Kāds ir Ukrainas kara patiesais iemesls

Ēriks Lange

Patieso iemeslu mēs neuzzināsim nekad :)  Varbūt pēc 50 gadiem kādu daļu no dokumentiem atslepenos. Bet vēsturi rakstīs uzvarētāji , un uzvarētāji būs dažādi . Pagaidām esošie fakti liecina par to, ka karš sācies sakarā ar "maidanu" . Kas uztaisīja "maidanu" , tas arī izraisīja karu . 

15.aprīlis 2022, 17:58
Jelena Sergejeva

Ina... Mazāk skatāties Krievijas saitus, tas ne pie kā laba nenoved. Ticiet man, es pati esmu krieviete, bet arī Latvijas patriote un tos mēslus no Krievijas pat nelasu. 

16.aprīlis 2022, 0:50
Jelena Sergejeva

Par "maidanu" var pavaicāt pašiem ukraiņiem. Viņi vienkārši gribēja  labāku dzīvi. Tas ir tāpat, kā Zatlers izmētāja valdību.13.janvāris ir tikai prelūdija. Šitas masku un vakcīnu teātris bez sekām nebeigsies. 

16.aprīlis 2022, 1:36
ina

Jelena - skatities tikai vienas puses sniegto informaciju , tas ir, ka tiesa, kur piedalas tikai prokurors vai tikai advocate. To sauc par propagandu jeb zombesanu. Jus, ka redzu, jau ir nozombejusi. Es patiesam neatbalstu Krievijas iebrukumu Ukraina, bet es neatbalstu ari to, ka, Ukrainas prezidents sez ( tiesa, nu, jau ir izlidis un pienem comus virszeme ) dzilakaja Kijevas bunkura, no kurienes aicina civiliedzivotajus taisit molotova kokteilus un iet pret tankiem ( avots  - CNN zurnalista intervija ). Es neatbalstu apgalvojumus, kurus neapstiprina pieradijumi. Es neatbalstu to, ka patiesi nacistiski Ukrainas bataljoni ( Azov, Aidar, Pravij sector, u.c.) kuru bildes un tezes, moto ir visiem pieejams interneta ( anglu valoda, krievu neesmu meklejusi, bet pielauju, ka tur ir vel skarbak ) peksni tiek  iecelti varonu goda un apgadati ar ierociem. Es neatbalstu to, ka Latvijas saita varu izlasit ukrainietes stastu, kur vina jusmo par Ukrainas nacionalo varoni Ostapu Benderu.  Es neatbalstu Zelenska un parejas pasaules ignoranci par pasu armijas veiktam apsaudem Donbasa, par Zelenska nevelesanos veikt sarunas ar Donbasa dumpiniekiem, jo DIVI IEPRIEKSEJIE IR IZRAISIJUSI KARU, kura iet boja tukstosiem cilveku, kamer tas klauns snauc pulveriti  un iestude savus dodiet, dodiet, dodiet video. Iesaku paskatities nevis vina ierakstitos  ierocu pieprasisanas video, bet realas intervijas ar zurnalistiem. Es neesmu vieniga, kam savas intervijas Zelenskis liekas pamatigi high... Varbut, ka tad Jus sapratisiet, ka viena puse ir Krievija ar savam ambicih, bet otra puse narkomana un dementia slimnieka duets. KARS IR JAIZBEIDZ TULIT

16.aprīlis 2022, 14:46
Jelena Sergejeva

Vispār Ostaps Benders ir literatūras varonis. Tas tā, pārdomām. Var redzēt Jūsu inteliktualitāti, par narkomānu Zeļenski pat nav ko teikt. 

17.aprīlis 2022, 9:14
ina

Jelena - ja, pati sasmejos Stepanu nosaucot par Ostapu, bet  abi no vienas valsts vien nakusi ;D .un Jus labi ziniet, kuri es domaju - nevis to, kas dzinas pakal 12 kresliem, bet to, kas organizeja un piedalijas aptuveni 200 tukstos cilveku nogalinasana.

Par Zelenski  - vai Jus esiet redzejusi kaut vienu pilnu Zelenska interviju kadam zurnalistam vai ari tikai Zelenska ierakstitos video aicinajumus dazadu valstu parlamentiem ar aicinajumu - weapons,  weapons,  weapons? Ja esiet redzejusi intervijas,udzu, uzrakstiet, kadas, jo tas intervijas, ko esmu redzejusi es - CNN un BBC, diemzel visas Zelenskis izskatas ka smagi salietojies, acis nevar noturet fokusa, tas aizslid, un runas veids, un ne man vienai ta likas. Vienu interviju skatijos kopa ar vairakiem cilvekirm, pie tam dazadu tautibu, un visi teica - vins ir salietojies. Ja, un interesanti, ka Zelenskis atteicas iziet testu uz narkotikam. Kapec ?

Jusu intellekts, Jelena, ari skaidri redzams, lasot Jusu komentarus :D 

17.aprīlis 2022, 9:34
Didzis Circenis

Ina, vatņica, ko murgo. Fašistiskā Krievija pēc asiņainā karļika un fīrers Putins pavēles ir iebrukuši Ukrainā un slepkavo tās iedzīvotājus, fašistiskos krievu iebrucēji slepkavo un izvaro sievietes un bērnus, apzog mājas un veikalus, sagrauj slimnīcas, skolas bērnudārzus un mājas. Bet tu esi fašistu posobņica, jo atbalsti to visu. Savukārt Zeļenskis ir Prezidents ar lielo burtu, nevis kā mazais mizals un firereins Putins, kas pārmixos jēgu sēž visu laiku bunkerā. Ina, tu esi fašistu cūka 

17.aprīlis 2022, 13:48
ina

Didzi,  es ar visadiem muca augusiem un pa spundi barotiem rupekliem nediskuteju.  Tadiem vienigie argumenti ir lamas un rupjibas, tapec, ej uz turieni, uz kurieni pat karali iet kajam.

17.aprīlis 2022, 19:12
Tenis Ritenis

Karš sākās pirms vairāk nekā diviem gadiem. Tagad kara otrais cēliens Ukrainā. Ar šo karu pamatos mūsu izputināšanu. Viss pēc plāna  - tev nekas nepieder. Tālāk par parādiem atņems privatizētos dzīvokļus. Jo cenas tik augs un augs, līdz visi būs nabagi.

17.aprīlis 2022, 20:40
Jelena Sergejeva

Ina... 200 000 tūkstošus tur gribēdams nevar sakasīt, kur nu vel noslaktēt. Par narkomānu gan, uz kādu laiku būs par ko ierēkt. 

18.aprīlis 2022, 0:23
ina

Jelena - cilveki nerec, ja kas, rec zveri, bet par Banderu , ja vien Jusu intelekts ha ha Jums atlauj, interneta var atrast pietiekami 30 sekunzu laika, atliek vien pajautat , cik cilveku nave ir vainojams Bandera, un var uzrakstit vienkarsi - Banderowcy... lai Jus ieraudzitu 80 gadus vecas fotografijas ar pakartiem polu berniniem...  Bet Jus jau labak uzticaties tikko safilmetiem ukrainu fake video, tad drosi ejiet Twitter un apskatieties vinu pedejo "garadarbu" ka Krievija bombarde Parizi...  tas, ka reizi Jusu prata un intelekta limena zombijiem domats.

18.aprīlis 2022, 18:40
DŽA

Jā,  kremļa fašistu mērķis, ir notvert Ostapu Benderu!  To viņi arī dara. Bet tu, ina, esi katastrofāli stulba.

18.aprīlis 2022, 21:05
ina

Dza - simply fuck off , neo nazi 

19.aprīlis 2022, 14:31
Jelena Sergejeva

Ar Ostapu būs pagrūtāk, tāpat, kar Stepanu, ja nu vienīgi Velsa laikā mašīnā. 

19.aprīlis 2022, 16:21
ina

Jelena - mazak sedi foruma, labak ej stajies rinda pec benzina, ja, un paker lidzi kadu spainiti elektribai ar ;)  

19.aprīlis 2022, 16:24
īpaši stulbs

Ko nu daudz te skaidrošu savus secinājumus un spriedumus, slinkums diskutēt, jo pietiek ar to, ka piekrītu Teņa Riteņa teiktajam....

19.aprīlis 2022, 16:27
Jelena Sergejeva

Ina... Iestājies darbā, tad Tev arī benzīnam un elektrībai pietiks. 

20.aprīlis 2022, 17:01
Jelena Sergejeva

Stulbajam... Interesanti, kuram būs vajadzīgas drupas un gruveši? 

20.aprīlis 2022, 17:02
ina

Jelena - kartejais pieradijums Jusu aprobezotibai jeb stulbumam. Kas Jums liek domat, ka es nestradaju un ka man nepietiek benzinam ?  Un neba nu  seit izsludinaja energetisko krizi bet gan Latvija. Ta ka - maxsl lerksti , nem spainus un ej pec benzina. 

p.s. vecais labais sakamvards - ka aklam paradit,  ta stulbam pieradit, perfekti atbilst Jusu personai :D 

20.aprīlis 2022, 17:44
DŽA

ina, vēl jau tas Holivudas Banderass :)) trakas lietas- pasaule ir pilna ar fašistu banderaam! ina- EJ DIRST!

20.aprīlis 2022, 21:04

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas