Skolotājai no Rīgas uzspīd neticama veiksme; un ne pirmo reizi

tautaruna.lv 18.marts, 4:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Momentloterija Bagāts patīkami pārsteigusi kādu rīdzinieci, kura ir aizrautīga ceļotāja un strādā par pedagogu, vēsta "latloto".
“Momentloterijas iegādājos reti, reizi divos mēnešos. Man patīk Sporta un Simtgades loterijas, jo tām ir labi mērķi,” stāsta laimētāja, “taču visvairāk man veicas momentloterijā Bagāts, jo papildspēlē jau biju laimējusi 1000 eiro.”

“Braucot uz Rīgu, nolēmu piestāt degvielas uzpildes stacijā, un man radās ideja iegādāties vienu momentloterijas Bagāts biļeti,” saka veiksminiece, “loterijas biļetē nokasīju vien Ekstra spēli, neatklājot visu spēles laukumu, un nolēmu to reģistrēt papildspēlei.”

“Bet reģistrēt biļeti papildspēlei neizdevās, jo tajā esot laimests. Steidzīgi kasīju pārējo spēles laukumu, līdz pirmajā rindiņā atklāju, ka esmu laimējusi 150 000 eiro,” viņa turpina.

Rīdziniece esot bijusi pārsteigta, taču vērtīgo laimestu loterijā uztvērusi mierīgi. “Lai laimētu loterijā, ir jānotic un jāsagaida īstais brīdis, un tas noteikti agri vai vēlu pienāks,” atzīst veiksminiece.

Uz jautājumu, kāda ir laimētājas lielākā bagātība, viņa atbild - ģimene.

Laimestu tērēšot mājokļa remontam un ceļojumam. “Daļu no laimesta plānoju ziedot dzīvnieku patversmei,” viņa saka.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas