs referendums? Te jau zirgam jāsmejas. Tas ir kā Krimas variantā. Tagad izdomājuši rudenī taisīt referendumu Doņeckā, Luhanskā un Hersonā. Ideāli, vienkārši hod koņom. Vietējos izbombīja, po... j, ka krievi, tagad zoļļi varēs uz drupām balsot. Lopi nolādētie. 

30.aprīlis 2022, 23:14
Jelena Sergejeva

Īpaši stulbs... Čau un bučas Tev. Vai tad nezināji, ka Dža ir tavs čoms beerdrinkers, tas pats Rodžers. Es pat neiedziļinās kas vēl. Mēs ar viņu laikam neesam draugi. Toties ir viena debīla mātīte, kuru vārdā nesaukšu, bet tracina vairāk kā Mārcis. Labi, tas ir idiotus, bet šitā muļķe vispār ir nonsens. Ja dzērājs reibumu izgulēs, tad muļķis paliks tāds pats. 

1.maijs 2022, 2:50
īpaši stulbs

Štrunts par visu, bet mani pašlaik vairāk dusmas uzdzen neizpratne par portāla Tauta Runā nostāju, atslēdzot iespējas pievienot komentārus pie rakstiem rubrikās Slavenības, Dzīvesstils, Dīvaini utt. Pat Forumā jaunu tēmu apspriešanai nevar iesniegt. Viss tas sākās pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā, un tad rodas jautājums - kā interesēs ir neizplatīt cilvēku domas par šo notikumu? Manuprāt, tas ir tikai Putina labā. Vai kāds ir devis TR īpašus "norādījumus"? Tādā gadījumā, kur skatās Tiesībsargs, kas nevērš likumsargu, policijas uzmanību un tiešiem demokrātijas principu parkāpumiem? Kurš te Latvijas valdībā konkrēti uzurpējis atļauju tā darīt? Kādā sakarā brīvā valstī man, piemēram, man būtu uzskatos jānostājas uz vienas platformas ar tādiem politiķiem, par kuriem vēlēšanās no visiem balstiesīgajiem nobalsojuši tikai kādi 10-15%? Nepatīk man Krievijas rīcība Ukrainā, tomēr tas nenozīmē, ka esmu sajūsmā par ASV. Manā skatījumā abas šīs lielvaras vienā maisā bāžamas. Protams, tās ir manas subjektīvās domas, bet, objektīvi vērtējot, globālā mērogā latviešu, kā tautas, intereses absolūti nevienam nav svarīgas. Tāpat kā mūsu valdībai Latvijas pilsoņa vai iedzīvotāja vēlmes.

1.maijs 2022, 9:35
Jelena Sergejeva

Tā viš ir. Tur tagad divi lielie ar krāniem mēras,tas ka cilvēki iet bojā kā lopkautuve, pofig. Skarbi. 

1.maijs 2022, 9:53
AB Skolotajs

Viss piepildās, tici vai netici, bet fakts  - E.Finka pareģojuma pirmā daļa:

Gaišreģis Finks precīzi pareģoja 4. maija Latvijas Republikas nākotni:
“Latvijā atkal plivinās sarkanbaltsarkano karogu, bet pie varas būs komunisti. Tā tas ilgs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies latviešu tautai, bet krievu interesēs. Daudz būs runu par brīvību un neatkarību. Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Joprojām būs tas pats viss sliktais pret latviešiem. Komunisti padarīs latviešus plikus un nabagus. Paši viņi savāks lielas vērtības. Tās iegūs krievi un žīdi. Tās nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības.
Tad – es nevaru pateikt, kā tas iznāks – bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ.”

2.maijs 2022, 1:26
AB Skolotajs

Labi un precīzi Gordons par krievu okupantiem, par selekcionētajiem lopiem cilvēku čaulā:

https://www.youtube.com/watch?v=4c8ek3v_TKw    -  A.Puče un A.Gordons

2.maijs 2022, 1:32
bezkaunīgais sivēns

Ina. 30.aprīlis. 20:50.  Ko tik pieticīga savos piemēros? Ja es te sāktu nosaukt visas tās cūcības, kas notikušas Pasaulē kopš šumēru laikiem, tad vietas  nemaz nepietiktu.  Taču visas tās cūcības kopā ņemtas pilnīgi nemaz neattaisno pašreizējo kremļa bandītu trakošanu Ukrainā -  laupa, slepkavo, izvaro sievietes un bērnus, zēnus ieskaitot. Kur vēl trakāk !!

