Kāds ir Ukrainas kara patiesais iemesls

Ulvis

Aivars Gedroics,Krievija ir tā ,kas uzsāka Karu Ukrainā un Putins ir viens no tiem kas deva pavēles ,kas lieciena viņam jauzņemas pilnu atbildību par notiekošo.

24.maijs 2022, 18:29
DŽA

Arnita Berezina, tu tak ir viena fašistu padauza. Un tā latviešu valoda tev, fašistu mauka, pagalam nepadodas. Pisies, kuce, dirst. Un, jā, tavai rossejai šis ir pēdējais gads. Viss!

24.maijs 2022, 20:40
Arnita Berzina

Tie kas uzskata ka izmantojot lamas un citus pazemojot ir forumu haizivis ir naivi mulki.Meginot apvainot nepazistamas personas var tikai sevi pazemot un bez pamata izteikt verdiktu par subjekta idejisko un nacionalo piederibu ir juridiski nekorekti.Forums pierada ka foruma atrodas individi,kuru merkis ir nevis diskutet par doto tematu un korekti aizstavet savu viedokli,bet aizskart citu cienu!

24.maijs 2022, 22:32
Arnita Berzina

Varu piebilst par valodu un logiku tikai to, ka esmu latviete,bet man nav naudas, lai nopirktu normalu telefonu, kur var salikt garumzimes un mikstinajumzimes.Varbut man logikas ari pamaz,bet cik jums,laiks pateiks...

24.maijs 2022, 22:44
Ulvis

Arnita Berzina,neviens normāls Latvietis/Latviete nepārdotos Krievijas mēdijiem.

Cik daudz Latviešu dzīvības ir izzudušās Krievijas okupācijas laikā un arī cenošoties,lai Latvijai atkal būtu neatkarība.

Latvieši diezgan labi saprotama Ukrainas situācija un zin cik daudz var tikt zaudēts,ja Krievija okupētu Ukrainu.

25.maijs 2022, 15:39
Arnita Berzina

Man nav nekada sakara ar krievijas medijiem,jo es pat tos neskatijos tad,kad tie bija atlauti.Krievu valodu neprotu un man derdzas krievija.Savu informaciju sanemu no Latvijas valsts medijiem un radiniekiem,kuri dzivo ASV,ka ari Eiropas vadoshajam zinu agenturam.Sapratu ka nevajag runat preti sabiedribas masu viedoklim,jo var sanemt neglaimojoshus komentarus un spriedumus par savu personu.Atvainojos...

25.maijs 2022, 18:41
Andis

Dzīve skarba, daļēji pasaulē valda džungļu likumi. Kā saka par zivīm barības ķēdē vidēja zivs apēd mazāku, savukārt liela vidējo utml. Arī cilvēks, ja ir novārdzis viņu apēd mikrobi, slimības piebeidz, varbūt izsakos tēlaini, bet ja esi vājš, ekonoimiski, politiski tevi apēdīs, pārdalīs. Esmu dzirdējis ka tagad dzīvojam asaulē 3 polārā sabiedrībā, tā veidojas varas centri un viņu satelīti. Tie arī nosaka laiku un likumus.

27.maijs 2022, 17:34
Arnita Berzina

Patiesa atzina!Pasaule galvena vertiba ir agresija!Visi apbrino un glorifice varu un agresiju.Sakot no personas un beidzot ar valstim-vajajiem nav izredzu netapt apritiem.Saka,uzvaretajus nesoda un cietsirdigos mil pat dievs.

27.maijs 2022, 19:03
Jelena Sergejeva

Ina pārmiesojusies Arnitā. Teksts jau nu identisks. 

28.maijs 2022, 5:12
ina

Jelena - tev nu gan strada fantazija, un, ka redzu, saimnieks nelauj gulet pat nakti uz sestdienu ha ha ha  - viens komentars 2,28, bet otrs 5:12 , strada, strada, kazi kadu Judas grass nopelnisi...

28.maijs 2022, 9:30
Jelena Sergejeva

Nu redz dārgā Ina, cilvēkiem arī jāstrādā, kad sanāk, tad arī uzrakstu. Nevar jau zināt, kas būs rudenī, tāpēc atslābsti. 

28.maijs 2022, 9:48
gintars

Nav absolūti neviena likumīga un cilvēciska iemesla lai šis te notiktu. Liela nelaime gaida Krieviju vai Austrumeiropu vai visu cilvēci.Tikai ar spēku un prātu var pieveikt tos neliešus un meļus Kremlī.

