Kāds ir Ukrainas kara patiesais iemesls

ina

Jelena - tu ar savu tataru mongolu ordas gimi, pievaldi savu meli un pamekle kadu sev tuvak esosu, ko gribetu nokaut. Ceru, ka Latvijas tiesibsargajoso iestazu darbinieki ari sad tad te ielukojas un atradis tavus kriminalos un uz slepkavibam aicinosos komentarus. Redz, ko viens no tataru-mongolu ratpakalas izkritis izdzimtenis uzdrosinas Latvija publiski visiem rakstit - ka kadu vajag nokaut. 

27.jūnijs 2022, 20:02
Jelena Sergejeva

Spriežot pēc gramatikas, Tu pati pierādi savu nacionilāti.Negaidi, ordisti tevi neglābs un man, ja vajadzēs, es pati sevi varu aizsargāt,bet tev Ina gan nāktos padomāt par savu kājstarpi. Šamējie nesmādējot visu, kas kustas, tad jau tu arī noderēsi. 

29.jūnijs 2022, 22:24
ina

Par manu gramatiku vari neuztraukties, ta ir gan gramatiski pareizaka , nerunajot nemaz par izteiksmes  stilu un kulturu, bet es jau neko citu no tatarumongolu pecteciem ari negaidu.  Prastums ar trakas keves pienu iezists...  vai ari kopojoties ar azoviesiem ieguts :D 

30.jūnijs 2022, 13:07
Andrejs Pornieks

Patiesais iemesls, nu tā tādi laiki pienākuši kad tradicionālās dimplomātijas metodes vairs nenostrādā. Cilvēce var vienoties vienīgi uz garīga pamata. Ja patiesībā tāda trūkst - līs diemžēl asinis...

1.jūlijs 2022, 12:07
Jelena Sergejeva

Ei nu,Tu Ina noliedz savu mongoļu pēctecību? Latviski tu rakstīt normāli nemāki, tad iedomājos, kā tu sarunājies. Es latviešu valodu nedaudz zināju pat pirms pirmās klases. Tas, ka es šķībi uzrakstu, nu piedodiet. Es esmu krieviete un ar to lepojos, bet kādas asinis rit tevī, to pat tavi tatāru senči nepateiktu. 

1.jūlijs 2022, 23:58
ina

Ei, nu, ei, Jelena, ka gribas savu tatarumongolu pecteca muli un, jo seviski, savu "perfekto" rakstit prasmi attaisnot, meginot to pierakstit citiem. Vari necensties, vari nemeginat "uzdieneties", jo krievs  Latvija bija, ir un vienmer paliks krievs. Ari tas, kas savu tautu un valsti noliegs un zakas,  ka to loti veksmigi dari tu. Vienkarsi tapec, ka krievs. 

P.s. Un ja vel neesi to sapratusi, tad Latvija krievs ir ari baltkrievs, moldavs, tatars, ukrainis, utt. Pedejo paslaik UZ LAIKU  ir izslegusi ne jau kadas lielas milestibas uz ukrainu tautu  del. Tikai un vienigi izdevibas del. Izdevibas vairak ieriebt krieviem. Bet vini atgriezisies kategorija "krievs" tikko sis kars bus beidzies. Un vinus ienidis, saukas un diskrimines tapat ka parejos no kategorijas "krievs". Un tevi ari, neskatoties uz visu tavu pasas tautas un valsts apdi...anas akciju saja foruma.  

8.jūlijs 2022, 16:55
DŽA

Portāla komentiem, ir viesulis pāri brāzies?

10.jūlijs 2022, 21:33
DŽA

Andrej Porniek, atkārtošu vēlreiz.  Tavā mājā iebrūk maniakals slepkava, sāk nogalināt tavu ģimeni. Tavi bērni jau piebeigti, tagad viņš ķersies klāt tavai sievai. Tava rīcība? Cienītais, Jums garīguma trūkst???

10.jūlijs 2022, 21:38
Kārlis Lejiņš

Ja mēs nebūtu divkosīgi un viegli iespaidojami bara pārstāvji,mēs atcerētos un apraudātu Dienvidslāvijā, Irākā  utt. nogalinātos mierīgos iedzīvotājus.

11.jūlijs 2022, 4:13
Konstance Kalniņa

Elisa Meijere,Tu tiešām esi slimāka par Putinu un Medvedevu,kopā ņemtiem.

11.jūlijs 2022, 13:06
DŽA

Lejiņ, nelej! 

11.jūlijs 2022, 22:49
DŽA

Kārli Lejiņ, Dienvidslāviju pieminēt nevajag, nav tas īstais piemērs. Serbi īstenoja genocīdu pret kaimiņu tautām, tās bija zvērības, normālam cilvēkam nesaprotamas. Viņus vajadzēja apstādināt. NATO apstādināja! Un ātri! Izglāba desmitiem tūkstošu albāņu, horvātu, maķedoniešu dzīvības! Miloševics nesaprata? Tad nu NATO pateica tā,  lai saprot.

Pašlaik notiek fašistu uzbrukums Pasaulei. Jā, Ukrainai, bet visa Pasaule palīdzēs Ukrainai sasist fašistus. Kremļa režīma pēdējie mēneši. Kremļa agonija. Bet, kuriozi, mordora pati uzprasījās. 

12.jūlijs 2022, 21:37
DŽA

Putins domāja trijās dienās iekarot Ukrainu. Tādējādi stiprinot savu reitingu orku tautā. Bet, nē- smagi apdirsās. Tagad russlandei būs "šahs un mats".

12.jūlijs 2022, 21:45
ina

Serbija... tur nav tik viennozimigi ar ta saukto genocide , jo ari musulmani nogalinaja kristiesus. Un tiesi ar to sakas. Bet jau pirms tam pec Rietumu iniciativas gabalos tika saraustita Dienvidslavija. Un pec tam no Serbijas atrauts gabals un izveidota Kosovo jeb Albanija 2. Tapec pilnigi un galigi ir neizprotami, kapec soreiz Rietumi  ir radikali preteja pozicija - jo  apsaudija un bombardeja jau Donbasu ar vienu vienigu merki - nogalinat ikvienu krievu, kurs  dzivo taja teritorija. Tiem, kas te murksk par genocide- pilnigi un galigi neticu, ka kads no jums ir lasijis 2014. gada rakstitos ukrainu komentarus interneta. Tolaik vini vel zinaja krievu valodu un komentarus rakstija krieviski. Tie bija pratam neaptverami , briesmigi un necilvecigi komentari.Un naids bija balstits tikai un vienigi uz to cilveku tautibas. Tapec man sobrid ir mazliet citads viedoklis, kas ir kara Ukraina patiesais iemesls. Faktiski - ukrainu politiska klana velme dzivo uz citu rekina, ka del ir kurinats naids pret krievu tautu gandriz gadsimta garuma, un ir uzkurinats, un katrai pacietibai ir robezas,  un ukrainas varas klike tagad barojas ne vairs no Krievijas, bet no visas Eiropas un ASV,  Kanadas, utt.  Un tai ir pilnigi un galigi nosplauties, ko izcies pasu tauta. Prezidents - give me, give me.... un pamegini nedot pietiekami dadz un pietiekami atri. Valsts ar attistitu lauksaimniecibu,  rupnieciby, derigiem izrakteniem, izdevigu geografisko izvietojumu - nabagmaja, no kuras miljoni brauc stradat uz to pasu Krieviju, padomajiet mazliet ar galvu.

14.jūlijs 2022, 17:48
Ulvis

Ina,Krievija iebrūk svešā teritorijā bombardē skolas ,bērnudārzus un slimnīcas.

Ukraiņiem vai visu ,jo Krievija iznīcināja visu instraktuktūru un tas ir galvenais iemesls kāpēc prasa.

15.jūlijs 2022, 10:58
ina

Ulvi, biskin izej no propagandas makona un izlasi un megini saprast, ka es nemeginy noliegt karu Ukraina, nemeginu noliegt Krievijas iebrukumu yn nepavisam to neatbalstu. Es rakstu par to, ka tas ie SEKAS, bet neviens neliekas ne zinis par CELONIEM, kas izraisija sis sekas. Un ari par to, KAS ir ieinteresnts sajas  SEKAS. Vai ari tev liekas parak briesmigi saprast, ka ASV un tas pakalpini ir ieintereseti saja kara, kura iet boja cilveki.  

Lai saprastu celonu un seku sakaribu dosu tev mazu piemeru - tu katru dienu baz rokas sudos lidz elkoniem, tapec esi nometies ar furunkuliem lidz ausim, bet  arsti tik uzskerz kartejo un taja vieta, lai palidzetu tev iztirit tavu sudu bedri, tie katru dienu gaz tur klat vel vairak. 

15.jūlijs 2022, 11:51
DŽA

Ina, sūdamuša, Ukraina uzbruka Krievijai? Hallo, ina? Kurš sāka karu? Kurš,  pie vella, uzbruka Ukrainai??? Amerika, jebšu krievija? 

15.jūlijs 2022, 19:58
Jelena Sergejeva

Ina... Kāda man būtu jēga nolikt pašai savējos??? Nepaliec dīvaina, manu radi ir gan Ukrainā, gan Krievija un te es nešķiroju. Cilveks jebkurā gadījumā ir cilvēks.!!! 

15.jūlijs 2022, 22:05
daiko

Ukr.kara iemesls ir rietumu.alkatība

16.jūlijs 2022, 15:23
deserttramp

Patiesais iemesls ir sātana mēģinājums nolikt uz ceļiem tās valstis kuras vēl Dievu vairāk vai mazāk atzīst. Polija , Ukraina uc. Jo ultraglobālistu plāni sātana vadībā dēļ šīm valstīm tiek bremzēti. Krievija ir kopējā shēmā labprātīgi vai arī ievilināta slazdā. 

16.jūlijs 2022, 20:54

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas