Kāds ir Ukrainas kara patiesais iemesls

ina

Atsujies no manis, neonacistiska slepkava no Azov. Ceru, ka tevi ari atradis un tu sanemsi pec nopelniem

 

4.maijs 2022, 16:03
Jelena Sergejeva

Nē Ina, Tu tomēr esi ieciklējusies uz nacistiem. Gribas ieraudzīt nacistus, aizlaid uz Krieviju, tur pat viņi nav aizliegti. Tur ir tādas partijas, ka tev mati visās vietās būs stāvus. Viņu valdība tvarsta skolniekus, bet īstos "Z" atbalstītājus,tādus kā Tu, gaida maijā parāde. Aizlido līdz pļundurim un nodod bučiņu viņam tīkamā vietā. Ilgi jau pļundurim nav palicis, lai tiek savs prieciņš

4.maijs 2022, 19:21
bezkaunīgais sivēns

Ina. 03.05. 20:54. Pavisam īsi. Par Odesā apkvēpušajiem, no piedņestras sabraukušajiem dauzoņām, kas centās izgatavot t.s. molotova kokteili tā pateica izmeklēšanas komisija ar Rostovas prokuratūras darbinieku piedalīšanos. Par NATO teiktais ir tukša retorika, jo visi apdzīvojam planētu Zeme cits citam kaimiņos, tāpat ir iespējams pateikt, ka Kremlis rēja pie NATO durvīm.:DDD Par antisemītismu neiesaku izteikties, jo temats ir jūtīgs un katra kļūda var dārgi maksāt.Anonīmi mēs esam tikai viens pret otru, bet ne pret ieinteresētajām personām,taču Mossad neguļ, es nejokoju. Bet S.Bandera nekādi nevarēja piedalīties nacistu zvērībās, jo pašu viņu nacisti ieslodzīja Zaksenhauzenas koncentrācijas nometnē, kur sabija līdz kara beigām.To zina pat bērnu darža audzēkņi. Nu nevajag visu iespējamo haotiski samest  vienā čupā, kas sagrābāts kaut kādos rupjos, analfabētiskos komentāros vai viģikos un pasludināt to visu  par Ukrainas valsts politiku. Platības Krievija cenšas iekarot, tas izriet no Krievija ģenerāļa R.Minnikajeva teiktā, ka iebrukuma galvenais mērķis joprojām paliek kontroles noteikšana pār Ukrainas dienvidu teritorijām līdz piedņestrai.Kas nav skaidrs? Tukšā retorika viņa teiktajā par kaut kādiem "nacistiem" izpaliek, jo militāristi ļoti reti lieto politikāņu žargonu. Es esmu runājis. Punkts.

 

5.maijs 2022, 9:13
ina

ej dirst, bezkaunigais siven, cukai cukas prats. 

5.maijs 2022, 14:00
Jelena Sergejeva

Re kur parādās Inas intelekts, kad nav argumenti, atliek tikai gānīties. Vispār tas ir pieņemts pie tādas sugas. Ja nevar iekost, vismaz apries. 

 

6.maijs 2022, 16:49
ina

Un tu ari ej dirst azoviesu pieguletaja

6.maijs 2022, 17:00
Jelena Sergejeva

Inočka, tāda kā tu būtu pašā laikā ordas cīnītājiem par "Luganskas" neatkarību. Viņi tur neko nesmēdē, Tu arī noderēsi.

6.maijs 2022, 18:39
Māriņa

Ina, krievfašistu padauza, ko tu te esi pazaudējusi - pisies uz parašu, tur ir tava kuces vieta!

6.maijs 2022, 22:59
Jelena Sergejeva

Sveika Māriņa, sen nebiji redzēta. Ko lai saka, es vispār ilgu gaidīju Tavu atbalstu pret to idioti Inu. Tas ir trakāk kā pret Mārci, kurš vienkārši bija galma āksts un varēja pasmieties, bet šitā ir riktīgi tērēta, ar pārliecību, ka ukraiņi paši pie kara vainīgi. Stulbenei vajadzētu parunāties ar bēgļiem un tad gudri d... t. 

7.maijs 2022, 20:00
Māriņa

Jeļena, man arī Tevis pietrūka, reizēm pat aizdomājos, kā Tev te iet vienai pret visu šo stulbeņu baru, kas gāna mūsu valsti un lej mēslus acīs katram, kas mīl savu dzimteni un aizstāv elementāras vērtības.

Tai vistai, inai, nav vērts runāties ne ar vienu, jo smadzeņu nav, viņai ir tikai kaula smadzenes, un tās pašas ar hronisku iekaisumu. Tā ir plānprātīga kuce.

7.maijs 2022, 21:44
Jelena Sergejeva

Uh,beidzot kas labs portālā! Tagad var atvilkt elpu. Tas, tā smejoties, bet forši, ka beidzot esi atpakaļ. Pusgadu nebiji manīta. Nekad neņem rupekļus galvā, jo viņiem jāatbild ar to pašu, savādāk noēdīs. Runājot par Inu, lai tak tic kam grib. Vienkārši tracina...es zinu, ko jūs izdarījāt 8 gadus atpakaļ un tagad atriebšos. Vienīgie, kuri ir reāls pretspēks Krievijas nacistiem ir Azov. Lai Inočka noslauka siekalas ar kārtējo nacisma izpausmi. Drīz būs kā nelaiķa Žirinovskis, kurš bez putām Latviju nepieminēja

.. 

