Ģimene Smiltenes pusē piedzīvo lielu nelaimi; cieš arī ugunsdzēsēji

tautaruna.lv 18.marts, 13:15
 
Ilustratīvs attēls / Romāns Kokšarovs/F64
Strādīgu pāri no Smiltenes puses, Mežmuižas piemeklēja nelaime. Kādu rītu uguns iemetās vienā no ģimenes saimniecības siltumnīcām un lielā vēja dēļ liesmas strauji izplatījās. Iznīcināts padsmit gadus lolotais bizness un senču mājas, vēsta "Degpunktā".
Iespējams, tieši krāsniņa siltumnīcā izraisīja ugunsgrēku.

Otrdienas, 12. marta, rīts aizsākās kā visi citi pavasara rīti. Andris devās uz Smilteni tirgot pašaudzēto produkciju. Indra iedzēra kafiju un gatavojās doties sēt kāpostus, bet skaļi trokšņi plānu izjauca un ejot skatīties, kas noticis, atklājās, ka siltumnīcas un tām tuvāk esošais mājas gals jau liesmo. Atlika gaidīt glābējus un cerēt uz labāko: “Es zvanīju vīram, viņš atbrauca, skrēja. Baidījos, ka ar viņu kaut kas nenotiek. Es viņu turēju un teicu, lai neskrien iekšā. Paldies ugunsdzēsējiem, žēl to jaunieti, kurš guva traumu un otrs saindējās. Dega plastmasas podiņi, melni dūmi cēlās gaisā.”

Abi ugunsdzēsēji tika nogādāti slimnīcā un pēcāk sazinājās ar ģimeni sakot, ka viņiem viss būs labi, galvenais, lai Indra un Andris pēc notikušā nepadodas un neļauj liesmām iznīcināt sapņus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:02

Jaunākās diskusijas