Aktrise Elīna Bojarkina pikta: Es ieraudzīju tos virsrakstus un pati biju šokā

tautaruna.lv 24.decembris 2023, 5:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Influencere Katrīne Vasiļevska ir ciemos pie aktrises Elīnas Bojarkinas. Pavisam nesen Elīna publiski izšķīrās no sava mīļotā Marģera Majora, bet tagad ir metusies jaunās attiecībās.

Šis gads jaunajai aktrisei Elīnai Bojarkinai ir bijis piesātināts, daudzas jaunas lomas kino un teātra pasaulē, kā arī mīlas likstas un prieki privātajā dzīvē. Aprīļa sākumā aktrise izšķīrās ar savu ilggadējo draugu LTV kultūras ziņu žurnālistu Marģeri Majoru. Šķiršanās presē tika spilgti atspoguļota, jo pāris izvēlējās par to runāt skaļi, taču viss ātri vien noklusa. Rudens sākumā kuluāros parādījās ziņas, ka aktrise ir uzsākusi jaunas attiecības un uzsākusi kopdzīvi, taču tā nebūt nav taisnība.

“Es dzīvoju viena ar Toniju (aktrises četrkājainais draugs). Dzeltenā prese raksta par to, ko grib rakstīt. Es ieraudzīju tos virsrakstus un pati biju šokā. Mēs nedzīvojam kopā!”

Viņas draugu sauc Voldemārs. Abi iepazinās bārā, jo mīļotais tur strādāja. Ilgu laiku abi bija tikai draugi, taču viss lēnām un dabiski attīstījās. Jautāta, vai jauno draugu nemulsina viņas kailums vienā no jaunākajām filmām, kurā piedalās viņa, Elīna atzīst, ka iepriekš par to jau bija ar viņu izrunājusi.

“Es jau viņu pirms tam sagatavoju, ka tas tā būs. Tā filma nav nekas vulgārs, tā ir tādā “art house” stiliņā, tas ir skaists un ļoti baudāms stāsts.”

Karstākos slavenību notikumus, pārdzīvojumus un aizraujošas sarunas kopā ar Katrīni Vasiļevsku, skaties pašmāju realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai 20:30, kanālā STV Pirmā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:35

Jaunākās diskusijas