7.maijs 2022, 23:08
Jelena Sergejeva

Nu re, Māriņa, tagad Tu arī būsi Inas melnajā sarakstā. Ar šito govi  grūti komunicēt. Es parasti līdz pēdējam novelku, bet te ir jo tālāk mežā, jo vairāk malkas. Šitā ir stulbāka par Mārci. 

7.maijs 2022, 23:44
Māriņa

Tak man vienalga, ko tā čmošņica par mani domā. Ja turpinās liet savus kolaborantu murgus latviešu portālos, saņems pretī tos pašus mēslus. Es taču neko nerakstu uz līdzenas vietas par krieviem un viņu izdarībām. Visas manas replikas ir bijušas tikai un vienīgi atbildes formā.

8.maijs 2022, 22:03
dzintra

Bezkaunīgais sivēns jau mēģināja Inai skaidrot,bet saņēma pretī rupjības.Paldies sivēnam par pēdējo komentāru!

8.maijs 2022, 22:55
Jelena Sergejeva

Labi ir, vispār es arī esmu krieviete un man nav patīkami, ka mani tautieši pretīgi gānās, gan par Latviju, gan Ukrainu. Mani radiņi atmuka no tā murga, Inočkai vajadzētu kaut dienu izturēt tādos apstākļos. 

8.maijs 2022, 22:56
Jelena Sergejeva

Dzintra, sivēns mēģināja, bet muļķīte Ina visu apgrieza otrādi. Es tak teicu... Dzērājs izgulēs dzērumu, bet idiotus nekad nepaliks par normālu. 

8.maijs 2022, 23:49
bezkaunīgais sivēns

Paldies tiem, kas mani atbalstīja. Patiesības labad jāsaka, ka Ina pieder pie tās ļaužu kategorijas uz kuiem nav pieņemts apvainoties, . DDDD

9.maijs 2022, 8:38
Andis

ASV, ja kādam ir dzīvē problēmas, tad tas dodas pie psihiatra, bet nevis ar savām problēmām uzbāžas apkārtējiem, bet tad ir Ukraina, kura ne tikai ar tām uzbāžas, bet vēl rada tādas pašas problēmas citiem. Visa tā ukraiņu "ņaudēšana" jau ir piegriezusies.

Ja karu uzvarēt nevar, tad to pat sākt nevajag, bet Ukrainā pie varas esošie izdarīja visu, lai karu izraisītu. Slimajam Ukrainas ākstam ne tikai NATO vajadzēja, bet arī kodolieročus. Bet pat ne tādēļ sākās karš, bet gan tādēļ, ka Ukrainas puse bija sakoncentrējusi 2/3 visus savus bruņotos spēkus Donbasā, kuram triecienā 25. februārī bija jāiznīcina tas un jānonāk pie Krievijas robežas. Šī iemesla dēļ Putinam pat nebija izvēles karu nesākt un viņa paša vārdiem, ja karš ir neizbēgams, tad jāsit ir pirmajam.

Tik tālu viss būtu skaidrs, tādēļ jautājums ir par kara izbeigšanu. Sākam ar to, ka Ukrainas puse uzvarēt nevar un to saprot gan NATO, gan ASV, gan pie varas esošie Ukrainā, tik "aitas" tur un pasaulē tiek barotas ar "piesardzīgu optimismu" - "Krievija nedrīkst uzvarēt", "kad Ukraina saņems atbilstošu bruņojumu, tad tā sāks pretuzbrukumu"... Neviena no frāzēm jau nav meli, tik "nedrīkst uzvarēt" nevajadzētu saprast ka neuzvarēs vai ka Ukraina tiešām saņems atbilstošu bruņojumu.

Beigās būs Ukrainas kapitulācijas akts, kurā būs ierakstīts, ka Ukraina būs nemilitāra, tajā nebūs kodolieroču, tajā nevarēs rīkot militāras mācības un tā atsakās no pretenzijām uz Krimu un Donbasu + vēl līdz tam tai okupētām teritorijām austrumos, dienvidos un rietumos.

Jautājums, vai tādēļ vajadzēja karot un nograut valsti, lai nonāktu pie rezultāta, kurš ir neskaitāmas reizes sliktāks, kāds tas būtu, ja piekristu jau pašā sākumā visām Krievijas prasībām?

Par Zeļenska miljardu. Es kaut kur lasīju, ka ka 1.3 miljardi eiro vai us$, bet lielumam nav būtiskas nozīmes, būtiskais ir, ka Zeļenskis ir pārdevies un tādēļ viņš ir ķīlnieks, kurš galā vēl tiks savu saimnieku pamests zem tanka, lai nesadomā vēl ko nepareizu par tiem muldēt.

12.maijs 2022, 16:18
Kaspars Leikarts

Kur karš, tur pilns ar versijām, kāpēc tas notiek. Tāpat tas miljards Zelenska konta ir viens labs izdomājums. Varētu padomat, ka tie kas murgo par to miljardu, ir Zelenska personīgie grāmatveži.

12.maijs 2022, 23:18
Edgars Ozolins

Jeņķu vēlme apgūt Ukrainas naftas laukus un izspiest Krieviju no Eiropas gāzes un naftas tirgus,lai vājinātu Krieviju.

13.maijs 2022, 13:53

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas