Ogrē auto iesprūst tik milzīgā peļķē, ka ka VUGD glābj pasažierus ar laivu

tautaruna.lv 24.decembris 2023, 20:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Īsi pirms astoņiem no rīta ugunsdzēsēji saņēma zvanu par netipisku situāciju Ogresgala pagastā. Šajā tunelī bija noslāpis kravas mikroautobuss, kura vadītājs pārvērtēja sava transportlīdzekļa spēju tikt cauri plūdiem un vairs nevarēja izkustēties no vietas, vēsta "Degpunktā".

Ogrē nu jau vairākiem šoferiem izdevies iestrēgt zem applūduša tilta. Vienā no gadījumiem ugunsdzēsējiem nācās evakuēt transportlīdzekļa šoferi un pasažierus.

“Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji un glābēji izmantoja laivu, lai trīs cilvēkus evakuētu no applūdušās teritorijas,” atklāja VUGD Rīgas RP Ogres daļas komandieris Artūrs Umulis.

Apkaimes iedzīvotāji jau ir pieraduši pie neērtā tuneļa, kas gandrīz vienmēr ir daudzmaz applūdis. Lēni un uzmanīgi braucot cauri, teorētiski ir, iespējams, transportlīdzekli nesabojāt un tikt otrā krastā bez paliekošām sekām.

Šoreiz gan peļķe izrādījās netipiski dziļa, vietējie ar to nebija rēķinājušies.

Sava transportlīdzekļa spējas pārvērtēja arī kāda “Renault” vadītāja, kura dzīvo pavisam netālu no bēdīgi slavenā tuneļa. Sieviete pietuvojās milzu peļķei, apstājās un kādu brīdi apdomāja, vai ir vērts riskēt un spiest gāzes pedāli.

Nosvērusies par labu pēdējam, sieviete uzsāka kustību, bet attapās ūdenī, kas šļakstījās teju līdz automašīnas logiem. Sieviete apņēmīgi turpināja ceļu un, par laimi, krastā tomēr tika.

Nabaga nomocītais “Renault” motors sāka izdot neveselīgas skaņas, un no izpūtēja cēlās melni dūmi.

Izrādās, spēkrata numura zīme patiešām pazuda kaut kur peļķes vidū. Automašīnas īpašniece atzīstas, ka kaut kur tunelī viņa saprata, ka labi nebūs.

Pēc pāris mēģinājumiem izdodas iedarbināt automašīnu, “Renault” tomēr “atjēdzās” un, pamatīgi dūmojot, turpināja ceļu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:02

Jaunākās diskusijas