Personīgi pieļauju ka Putinieks ir spiests slēpt savu homoseksualitāti, un būdams nospiests izjūt naidu pret visu labo , gaišo ,progresivo un mīl tik sevi kā (Kaligula,Hitlers,Ivans3bargais utt.) Grozās tik ar  "vīriešiem",un sīpola šķēle(shenka Luka)tur pat.

28.maijs 2022, 16:07
Jelena Sergejeva

Pilnīgi vienalga kādi viņi tur ir. Galvenais, lai citus liek mierā. Bet lielajam sambo spečukam labprāt redeli paretinātu. Vispār vecos un plānprātiņus neaiztikt! 

28.maijs 2022, 16:24
Māriņa

Arnita, tu esi aptaurēta un melīga rašiste, tāpēc nepūt te pīlītes par to, kas tev ir žēl. Parasta trollēnu mačalka. Dža visu pareizi pateica, jo ar tādiem radījumiem savādāk runāt nevar.

28.maijs 2022, 21:48
Jelena Sergejeva

 Čau atkal Māriņ. Domāju, ka vairs neatgriezīsies uz šo riešanos. Te ar katru dienu(stundu un minūti) kļūst jautrāk. Demotivētā Ina sāk pielietot smago artilēriju. Lamājas kā velns no tabakdozes, bet kā jau teicu, rejoši suņi nekož. 

29.maijs 2022, 1:13
Ainars Broks

Vāji attīstītais putins+putinisti ļoti baidās no Ukrainas,jo Ukraiņi vēlas būt civilizētajā pasaulē EU un NATO.

30.maijs 2022, 0:00
ina

Nu, nu, Jelena, ak tad es lietoju smago artileriju un lamajos, ka velns no tabakdozes ( faktiski teiciens nav par lamasanos, bet gan par izleksanu, t.i. peksnu paradisanos ;) ) . Nemot vera, ka vienkarsi publiceju visiem redzamu faktu - tavus komentesanas laikus 2:28 un 5:12,  un noveleju tev razigu darbu naudinu pelnit, un to tu raksturo ka baigo lamasanos, tad saprotu, ka nekam, ko tu te raksti , ticet nevar :D   

30.maijs 2022, 14:09
Jelena Sergejeva

Ina... Tev laikam ir dīvaini, ka daži strādā vairāk, kā četras stundas. Kad izlīdīsi no dīvāna,varēsi komentēt par strādāšanu. 

3.jūnijs 2022, 8:30
Māriņa

Divkose, ina, par kādu lamāšanos tu te gvelz, ja pati regulāri lamājies un nolaidies līdz dzīvnieka līmenim?

Šeit būs tikai daži tavi izvēmieni, kurus tu veltīji foruma dalībniekiem. Secinājumus katrs izdara pats.

ina

Dza - simply fuck off , neo nazi

19.aprilis, 14:31

ina

Jelena un Dza - dva sapoga - para, 2 stulbi nacisti, kas nespej aptvert, ka tadi ir. Fuck off neo nazi  !

21.aprīlis, 15:13

ina

Atsujies no manis, neonacistiska slepkava no Azov. Ceru, ka tevi ari atradis un tu sanemsi pec nopelniem

4.maijs, 16:03

ina

ej dirst, bezkaunigais siven, cukai cukas prats.

5.maijs, 14:00

ina

Un tu ari ej dirst azoviesu pieguletaja

6.maijs, 17:00

ina

Neo nazi dza - fuck off jeb atpisies no manis un ej pamacies, kas ir fasisms un kas ir nacisms, bet tam tev pietrukst smadzenu .

21.aprīlis, 15:42

 ina

Ha ha ha ha ha - zemessardze un psihologija ir divas nesavienojamas lietas. tavi komentari to labi pierada, naciste, kuru Azovs ir vesely menesi drazis visos  caurumos. Brauc glabt savus nacistu joberus,  kuri , ka radas, sak mirt bada, jo piedava krieviem mainit 15 civiliedzivotajus pret 1 tonnu partikas un medikamentiem. Bet parejos 185+ patures rezerve ,

kropli noladetie. Kaut vini visi apspragtu un sis kars beigtos. Un nacistu atbalstitaji lai nospragst kopa ar Azov, Aidar, Tornado Kraken, pravij sector

5.maijs, 14:04 (5.maijs, 14:12 - labots)

5.jūnijs 2022, 17:12
Jelena Sergejeva

Jā, ja nebūtu 5.maija rupjības, es pat īpaši nepievērstu uzmanību, bet te jau ir pārkāpusi visas robežas. Labprāt to maitu satiktu dzīvajā un tad varētu uzskaitīt ar cik azoviešiem esmu gulējusi. Viņai pietrūks zobu, par katru nepareizo atbildi. 

5.jūnijs 2022, 17:56

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas