Kāds ir Ukrainas kara patiesais iemesls

Jelena Sergejeva

Kas ir Drinker, kārtējās delīrija lēkmes? Sāc atiet, savādāk slikti var beigties. 

13.augusts 2022, 20:02
Jelena Sergejeva

Kas ir Drinker, kārtējās delīrija lēkmes? Sāc atiet, savādāk slikti var beigties. 

13.augusts 2022, 20:03
Jelena Sergejeva

 Paga, paga, kurš lieilijās ar varavīkšņu karogu savā pilsētā un dz. stacijā? Vai tik tur pat arī nedupsējaties. Tas tev Drinker. Nevajag man stulbi uzbraukt, ne pie kā laba tas nenovedīs, vismaz no manas puses. Beidz kost, brīvdienas nav mūžīgas. Nedod stulbenei Inai iemeslu atkal izvemties. 

13.augusts 2022, 20:45
DŽA

Jelena, homofobi, tāpat kā rasisti un nacisti, priekš manis nav cilvēki. Un tu esi homofobs. Pietiekoši saprotami pateicu?

14.augusts 2022, 13:36
Jelena Sergejeva

Tu esi divkosis. Mārci Tu apsaukā par pideru, bet es esmu "homofobe". 

18.augusts 2022, 1:26
Juris Plivda

Pec manam domam Ukraina kars iesakas, lai ta neizslidetu ka Baltijas valstis no Krievijas ietekmes sferas.  Jo ja Krievija neuzsaktu kaut ko darit tas notiktu.  Sakotneji Krievija gribeja, lai Ukraina pie varas tiek tads prezidents,  drizak gubernators ka Lukasenko.  Kur vins formali skaitas pie varas, bet visu dikte Maskava.  Tas neizdevas. Atlika Ukrainu ar speku paklaut Krievijai . Tad Putina prata ienaca tada ideja,  ka atliek no varas nonemt Zelenski ar vina atbalstitaju saujinu, bet parskaitijas neviens vina karavirus un tankus nesagaidija ar ziediem ka atbrivotajus.  Pat Harkiva, kura ir krievvalodiga pilseta.  Krievija cilveki nesaprot un negrib saprast, ka Ukraina vairakums cilveku negrib dzivot PSRS un zem Maskavas papeza.  Labak Eiropas savieniba, kur pastav briva darbaspeka parvietosanas, lielakas algas un dzives limenis labaks.  Ar PSRS ideologiju paedis nebusi,  it ipasi ja paskatas ar ko Krievija nolemusi veidot ciesus sakarus - Sirija,  Kina,  Ziemelkoreja.  

21.augusts 2022, 23:18
Ulvis

Ina,nu es ceru ,ka runājam vienu pašu,ka Krievija okupēja svešas teritorijas un ir izvarojusi ,nogalinājuši Ukrainas  civiliedzīvotājus ieskaitot bērnus.               Kāda veidā tu spēj to atbalstīt režīmu,kas dara ko tādu?

22.augusts 2022, 15:26
Andrejs Pornieks

Droši vien iemesls ir tas ka cilvēks nerisināja savas problēmas, tā vietā uzgrūžot vainu citiem.

22.augusts 2022, 20:27
Jelena Sergejeva

Redz kā ir Ulvi. Ina it kā neatbalsta šo karu, bet no otras puses atbalsta. Šiza kosit naši rjadi. Līdz durkai viņai nav ilgi jāgaida. 

24.augusts 2022, 18:59
DŽA

Smieklīgi, iedomājos- Jelena un ina vienā palātā  :)

24.augusts 2022, 19:43
DŽA

Divas duras vienā mājā  :)

24.augusts 2022, 19:47
Jelena Sergejeva

 Dža, vienreiz es tevi dabūšu rokā. Un tad neskuļī kā sīkaļa. Es zinu kur tu mīti, bet pagaidām nav iespējas tevi "apciemot" .Mani draugi no kluba sen nav bijuši Koblencā. Man no sirds žēl tavu sievu, kurai jādzīvo ar idiotu.Tikai neklārē par savām super psihologa-alkoholiķa spējām. 

26.augusts 2022, 19:48
īpaši stulbs

Īstenībā jau karš Ukrainā sākās starp Ukrainas oligarhiem Kolomaiski no Dņepropetrovskas un Ahmatovu no Doņeckas. Kolomaiskis ar Porošenko atbalstu organizēja Nacionālo gvardi 45 tūkst. personālu, tajā skaitā pulku Azov, un devās atņemt "krieviem" ukraiņu nacionālās bagātības. Ahmatovs, protams, veidoja un finansēja "teroristiskās" grupas, kas pretojās Kolomaiska karaspēkam. Vēlāk Porošenko sapratis, ka izdarījis kļūdu, mēģināja Kolomaiski ierobežot. Tas, juzdams sviluma smaku, aizbēga uz Šveici. Tikko par prezidentu kļuva viņa tautietis Zeļenskis, Kolomaiskis atgriezās un ar jaunu sparu atsāka Ukrainas atbrīvošanu no Krievijai simpatizējošiem liekēžiem. Fakts, ka Luganskā, Doņecka dzīvoja Ukrainas pilsoņi, no tiem ap 80% krievu, nemulsināja Kolomaiska gvardi apšaudīt šīs pilsētas. Manuprāt, bija tikai normāli, ka Krievija iejaucās, lai aizsargātu savus tautiešus. Starp citu, tikai Krievija bija un ir ieinteresēta, lai Ukraina attīstītos. Vācijai, Polijai, Francijai un ES kopumā Eiropas vidū pavisam nav vajadzīga agrāri un industriāli attīstīta valsts, kas tirgū radītu nopietnu konkurenci. Savukārt ASV ieinteresēta novājināt Krieviju, kā militāru pretinieku, un ES, lai paplašinātu savu preču noietu Eiropā, un starprtautiekie aizdevēju gūtu grandiozu peļņu pēckara Ukrainas atjaunošanā. Viss notiek pēc plāna, jo ES, piemēram, atsakoties no Krievijas enerģijas resursiem, pašlaik uzvedas kā anoreksijas slimnieks un tīši vai netīši rīkojas Krievijas un ASV interesēs.

 

29.augusts 2022, 9:46
Jelena Sergejeva

Īpaši stulbais... Latvijā ir Daugavpils, Igaunijā Narva. Ko nu? Šamējie sāks buču taisīt un Krievija sāks Latvijā un Igaunijā savējos aizstāvēt?Ja gribētu atkal būtu militārā operācija, nevis karš, bet šoreiz rokas par īsām, cerams pamuļķis ilgi neizdzīvos. 

3.septembris 2022, 6:11
DŽA

Jelena, ko tu man, "ja dabūsi rokā", vari izdarīt? Tak absolūti neko! Ko, loģiskās domāšanas neesamība apvienota ar lielummāniju? Glupaja ti zhenschina, Jelena, glupaja. 

3.septembris 2022, 13:01
Jelena Sergejeva

Neesi tik lielīgs. Šis ir pirmais gads, kad neesmu bijusi Ķelnē, kura nav īpaši tālu no tavas apmetnes. Gan jau tādu dauni visa Koblenca zinās kā atrast, tur problēmu nav, tikai neskuļī kā kuce.Nebūs visādi covidi, nākamgad apciemošu obligāti un tad (ne) draudziņ nāksies atbildēt par katru uzrakstīto cūcību. Es nedraud, bet apsolu. 

3.septembris 2022, 18:32
DŽA

Jelena, ko nozīmē vārds "neskuļī"? Vienkāršs jautājums. Tālākais- komm zu mir, warum nicht? Tu tak, stulbā bāba, apsoli? Tad nu, idiota gabal, turi savu solījumu!!! Kā jūs, tārpi, man riebjaties. Mēsli. 

4.septembris 2022, 0:16
DŽA

Jelena, tu tak ir vien' riktīgi trekna sūdmuša. Spindzinās, bļa. 

4.septembris 2022, 0:25
Jelena Sergejeva

Nu re Dža, kur ir šūdu čupa, tur arī mušas. 

4.septembris 2022, 16:38
Jelena Sergejeva

Tev debiloid labāk nākošgad gulēt vienu aci neaizverot. Nevar mūžīgi netā apdirst visus kā ienāk prātā. Neuztraukājies es ļoti labi zinu kur tu atrodies, tikai žēl tavu lietuvieti, kurai tāds mudaks jāpacieš. Ja man tāds idiņš būtu pie sāniem, sen jau pa logu būtu izmests. Tev muļķi ir savi principi, kuri pēc tavām domām jāievēro absolūti visiem. Nē muģila, tā nav un nebūs. 

4.septembris 2022, 16:47

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:32

Jaunākās diskusijas