Nosauktas horoskopa zīmes, kuras dāvina visdārgākās dāvanas

tautaruna.lv 24.decembris 2023, 10:10
 
Nora Krevneva/F64
Kamēr daži cilvēki svētkos saņem kalendārus un figūriņām, citi saņem viedtālruņus un rotaslietas. Astrologi ir pārliecināti, ka ir pieci zodiaka apļa pārstāvji, kuri ir gatavi terēties dārgākām dāvanām, raksta WomanHit.

Vēži vienmēr nopietni attiecas pret ģimeni un draugiem. Daba viņus ir apveltījusi ar spēju uzminēt citu cilvēku vēlmes. Viņi nežēlos nevienu eiro jūsu sapnim.

Ūdensvīri ir gatavi atdot savu pēdējo naudu, lai tikai iepriecinātu savu otru pusīti. Turklāt viņi nekad nenopirks pirmo, ko ieraudzījuši. Dāvanas iegāde viņiem ir vesels rituāls.

Zivis ir ne tikai dāsnas, bet arī apveltītas ar izdomu. Viņas ne tikai tērēs daudz naudas dāvanām, bet arī pasniegs tās ļoti neparastā formā.

Jaunavas mēdz dāvināt noderīgas dāvanas. Viņas nekad nevilcināsies jautāt, ko tieši jūs vēlaties. Masāžas kurss vai soma, par kuru jau sen sapņoji? Nekādu problēmu!

Svari ir gatavi liegt sev daudz ko, lai iepriecinātu apkārtējos. Turklāt paši Svari nemaz tik ļoti nemīl saņemt dāvanas: viņi baidāsvilties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas