Kāds ir Ukrainas kara patiesais iemesls

Jelena Sergejeva

Cielava... Baumām ir liels spēks, tici  vairāk. 

19.marts 2022, 2:13
īpaši stulbs

Jau 70.ajos, 80.ajos gados sociologi paredzēja kapitālisma bojā eju. Tā galu paildzināja PSRS sabrukums, kad Rietumi, ASV varēja paplašināt ražošanu un pacelt ekonomiku, palīdzot Krievijai un  citām bijušajām padomju republikām celt demokrātiju. Pagāja kādi 10 gadi, viss mierīgi un Rietumu ekonomika atkal šāk nīkuļot. Nāca kārta Dienvidslāvijai, Irākai, Lībijai un kādu laiciņu atkal viss bija ok. Karš Ukrainā beigsies, vajadzēs palīdzēt atgūties Ukrainai, Krievijai... Skaidrs, ka Krievijas-Ukrainas karš viņiem ir mākslīgi inspirēts un uzspiests. 

19.marts 2022, 14:12
Jelena Sergejeva

Krievijai diez vai vajadzēs palīdzību, bet paskaties kas notiek Ukrainas pilsētās. Kroplis putlers tak to neatjaunos. 

19.marts 2022, 18:39
Andris Kurmejievs

Kaut kā ,Polijas presē  ,uzgāju rakstu par Krievijas nākotnes teritorijām.  Putina plāni bija līdz 2030 g. apgūt  ar armijas palīdzību  teritorijas kas sniedzas līdz  ziemeļpolam,kur atrodas naftas un gāzes krājumi. Kā rezultātā tiks piesaistīti  investori to apguvei. Kādu laiku atpakaļ  kaut kur lasīju  ka šajā sakarā  bijā domstarpības Krievijai ar ,šķiet, Norvēģiju  ASV  un vēl arī ar vēl ko,neatceros, par ziemeļpola apguvi. Rodas iespaids ka Krievija gribēja pasaulei ierādīt savu spēku.  Lai neviens nemaisitu tai rīkoties tuvākajā nākotnē. Neticu ka viņš cīņas ar nacistiem. Visi mēs un arī  ukraiņi  esam savas dzimtenes patrioti, nu tā vismaz būtu jābūt. Un ja tu tāds neesi tad pamet šo teritoriju un veido savu laimi citur . Un nečakarē ar savu taisnību citus. Āmen. 

 

19.marts 2022, 20:11
Modris Striķis

Haralds ir idiots kuru vajag ārstēt no plānprātības,jo tikai plānprātiņš var tā spriest.

19.marts 2022, 21:52
Modris Striķis

Kurš atbalsta slepkavu pļutinu pats ir kretīns,jo krievi kā suga būs ienīstākā tauta pasaulē.Nožēlojami.

19.marts 2022, 21:59
Jelena Sergejeva

Modri, izlien no pamperiem, krievi nav vainīgi pie tā, ka ir tāds idiotus putlers. Nācija neatbild par viena muļķa izdarībām. Tad jau vācieši joprojām ir ienaidnieki. 

20.marts 2022, 1:08
Edgars Ozolins

Jēziņ,cik šitie pastalnieku komentētāji ir stulbi.Dievs tiešām ir prātiņu atņēmis.Ja būtu sekojuši kaut mazliet notikumiem līdz,tad zinātu,ka karu Ukrainā izraisija 5 oligarhi,kuri sastrīdējās, kas kuram piederēs un katra daļu lielumu.Katram oligarham bija sava armija,ko katrs laida darbībā.

20.marts 2022, 21:14
Jānis Rožkalns

Pirmkārt, Putinam traucē brīvā Ukraina, kur likumu ietvaros var izrunāties un dibināt partijas. Tālāk Krievijai vēsturiski redzams ka attīstība parasti ir saistīta arī ar karu pret kaimiņiem, kur "dušu atvestji" un pie viena sajust savu varenību, pašapliecināties, kā "stipram un varenam". Šobrīd Putina daudztautību un beztautību bariņš, kuram ir sveši tādi jēdzieni kā "čestj, poradočnostj, dostoinstvo" īsteno Putina un senās Krievijas neslavējamās tradīcijas. Ja arī kāds no "z" rašistiem ir dzirdējis un pamanījis kādu no ieteicamajām iepriekš minētajām cilvēka uzvedības īpašībām, tad uzskata tās par vājumu izpausmi, ir izsmejamas un traucējošas "dvēselei, Krievijai bez robežām". Līdzīgie pievelk līdzīgos, tāpēc Kremļa bratanu pacanātam iet palīgā arī citu tautu un valstu atsevišķi pārstāvji, kuriem tāpat ir sveši tikumiski un droši cilvēciskās satiksmes noteikumi.

21.marts 2022, 16:36
jabis

vakar tv24 viens žurnālists ar aizrautību , runājot par karu Ukrainā, slavēja bioloģisko atkritumu utilizāciju. Tas izklausījās daudz pārliecinošāk kā Kariņa runa saeimā. 

22.marts 2022, 13:04
Jōnis Nemīzis

Harald neskaidro zombijiem to, kas līdz zombijiem nekad neaizies.

22.marts 2022, 20:32 (22.marts 2022, 20:35 - labots)
Kristaps

Karš notiek The Great Reset ietvaros. Aitas, turpināt patriotizēties un propagandizēties, to no jums tikai gaida. 

Skudru burka tiek kratīta, ar globālu melu palīdzību vergi paši sevi iznīcinās.

WEF, Davosa, Švābs, kovids, karš... viss saistīts.

 

24.marts 2022, 7:16
Alens Kasbars-Kasparovičs

Sašpricējušies un sāk karu. Civilizācija ir slima ar galvu. Žēl.

Mela par Tevi zinu to, ka neesi žīdene. 

25.marts 2022, 12:11
Alens Kasbars-Kasparovičs

Karš Ukrainā apstātos, ja Japāna negaidīti,( kā viņa to darīja ar ASV,) atņemtu Krievijai Kuriļu salas! Nez vai kāds par to domā?! 

25.marts 2022, 12:27
antivate

 Piekrītu Haraldam. Pēc tam, kad fašistiskais lops Miloševičs bumboja Jadrana pērli Dubrovnikus, Belgrada bija jānotīra no pasaules kartes, bet visi gļēvi klusēja. Kad 1936. gadā viskrieviskākais necilvēks, Staļins, ar 648 lidmašīnām, 347 tankiem, 1186 lielgabaliem un 20 000 ložmetējiem iebruka Spānijā, "demokrātiskā" Eiropa mierīgi varēja noslīcināt pēdējo krievu Japāņu jūrā. Neizdarīja un par to saņēma visdrausmīgāko karu.

26.marts 2022, 16:45
antivate

to Ļenka

Krievi ir kolektīvais putins. Ne jau priekš sevi Vovans tā nopūlas, bet lai patiktu saviem vergiem.

26.marts 2022, 16:48
Armands Lazdiņš

Troļļi, sapūstiet ! Kauns lasīt vienu otru komentu. Kauns, ka starp latviešiem var uzrasties tādi.

26.marts 2022, 21:39
V ilis Gutmanis

Ak dies cik šeit gudri cilvēki ir salasijušoes tikai viena bēda ka gvelž pilnīgas muļķības. Ja mēs Latvijā par nacionālajiem varoņiem nosauksim Arāja komandu un citus šucmaņus tad mūsu muldoņas sagaidīs tas pats kas pašlaik notiek ar ukraiņu klaunu. Un neveag te plātīties ka mēs paši esam balti un pūkaini. Ārvalstu bruņotie spēki mūsu teritorijā nebūt nepaaukstina mūsu drošību. Iesaku atcerēties arī vieni tādu glapa Polijas virstnieka izteikumu ka Kaļīņingradas apgabals redz jāpievieni Polijai joredz Krievija to pēc otrā pasaules kara nelikumīgi sagrābusi. Nu tagad pajautājiet paši sev ko Polija ar tādiem izteicieniem grib panākt? Trešo pasaules karu pēc kura izdzīvojušo vairs nebūs. Vai arī likt Krieviju mierā lai izsvēpē neonacitu pūzni Ukrainā un lai pēc tam iestājās miers. Padomājiet ja tikai palicis ar ko domāt.

27.marts 2022, 18:24
Marks Līventāls

"Nacionālistu pūznis" :DDDDDDDDDDDD Tev tiešām galvā tāds ir. 

Tu labāk domā, kā pierunāt savu putinu atdot Austrumprūsiju Vācijai. Tā nekad nav bijusi slāvu zeme - ja jau tev tik ļoti patīk domāt sava impērijas "vēsturiskajām teritorijām" haha

27.marts 2022, 19:51
Atvars Eglitis

 

 Inguna Neminska. "Elisa Meijere" ir krievu trollis., tur nkada respekta nevar būt. Zvaniet labāk uiz VDD

29.marts 2022, 7:27

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:26

Jaunākās diskusijas