Kāds ir Ukrainas kara patiesais iemesls

Edgars Ozolins

Jeņķu vēlme apgūt Ukrainas naftas laukus un izspiest Krieviju no Eiropas gāzes un naftas tirgus,lai vājinātu Krieviju.

13.maijs 2022, 13:53
Jelena Sergejeva

Redz kā ir Andi,ja neredzi jēgu aizsargāt Dzimteni, tad nav jēgas par to runāt. Ne pa velti somi nākošnedēļ mēģinās iestāties NATO. Tavs kaimiņš var vienā mirklī iznīcināt visu, kas Tev ir dārgs. Un  Tu draudziņ vai nu iesi karot, vai paliksi kā lupata, kurš nevar aizsargāt savu ģimeni. Izvēle nav liela. 

14.maijs 2022, 3:09
Jelena Sergejeva

Edgar, jeņķiem savu krājumu ir pietiekoši, bet šoreiz laikam nav runa par gāzi vai naftu, bet par urānu. 

14.maijs 2022, 3:48
Tatjana Zubareva

Suņi rej, kaimiņi auro, kaujas, un kāds sadzēries pasaules policists klapē pie tavam durvīm,skaļi ziņojot, ka tu esi viņa vergs un tev nav izvēles, ka šodien tu nedrīksti dzīvot tā, kā dzīvoji vakar. TU NESAPROTI VAI TAS IR MURGAINS SAPNIS JEB SAPŅAINS MURGS! O, DILEMMA!
Kaut kāds atbraukušais uz tavu zemi velns viņ zin no kurienes, izsludina , ka viņš te tagad ir galvenais, ka viņa skūtajām krūtīm te būs ļoti jautri un labi . Tiek rakstīti jauni likumi, un solīta laimīga Lejputriju. Tikai Lejputrijā tagad ir karš. Bet tas nekas, solītais makā nekrīt, bet kritīs tava galva, kritīs viss, tikai ne tālo zemju vīrs ar skūtajām krūtīm, kas atnesa mums uguni no trejdeviņu zemes, lai mēs ar tevi te varētu ēst uzsildītu hamburgeru, vai sliktākajā gadījumā, "karstu suni". Un mums jābūt laimīgiem, ja tu tāds neesi, tad tu esi vatņiks.
Bet tai paša laikā trakais Patiesais vatņiks, skraida ar pielādētu bisi, atšaudas no uzmācīgajiem odiem, kas dīc viņa ausī buramvārdus:"...sankcijas , sankcijas...Sajēga ir pazaudēta. Rēgu uzvaras gājiens uzvaras parkā. Varoņi vai izvaroņi. Tāds ir jautājums trejzvaigžņuzemju saules spožumā, acīs žilbst: nav skaidrs vai tā ir kŗītošā zvaigzne jeb vatņika bises šāviena zibsnis.
Radio runā Rīga: pareizs laiks ir te, jo citur tas ir nepareizs. tā ziņo iereibušais pasaules policists un dusmīgi krata pirkstu. Kāds skaļi mēdas,... nebūs labi. Vieni vatņiki rok ierakumus, citi citā pusē jūdz zigus savās teļegās, krāmē plintes tur, brauks ciemos.
Suņi rej, bet karavāna iet tālāk, čigānrati kratās uz rietumiem un mēs ar tevi tiem kratamies līdzi...
Dziesmu, lūdzu, ...par vienotību!
Prozit!

17.maijs 2022, 22:34
DŽA

Tatjanai riktīgs šķidrais panesās :)))

18.maijs 2022, 11:39
Gundars Meisters

 Ko var murgot tik plaši ,par skaidri saprotamām lietām . Protams ,ka katra lielvalsts grib pārņemt savā ietekmē Ukrainu . Ukraina nav maziņa ,un protams ka tur dzīvo cilvēki ar dažādiem uzskatiem ,jo katram ir sava taisnība . Nevienā valstī nebūs visi par vienu . Valstij būs lielāka stabilitāte ,jo vairāk būs saliedēto iedzīvotāju ( līdz šim Ukrainā tās nebija ).Tagad šī saliedētība ir panākta ,jo Krievija neizturēja politisko cīņu ar Rietumiem ,par ietekmi uz Ukrainu ,un izvēle ir kļuvusi vieglāka . Karš noved pie tā ,ka tev ir skaidri jaizvēlas ,ko tu gribi (vai atgriezties padomijā ,kurā esi jau pabijis un atceries kā bija ,vai dzīvot kapitālismā ,kuru esi dabujis nogaršot ).

18.maijs 2022, 12:12
Andris Kārkliņš

Mana versija,ka karš ir globālistu kārts,kuru bija jāizspē,lai novērstu pasaules uzmanību no visur pasāktajiem protestiem pret brīvības ierobežošanu kovidvīrusa aizsegā.Jā,Puķinam ir savas intereses,un tām tika dota zaļā gaisma.Lai cilvēki aizmirstu,kur faktiski visiem sēž galvenais ienaidnieks.

21.maijs 2022, 22:52
Jelena Sergejeva

Andri... Nu gluži tā nav. Neviens normāls cilvēks ne uzsāks karu Eiropas vidū, tur ir jābūt aktivizētam idiotam. Kaut gan mums ir Ina, kura arī ir no tās sugas. 

21.maijs 2022, 23:59
Kristaps

Jeļena, Tev rozā briļļu periods, vai? Visur dominē nauda, un kas gan var būt labāks par karu lielajam biznesam? ASV bardaks, bet piķi uz Ukriju jāgāž! Te arī savazās Ukru bēgļus... Nafigam?! 

Protams, neviens normāls cilvēks karu EU vidū neuzsāks, bet vai tad Putins normāls? Zelenskis normāls? (Par klaunu dementia Joe vispār nerunāsim).

Šis ir globālistu elites karš pret strādniekiem. 

22.maijs 2022, 10:31
Kristaps

Dža, tev jau smadzeņu nepietiek, lai Tatjanas metaforu saprastu... Soross un Kariņš tev galviņu paglaudītu. Labs verdziņs tu. Support The current thing haha

22.maijs 2022, 10:52
DŽA

Kristap, tu esi idiota gabals.

22.maijs 2022, 12:35
Jelena Sergejeva

Kristap.. Kāpēc, Tu ukraiņus apsaukā par ukropiem,tā runā tikai rašisti un liliputina d... ā līdēji, diemžēl Latvijā tādus var atrast pie slavenā gondonveidīgā pieminekļa. 

22.maijs 2022, 21:02
Arnita Berzina

Zelenskis&co liliputaanijai pus ukrainu paardeva,tagad jaakaro,jo apsolija ari ASV,bet krievi atvilkaas un grib savu.Kad izlasiju 2019gada muusu masu mediju rakstus par Zelenski,daudz kas tapa skaidrs.Zeel apmaaniitaas un baisaa karaa ierautaas tautas...

23.maijs 2022, 12:05
DŽA

Anita Berezina, psihenee tējas pauze? Internetu lietot sanitāri atļāva?

23.maijs 2022, 19:52
Aivars Gedroics

Tas Dža nav pie pilnas sajēgas, nepazemojiet sevi un ar viņu nediskutējiet !!!

23.maijs 2022, 20:28
DŽA

Gedroic, tu esi viens glumš tārps, kurš ļoti vēlas pie siles tikt. Tu te maun un maun par patriotismu, bet tu riktīgs sūds esi! Netiksi tu, mēsls, Saeimā! Tā kā, pisies dirst, ujobok.

23.maijs 2022, 20:35
DŽA

Gedroic, idiota gabal, tu deklarē,  ka esi "Cīņai gatavs". Tad nu izej naktī cauri Maskačkai un pasaki okupantu urlaam,  ko par viņiem domā! Bet, nē- tu esi vien resns, uzblīdis parazīts, gļēvs mēsls, bet ar ambīcijām rauties pie siles. Hallo, ujobok? Negribi pa savu šnobeli?

23.maijs 2022, 20:45 (23.maijs 2022, 20:47 - labots)
Kārlis Krēsliņš

Iemesli ir vairāki. Nosaukšu dažus

1. Lai novērstu revolūciju jeb sociālos protestu Krievija. 

2.Nevar pieļaut, ka kaimiņvalsts Ukraina būtu veiksmīga un ekonomiski attīstīta ar labāku iedzīvotāju dzīves līmeni, ar demokrātiskajām vēlēšanām un paraugs Krievijas iedzīvotājiem.

3. Rietumi tika testēti 2007. gads Minhene, notikumi Gruzijā, Krimas paņemšana, Doņecka un Luganska un Rietumi visu to pieņēma. Daudzi veiksmīgi gadījumi Rietumvalstu politiķu uzpirkšana. Tajā skaitā liels Putina atbalstītāju skaits Rietumos, ieskaitot Latviju. Labs propagandistu darbs.

4. V.Putina ambīcijas un velme kļūt par pasaules līderi jeb cilvēku ar kuru visi rēķinās un pie kā brauc ar lūgumiem un pēc palīdzības 

5. Viltus informācija par situāciju Ukrainā, kurai paši noticēja, jo naudas iztērēta daudz nozagta, un saņemta nepareiza informācija utt.

23.maijs 2022, 20:54 (23.maijs 2022, 20:58 - labots)
Arnita Berzina

DZA tu zini tikai lamuvardus,vai vel ko citu ari zini?

24.maijs 2022, 9:37 (24.maijs 2022, 22:12 - labots)
Ulvis

Arnita Berzina,varētu lūdzu skaidrā Latviešu valodā rakstīt citādi grūti izprast tavu rakstīto.

Man liekas ,ka tu raksti bez jebkādas loģikas.

24.maijs 2022, 18:26

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:51

Jaunākās diskusijas