Kāds ir Ukrainas kara patiesais iemesls

Mela

Angļu valodā var atrast plašāku informāciju, piemēram, par rietumu interesēm enerģijas nozarē. Ir jau visāda informācija arī mūsu acu priekšā par Eiropas komisijas plāniem, bet neviens tai nepievērš uzmanību. Kas nesaprot angliski, te ir labi paskaidrots.

12.marts 2022, 14:12
Jelena Sergejeva

Diez vai rietumi ir ieinteresēti par karu Eiropas vidienē, kurš var pāraugt globālā katastrofā. Piežmiegt Krieviju ir viena lieta, bet ww3 neviens negribēs. Dzīvosim kā apokaliptiskajās fantastikas filmās?

13.marts 2022, 9:48
Elisa Meijere

Ukraina ir ķilnieks lielvaru cīņā par ietekmi. Ukrainā pēc PSRS sabrukuma īsta kārtība nav bijusi, tā tārī neatdzima par neatkarīgu valsti. Tagad tā ir pilnībā nonākusi asv ķetnās,pirmkārt prezidents. Iedzīvotāju uzskati ir sadrumstaloti, daļa tiecas uz Krievijas pusi, daļa cīnās par neatkarību, daļa grib pievienoties ES. Ja valstī viss ir bijis izpostīts jau pirms kara un nopirkatis asv prezidents nav varējis tiur ieviest kārtību un uzssktu vienotību tad Kremlis to arī izmantoja. Nav nevienam noslēpums, par to arī tika rakstīts, ka Zelenevska kontā ir 1 miljards dolāru, šo summu viņš tagad arī atstrādā. Savādāk nevar nosaukt nevēlēsanos rast kompromisu ar Krieviju, lai izbeigtu valsts sagraušanu un glābtu civiliedzīvotājus. ES valstij ir kā glābšanas josta, par kuras līdzekļiem Z.taisās  barot šos 40 miljonus iedzīvotāju un atjaunost valsti. Pēc oficiāliem datiem, Ukrainā vismaz 85%  dzīvo zem nabadzības sliekšna , 1.4 miljoni brauc strādāt uz Krieviju, 7 miljoni sezonas strādnieku, kas pelna naudu Vācijā, Skandināvijā utt. Krievijas uzsāktais karš sagraus Ukrainu, novājinās Krieviju un Eiropu. ASV visi vārti vaļā. Ne jau par velti komentāri tiek aizliegti, valdības ieliktņiem nav izdevīgi, ka to netīrās spēlītes tiek atmaskotas. Lai var turpināt zagt un shēmot. Interesanti par cik karinš ar saviem bandas locekļiem un nelatviešu prezidentu būs pavairojuši savaas bagātības par šiem pandēmijas gadiem un ukrainas kara periodu.?!! Uz nabago latviešu fona, kur vienam otram, jaiztiek ar 300 eur pensijām. Bet " pelēkā masa" lai tur mutes ciet, savādāk tiks izdomāti jauni likumi par "iespējamu naida sēšanu" un tad vēl piemin Krieviju.  Ja Latvijā būtu tāds Navaļnijs, kas atmasktu  šo banditismu, viņš te ilgāk par dažām dienām nedzīvotu.  

13.marts 2022, 11:44
Ādolfs Kāpurnieks

Iemesls ir banāli vienkāršs-PSRS teritoriju atkalapvienošana zem Krievijas brenda.

13.marts 2022, 11:48
Mela

Paldies Elisa, interesanti! Kādā ziņā atstradā miljonu? Kāds labums tad ASV?

Zelenevska ir nepareizi uzrakstīts, vai kāds cits domāts?

13.marts 2022, 12:41
Inguna Neminska

Elisai Meijerei RESPECT.  .... Tikai tāds navalnijs mums ir gan - Gobzems.  .... Navalnijs tikai pieredzējušāks, informētāks un politiski veiksmīgāks........ Populists.   ........  Krievijā ir PATIEŠĀM - kaut Rižkovs, juniors  ..... masa NEPOPULISTU .  .... LĪMENĪ.  .... Tāpat kā Ukrainā vai Latvijā  ......  tikai  ....

13.marts 2022, 17:49
Blumbergs

Un kas un cik par šo rakstu maksāja?

13.marts 2022, 21:47
bezkaunīgais sivēns

Ukrainā karu izraisīja Kremļa maniakālā tieksme atjaunot impēriju "krievu pasaules" veidolā , kas sākās 2014.g. Donbasā  un Krimā, kā arī Kremlim pietuvināto oligarhu vēlme tikt pie treknā Ukrainas pīrāga. Visa politika ,kuras sarežģīšanai nav vajadzība veidot  sarežģītas politiskas konstrukcijas. Lai visiem veiksmīga diena.

14.marts 2022, 8:09
Laimonis Andiņš

Neviena no sim versijam nav pareiza.Skatieties Bildenbergas 10 virziena.Tie dod komandas iluminatiem,tie savukart masoniem.Pedejie ir iefiltrejusies visas valdibas ar specialu uzdevumu.Bet mes tauta esam kilnieki vinu politiskajas spelites.No vienas puses mums ir it ka demokratija,bet valdiba tautai aizbaz muti,un liek runat vinai vajadzigaja politiskaja virziena.Viss noluks ir faktiski ap Sibiriju.Kas ir dabas resursiem bagata un ekologiski tira vide,kur nobazeties zelta miljardam nakotne.Kad saksies lielie pludi un ASV apludis,ari pareja eiropas dala.Paliks tikai Sibirija,ko par mitnes zemi izvelejusies pasaules varenie.Un mes vinu planos vispar neeksistejam.Lidz ar to visa pasaule ir sakudita pret Krieviju.Lidz ar sankcijam mes zagejam zaru uz kura pasi sezam.Nu druka ES eiro naudas zimes bez seguma.Tadejadi radot maksligu ,bet sleptu inflaciju kas mums atspelesies nakotne ar milzigu cenu kapumu.Krievija nevelas sava tuvuma NATO rakesu bazes,kas patreiz ir izveidotas ap Krievijas rietumu robezu.Un it seviski Ukraina.Bet NATO ari nevelas vienoties ar Krieviju,lai likvidetu jau esosas bazes.Ta ka valdibas tiek ielikti viniem labveligi marjonetes kas pilda vinu paveles,nevis tautas gribu.

14.marts 2022, 10:31
Mia

Iemesls ir banāli vienkāršs: Putina zīlnieks pateica, ka Ukrainā ir piedzimis antikrists un Hitlera reinkarnācija. Putina dzīves misija ir doties krusta karā un atbrīvot Ukrainu no šī nešķīsteņa. Taču zīlnieks aizmirsa pateikt kā izskatās antikrists, tas nu krievu armija drošības dēļ apšauda visu - lai nešķīstenis neaizbēg.

Papildus ir baumas, ka nākamais būs mēness. Putins esot redzējis trīs nacistus uz mēness, tad nu būs jānotriec viss mēness ar raķet

15.marts 2022, 11:06
cielava

Uz Ukrainu naudu nevajag sūtīt, tur tās ir pārpārēm, ko nodrošina ASV un ES. Palidzība ir vajadzīga bēgļiem, kas ir atstājuši savu valsti ar to bagāžu, ko var panest. Baumo, ka īstiem karotājiem Ukrainā dienā maksājot 2000 dolārus, varbūt mūsu patrioti arī var doties peļņā, lai nodrošinātu savas vecumdienas, ja Dievs dos piedzīvot.......

16.marts 2022, 13:12
Vladislavs Bautris

Ļautiņi nu ko jūs visi te cepaties, vienkārši murgs ar tiem rakstiem it sevišķi tā Elisa Meijere (tu taču esi slima tā pat kā tas Putins) 

17.marts 2022, 6:16
Skaidrīte Brūšniece

Grūti spriest, kurš īstenōbā ir slims un kādā stadijā!? Viennozīmīgi tā nav Elisa. Neticu faktam par Zelenska kontā esošo 1miljardu dolāru, jo tādu ziņu neesmu lasījusi. Ja prezidents tiešām būtu miljardieris, tad tādā apģērbā mēs neviens viņu nebūtu redzējuši ne vienā vietā!? Taču pārējais viss ir taisnība, ko redzam arī reāli!

17.marts 2022, 7:40
Mia

Es atkal domāju, ka Lukašenko ir Krievijas ieliktnis. Pārāk aizdomīga tā Krievijas armijas stumdīšana pa Baltkrieviju.

Tam ka Zelenskis ir Amerikas ieliktnies es neticu, jo NATO pat netaisās slēgt debesis. Ja būtu ASV ieliktnies debesis jau būtu noslēgtas.

Vēl man patika ideja par masoniem. Nesen vienā krievijas raidījumā minēja, ka Putins arī ir masons.

17.marts 2022, 16:44
Mia

Vienā Krievu radījumā arī minēja, ka Putins praktizē sātanismu. Bija reālas bildes, kā viņš piedalās bērnu upurēšanas rituālā. Ir pat teorija, ka karš Ukrainā ir upurēšana lielajam sātanam. Putins tic, ka pēc nāves viņš pārdzims par piekto elles kambara velnu.

17.marts 2022, 16:49
Haralds

Man ir pretīga latviešu nicinošā un gļēvā attieksme pret notiekošo Ukrainā un pasaulē!No 2014 gada Kijevā slepkavot cilvēkus Donbasā ,Luhanskas!!Par to neviens nav izteicis pret.Teikšu vairāk..Tour centušies neievērot!!Tas pats par Lībiju,kura tika iznīcinātas,tas tas pats par Irāku,kura ir sagrauta,Afganistānā,Sīrijā,Vjetnama,Ziemeļkoreja,kura tika kara biznesa dēļ bombardēta trīs gadus no vietas.Un tagad Holandē,kura rietumi saGrūdusi tik daudz ieroču,ka tie noteikti tiek likti kara mašīnas skrūvēs.Un KF pareizi dara atbruņošanās Ukrainu.Tā dezinformācija,kura katru minūti tiek barots ļautiņiem,radA neatgriezeniskas sekas psihē..ļaudis vairs nav spējīgi paši domāt un analizēt.Zeļ nacisms.Jāprasa,kur jūs kara negribētaji bijāt astoņus gadus,kad Kijevā slepkavoja cilvēkus Donbasā un Luganskā!??Ja jau KF visos laikos bijusi tik asinskara,tad jāprasa kā pēc tā pēc ww2 neiznīcināja visu Vāciju un visus vāciešus??visam cenas aug un augs,būs bezdarbs,nebūs iztika,tiek skatītas smadzenes. Un jūs par to esat starā.Negribēdami redzēt patiesību.Šodien it visur nav vārda brīvības,nav cilvēktiesību,šodiena ir viduslaiki,kur saprāta nebija.Iešu pieteikties KF armija,jo cilvēcība ir Krievijas pusē.Bet par to klaunu narkomānu seksuāli varat priecāties..ar viņa asiņainajām rokām tiek iznīcinātas Ukrainā.Starp citu,poļu cūkas Club uz Ļvovu..tie grib to savākt sev.Gluži ka tā kuce Gigantiska nebūdama ne prese ,ne esot uz vietas,tirgoja BK teritorijas.Un kamēr ASV un Anglijas vietās neskalosies okeāns,tikmēr būs kari biznesa dēļ.

 

17.marts 2022, 21:37
Ulvis

Putins ir tas ,kas nogalina nevainīgus cilvēkus.

18.marts 2022, 9:56
Mia

Vai tad Haralds nav redzējis slavenās krievu astroloģes Marijas Kuriļinas video, kurā viņa skaidro krievijas armijas kara taktiku? Viņa taču saziājās ar Putinu astrāli. Ukrainā viss tiek apšaudīts, jo Putins reāli nezina kā izskatās anikrists.

Harald, pameklē internetā Marijas Kuriļinas video! 

Viņa pat ir astrālais dīdžejs.

18.marts 2022, 11:55
Veronika

Harald,Tev ar galvu viss kārtībā???Vai Tu pats spēj analizēt un domāt,vai skaties tikai rašen tv  ?Kur pats biji kad Donbasā bija kaŗš,ko nebļāvi un nemeklēji taisnību?Labāk skrien ātri piesakies KF,bet kad aiziesi karot ar putleristiem,tur ari paliec.Laimigu taciņu!

18.marts 2022, 13:12
Jelena Sergejeva

Harald, ko tad tava varonīgā Krievija gaidīja tos astoņus gadus un tikai tagad sāka savu tautiešu aizsargāšanu no ukraiņu "nacistiem". Viens absurds tomēr ir...Abas neatkarību gribošās t. s. republikas tagad izjūt Krievijas bombardēšanu. Ko gribēja, to dabūja. Putleram vienalga ko bombīt, ka tik ļīķu kaudzes un pašā galotnē viņš pats. 

19.marts 2022, 1:57

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:04

Jaunākās diskusijas