2.maijs 2022, 12:28
ina

bezkaunigais sivens - es diskusija iesaistijos tikai tapec, ka uzskatiju un uzskatu vel joprojam, ka viens no si kara iemesliem ir pasaules vienaldziba un ignorance par to, kas visus sos 8 gadus notika Donbasa. Pasaule tiesi tapat ignore un izturas vienaldzigi par to, kas tiesi 8 gadus atpakal notika Odesa. Pilns ar video, kur dedzina, ar koku piebeidz no degosas ekas izlekuso un ievainoto, bet pasaulei vienalga, ka lidz sodienai neviens nav notiesats, ari tas kroplis, kas ar koku sita nost ievainoto, ari tas kroplis, kas teica, ka janosit visi lidz pedejam.  Tapec es loti skeptiski ieklausos ukrainu masu mediju teiktaja, jo, pirmkart, pzinojumiem nav realu video, ja nu vien neskaita to Ukrainas publiceto video, kura redzams. ka Krievija bombarde Parizi, spragst Eifela tornis,  Paribas nami. Otrkart, tiesi ukrainu ultras , neonazi aicina nogalinat, nokaut, sadedzinat, nevis krievi. Pati savam acim lasiju kada ukraina komentaru 2014. gada, kura vins aicinaja nodedzinat dzemdibu namus Donbasa,  jo tur dzimstot cuskas. Tolaik vini vel zinaja un rakstija krievu valoda.  Un, treskart, es pilnigi un galigi esmu pret to, ka Latvija tiek parkapts Cilvektiesibu akta 19. pubkts un cilvekiem tiek liegta iespeja iegut informaciju ka ari uzteikt savas domas. Jo vairak, draudot ar kriminallatbildibu un cietumy.Tas patiesam atgadina vacu laikus, kad par krievu radio klausisanos vienkarsi nosava. Bet Kosovo, ja kas nav sena pagatne, 21. gadsimts,  vien 14 gadus atpakal Latvija atzina so valsti,  palasi Starptautiskas tiesas spriedumu,  un tas parada, ka gan LNR, gan DNR ir tadas tiesibas. 

2.maijs 2022, 17:30
Jelena Sergejeva

Ina, kāpēc gan Daugavpilij neieteiktu referendumu,tur tomēr ir tikai 16 % latviešu. Tālu no robežas nav. Tāpat Narva Igaunijā. Nepietiek ar Abreni? Varbūt tagad katram miestam jādod neatkarības statusu. Par savu Odesu vispār var paklusēt. Paši tautieši safilmēja un arī ļoti operatīvi izlika visos saitos. 

2.maijs 2022, 20:51
ina

Nu, un ko tu ar to gribeji pateikt ? Ja, pec .anam domam, kuras, starp citu sakrit ar Starptautiskas tiesas uzskatiem, ikvienam apgabalam IR tiesibas uz referendumu par neatkaribu, nepieprasot atlauju to veikt valsts, kuras teritorija sis apgabals atrodas,  valdibai. Es uzskatu,  ka ari kataloniem Spanija un baskiem Francija ir tiesibas uz neatkaribu. Ja, un latgaliesiem Latvija ati, ja vien vini to velas.

3.maijs 2022, 13:36
bezkaunīgais sivēns

Ina, pat netaisos Tevi pārliecināt par ko citu, jo mani arī nevarēsi pārliecināt. Par Odesu, notika taču izmeklēšana, kurā kā novērotāji piedalījās pārstāvji no Rostovas prokuratūras, secinājums viennozīmīgs, jo paši vainīgi neievērojot ugunsdrošības noteikumus. Tas divos vārdos. Karš ir visparastākais koloniālais karš (K.Markss) , kas kapitālistiskajā pasaulē nav nekas jauns un neierasts t.i. Krievija cenšas paplašināt savu teritoriju uz Ukrainas rēķina un tikt pie papildus resursiem. Minēto Krievija vairs nenoliedz un paziņoja, ka vēlas iegūt kontroli pār Ukrainas dienvidiem, atgriežot to no jūras.  Lavrova pēdējie klaji antisemītiskie izteikumi sniedz papildus nokrāsu šim karam, bet Izraēla to neaizmirsīs nekad. Tas īsumā. Jauku vakaru un  rīt priecīgus  Valsts Svētkus.:))

3.maijs 2022, 18:26
ina

Nu, jabut kaunu apedusam, ja var rakstit - pasi vainigi. Tolaik bija simtiem aculiecinieku video no pasa sakuma lidz beigam,  kad ultras pat staigaja un uznema likus ekas ieksiene. Ar visiem vinu pasu komentariem - re kur , cepti kolorado... Tiesa, dala ir izdzesta, nonemta, bet YouTube ir video par notikuso. Tas ta - zinasanai, lai tu neteiktu - pasi vainigi, pasi sadedzinajas un pasi sevi, ja izdevas izlekt p logu, ar kokiem piebeidza. Tiesi otradi -  Krievija ir iesniegusi pieprasijumus sodit vainigis, atrast, jo tie visi sen ir identificeti no video. Bet , redz kur vel viens - pasi sadedzinajas... Ja kas, to ari Putins pirms iebrukuma piemineja, ka vinus atradis un sodis, ka tas ir viens no akcijas merkiem. 

Nu un sodien vari izlasit Romas pavesta teikto , kas pec vina domam ir bijis par katalizatoru sim karam - NATO reja pie Putina durvim un savu panaca.

Par Zelenski , kurs saka, ka nevar but nacists, jo pats ir zids. Nu, sorry,  nacists var but ari tas, kam nav nekada sakara ne pasam, ne vina upuriem esot zidu tautibas.  Ja, Bandera ar savu grupejumu vainojams 200 + tukstosu cilveku nave, lielakoties zidu taitibas, bet norvegis Breiviks  bija un ir nazi, kaut nogalinaja ne jau zidus. Un ukrainu nazi nogalinaja. Un ne tikai Odesa.  Pamekle YouTube  britu zurnalista Grehema Filipsa interviju ar britu algotni, kuru sagustija krievi. Tur bus tiesi par tiem ukrainu nazi.

Bike japasmejas par to Krievija grib paplasinat savu teritoriju uz Ukrainas rekina, vienlaikus  iznomajot milzigas teritorijas kiniesiem. 

Pec manam domam, Romas pavestam ir taisniba. Krievija jau ari pieprasija drosibu. Bet, ka redzams, nespeja risinat konfliktus sarunu cela, ir novedis pie kara, pie Krievijas iebrukuma Ukraina, Ukrainu, savukart, atbalsta rietumi, bet patiesiba jau cues vienkarsie cilveki - ukraini visbriesmigak, un ari latviesi, angli, krievi, poli, lietuviesi, visi.  Visma ak, protams, pie Putina durvim rejosa ASV, ka ta ari bija izplanojusi un realizejusi.

3.maijs 2022, 20:54
Jelena Sergejeva

Nu gan Tu Ina iebrauci auzās. Kāds sakars Breivikam ar Ukrainu. Sivēnam ir 100% taisnīb

3.maijs 2022, 22:34
Jelena Sergejeva

Ina... Joprojām nevaru Tevi saprast par Tevis safantazētajiem nacistiem. Varbūt Tu domā par liliputinu? 

3.maijs 2022, 22:42
ina

Breiviks ari ir nacists, kaut nenogalinaja zidus. Varbut, tagad sapratisiet, ka nav obligati janogalina zidi, lai butu nacists. Nacists var nogalinat ari citas tautibas cilvekus savu merku , savas ideological varda. Ukraina nacisti nogalinaja un turpina nogalinat krievus ( es par visiem Azov, Aidar, Tornado,  Pravij sector dalibniekiem ).Tads sakars, Jelena, bet es saprotu, ka seit vislabak iederas tas vecais krievu teiciens- ka aklam paradit, ta stulbam pieradit.   Konfliktu noverst var tikai sarunu cela, pie tam, ieteicams bez propagandas saukliem sameklet celoni. Diemzel, sodien ir ta, ka - jo skalak un idiotiskak blauj, jo labak. Mieru tas, protams, nenes. Un cies ne jau sauklu autori vai sauklus skandejosie. Cies cilveki Ukraina... bet blavejiem jau vienalga... izkliedzu savas stulbibas, luk, kads es varonis, vel tik sist pie kruts...

4.maijs 2022, 11:50
Jelena Sergejeva

Ina... Nu re, beidzot arī prātīgi vari runāt. Par militārajiem formējumiem pilnīgi garām. Ja to nebūtu, tad Ukraina sen būtu zem Krievijas. Tad jau tāpat var salīdzināt mūsu zemessardzi, viņiem starp citu ir ļoti forša uzšuve,es nodienēju 4us gadus un ar mani kopā bija daudz krievi. Nevajag Azov, pravij sektorā utt., vainot pie Krievijas izdarībām. Azov ir riktīgi puikas, kas aizsargā savu dzimteni no sīkā pļundura vardarbības. Ar Azov puišiem biju vienās mācībās, viņiem vispār nebija pretenzijas, ka esmu krieviete. 

4.maijs 2022, 13:34
ina

Jelena, man nav neka kopeja ar tevi, jo pilnigi 7n garam meklet kaut ko kopeju ar cilveku , kam patik Azov. Ta ir vsistakai neonacistu banda, kuru pat ASV izsludinaja par teroristisku, tiesa, lid, bridim, kad tai bija izdevigi tos rikluravejus apbrunot,  lai varie karotu pret krieviem.  Tie ir skepkavas, sociopati,  kam vajadzigs nogalinat, neskirojot pec tautibas. Ari no Lielbritanijas  un citam Eiropas un pasaules valstim  tur ir ieradusies tadi pasi neo nazi, kam interese tikai viens - nogalinat. Kauns salidzinat Latvijas zemessardzi ar Azov,  publisks fui Jelena,  kaut ari zemessardze daudzi gaja. lai varetu dabut ieroci  sava ipasuma, daudzi patiesam ne seviski gudri un inteligenti, bet, nu, nekada salidzinajuma ar Azov, to merkiem un moto.  

4.maijs 2022, 13:51
ina

Jelena, man nav neka kopeja ar tevi, jo pilnigi 7n garam meklet kaut ko kopeju ar cilveku , kam patik Azov. Ta ir vsistakai neonacistu banda, kuru pat ASV izsludinaja par teroristisku, tiesa, lid, bridim, kad tai bija izdevigi tos rikluravejus apbrunot,  lai varie karotu pret krieviem.  Tie ir skepkavas, sociopati,  kam vajadzigs nogalinat, neskirojot pec tautibas. Ari no Lielbritanijas  un citam Eiropas un pasaules valstim  tur ir ieradusies tadi pasi neo nazi, kam interese tikai viens - nogalinat. Kauns salidzinat Latvijas zemessardzi ar Azov,  publisks fui Jelena,  kaut ari zemessardze daudzi gaja. lai varetu dabut ieroci  sava ipasuma, daudzi patiesam ne seviski gudri un inteligenti, bet, nu, nekada salidzinajuma ar Azov, to merkiem un moto.  

4.maijs 2022, 13:51
Jelena Sergejeva

Nav tiesa, Azov puiši strādā ļoti profesionāli un diez vai viņus var salīdzināt ar teroristiem. Jāņem par piemēru, kaut vai Čečenu grupējumus, vai arābu. Šie puikas no Azov ir riktīgi rīkļurāvēji, bet nacisti noteikti nav. Es mēnesi kopā ar viņiem biju. Nevienu sliktu vārdu, ka esmu krieviete, nebiju dzirdējusi. 

4.maijs 2022, 14:56

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas