Kāds ir Ukrainas kara patiesais iemesls

DŽA

Jopcik, tā ina tak ir viena rupja mongoloidu slampa! Bet, saukt mani par nacistu, jā, daļēji es tāds esmu- vēlos, lai visi arābi, ar visu savu kinderu varzu, aizvācas no Eiropas! Latvijai nelojālie okupantu tūristi arī- ārā! Un, tā ir sagadījies, ka man ir nacistu gēni- mans opis bija šturmfīrers SS. 

5.jūnijs 2022, 18:03
ina

Nacistu un rasistu forums, kur tadi morali kropli ka dzajelenmarinveidigie tuse, viens otru paslave un cita viedokla komentetajus nolama ista matesvaloda, pie tam, ka redzu, portala ipasnieks to atbalsta. Nacisms un rasisms vismaz masu mediju limeni Latvija ir legals. Ja nemam vera Jana Iesalnieka pausto, tad redzams, ka nacisms un rasisms jau tiek legalizets valsts limeni.  No sirds novelu jums visiem vienam otru  noest,  jo agrak vai velak sie moralie kropli saks est viens otru - gan jau iemesls atradisies

6.jūnijs 2022, 14:34
ina

Jelena, mani tev nesatikt, tik vien vari , ka lamaties un draudet, nacistu padauza. Ej satiec dza - tas tavs limenis ha ha ha , un vari nem smarinu ari savas orgijas lidzi. 

6.jūnijs 2022, 14:40
DŽA

Fašistu cūka, muti savu izpisto aizver! Maita tāda! 

6.jūnijs 2022, 20:06
Juris Kreilis

Vienīgais un patiesais iemesls Krievijas agresijai Ukrainā kopš 2014. gada ir Putina psihiskais stāvoklis - Napoleona sindroms. Neizdevās viņa iecere sadarboties ar Janukoviča valdīto Ukrainu un kremļa punduris sāka spārdīt kājeles. Lielākā daļa ukraiņu vēlās ciešākas saites ar rietumvalstīm un ES, jo spēj salīdzināt un loģiski secināt. 

8.jūnijs 2022, 20:22
Jānis Langušs

*Ekoloģiskās *autobūves jeb  litija karš. Donbas ir viena no retajām vietām pasaulē,kur atrodams litijs. Neaptveramā daudzumā! Kas tās atradnes kontrolēs?

9.jūnijs 2022, 12:08
ina

Jani, to tadiem pamulkiem dzaunjelenveidigajiem vari nestastit. Degenerati dzivo sava iedomu pasaule. 

10.jūnijs 2022, 16:20
Zaglits

Ukrainu šķiet sadalīs un  lielu daļu atdos RUsņai. ESam tāda valsts Francijas lielumā un l/s produkciju nava vajadzīga- konkurenti. Un Vēl. Balsojumi ES parlamentā,,,, liekas, Ungārija ar  Itaļiem Poliju Balkāniem ..., daļēji Baltiju... kvotas dalīs? No Baltijasše būs  ES dalības iemaksas jāmaksā?!

10.jūnijs 2022, 16:26
Jelena Sergejeva

Jāni... Par litiju nezinu, bet urāna krātuves tur ir ļoti daudz. 

11.jūnijs 2022, 2:52
Jelena Sergejeva

Kreilim... Bet tā jau arī notiek. Pagāja astoņi gadi, tad pļundurim uznāca pirmsnāves agonija. Smieklīgi un skumji, ka pamuļķis līdz tam nolaidās. 

11.jūnijs 2022, 2:57
Jelena Sergejeva

Ina, Tu vēl esi dzīva? Brīnumi parasti ir uz Ziemassvētkiem. 

11.jūnijs 2022, 2:59
Aelita Jansone

harald-neaizmirsti sēmuškas iebērt kabatā...

16.jūnijs 2022, 20:01
Ilona Nulle

Forums ir super,tikai ieraksti reti.Vajag uzrikot riktigu raundu un nodot baltus ugunus-kuri var pieradit savu patiesibu!Tikai kaut kada aita Arnita te neiederas,ko te vispar mekle kuce.Riebjas...Ina sarauj!!!

17.jūnijs 2022, 20:17
Māriņa

Jā, Nulle, bļaģ-ina fominova te riktīgi sarauj :D Cīnās par PSRS un mūsdienu rašistu Krievijas vērtībām, saukā Latvijas patriotus par fašistiem un ukraiņu piegulētājiem, ienīst rietumus, trollē uz nebēdu. Taču, tai pat laikā, dara to visu uz rietumos ražotas tehnikas, ņurca savos nagos Eiropas euro, brauc atpūsties uz rietumiem (nevis Krieviju), un pat bikšeles, kurās viņa dusmās bezd, ir ražotas rietumu ražotnēs :D Tāda, lūk, ir mūsu taisnības cīnītāja ujob-ina fominova :)

18.jūnijs 2022, 22:59
Jelena Sergejeva

Māriņa... Precīzi un kodolīgi.Savādāk ar tām mātītēm nevar runāt. Es jau tā cenšos būt toleranta, bet Ina , tāpat kā Mārcis mēģina izsist no sliedēm. 

18.jūnijs 2022, 23:25
Ilona Nulle

Ina Fominova saki,cik putins tev atber par Vau-vau,vai kauliem un pazobelei pietiek?Paslave tak savu devigo vadoni,palielies!Varbut tevi apvaino un tu rietumu trusenes nevalka,bet tev ir krievu bumbierenes,tu celojumos brauc uz saratovu un gaidi dienu,kad krievija tev atvers vartus un tu apvienosies ar savu utaino tevzemi?!Nekluse,labak izstasti ar ko guli tu!??Zinu jau zinu-putina portrets tev TUR uzberzis tulznu...

19.jūnijs 2022, 12:35
Marcis Dzelme

Tak Ina Fominova ir masu slepkavas Putina kaisliga fane un pieguletaja un saviem visiem kankariem tam pardevusies un protams, ka ari Elisa Meijere ir pardevusies Putinam par paris rubliem un slava visai Ukrainas tautai !!!!

19.jūnijs 2022, 13:11
Māriņa

Ilona Nulle, tas bija LABS :D Bet inai ir par maz smadzeņu, lai to visu saprastu. inai ir tikai kaula smadzenes, tāpēc sarkasms šeit nestrādā :) inai vajag liet ģīmī tos pašus mēslus, ko viņa lej uz citiem komentētājiem - ''kļin kļinom višibajut''!

P.S. Marci, tu progresē - malacītis!

21.jūnijs 2022, 1:00
Jelena Sergejeva

Māriņ... redz ko nozīmē gadu nekomentēt muļķības. Mārcim nav ne vainas, ja tikai nesāks stabulēt pa vecam. Par Inu viss ir pareizi, tādu govi, tikai uz nokaušanu. Varat mani lamāt un zākāt, bet tādām maitām Latvijā vieta nav. Es labi zinu, ko nozīmē būt karadarbības zonā, bet slampa Inai tas liekas spēlītes. Viegli jau visus apsaukāt sēžot dīvānā. 

23.jūnijs 2022, 1:33
Ilmārs Tīrmanis

Ar dažiem izņēmumiem komentāros - klasiskie paranoiķu un rašistu murgi!

23.jūnijs 2022, 11:41

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:19

Jaunākās diskusijas