"Ļoti bīstama valoda!"; kārtējais krievvalodīgo "upuris", kārtojot latviešu valodas eksāmenu

tautaruna.lv 24.decembris 2023, 1:00
 
pixabay.com
Jau gluži vai par tradīciju kļuvuši ieraksti un video soctīklos, kuros atainotas "briesmas", kas uzglūn krievijas valstspiederīgajiem, kārtojot latviešu valodas eksāmenu.

Protams, žēl sievietes, kurai noticis insults pēc kā viņa nav atlabusi un nu jau mirusi. Par mirušiem nesaka neko vai tikai labu, taču par palicējiem, kuri šādu situāciju izmanto, lai Krievijas valstspiedrīgajos kurinātu naidu pret Latviju, gan vajadzētu vismaz kārtīgi sabārt.

Situāciju ataino ieraksts mikroblogošanas vietnē "X", kur pie posta krievu valodā tiek rakstīts: "Kremlini ziņo, ka valodas eksāmens atņēmis dzīvību kārtējai krievu pensionārei. Tante eksāmena laikā dabūjusi insultu, pusgadu cīnījusies par dzīvību, taču latviešu valoda bijusi stiprāka un tante nomirusi. Vēl jo vairāk, latviešu fašisti tagad neļaujot viņu pat apbedīt!"

Komentētāji ironizē par Krievijas valstspiederīgo attieksmi : "Man arī bija līdziga situācija: palasīju ziņas latviski, aizgāju pastaigāties, nokritu - un re, salauzta roka. Ļoti bīstama valoda!"

"Ko nozīmē "neļauj apglabāt"? Rok ārā un ripina Krievijas robežas virzienā?"

"Jā, tā ir. Latviesu valoda ir biofizioligviāls ierocis, no kā vataki noliek ķelli. Lai rašisma audzējs te neizplatītos, mēs nakts melnumā tādus sviežam pāri austrumu sētai, lai savāc uz mauzoleju."

"Elpu auzraujoša pasaka! "

"Ja krievi iebruks, sūtîsim viņus uz valodas eksāmeniem. Nevajag nekådus haimarsus"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas