Izvairies no nepatikšanām: ko nekādā gadījumā nedrīkst fotogrāfēt lidostā?

tautaruna.lv 11.decembris 2023, 4:00
 
pexels.com
Dodoties ceļojumā bieži vien pirmās fotogrāfijas tiek uzņemtas jau esot lidostā, lai citiem ar sociālo mediju starpniecību pavēstītu par gaidāmo atpūtu. Vai zinājāt, ka ne visā lidostas teritorijā ir ļauts uzņemt fotogrāfijas? Ja fotogrāfijas tiks uzņemtas neatļautā vietā, ceļotgribētājs var saskarties ar nopietnām nepatikšanām, vēsta "The Sun".

Fotogrāfēties lidostā ir atļauts, tomēr svarīgi ir ievērot noteikumus, lai bildes uzņemšana nesagādā pamatīgas nepatikšanas.

Viena no vietām, kur nekādā gadījumā nevajadzētu uzņemt fotogrāfijas, ir gaidot rindā uz drošības pārbaudi, kā arī muitas kontroli.

Tāpat nav ļauts iemūžināt lidostas apsardzes darbiniekus un to darbības, lai neapdraudētu ne tikai savas iespējas doties ceļojumā, bet arī pašas lidostas drošību.

Izrādās, ka atsevišķās lidostās pastāv noteikums, ka pasažieriem ir aizliegts fotogrāfēt lidmašīnu skrejceļus. Tāpat ir lidostas, kur par pašas lidmašīnas fotogrāfēšanu, īsi pirms iekāpšanas tajā, var nonākt pamatīgās nepatikšanās.

Piemēram, Ņujorkā kopš 2001. gada 11. septembra terorakta lidostās ir ievērojami pastiprināti drošības pasākumi un pasažieriem nav ļauts iemūžināt to, kāda ir lidostas darbība. Pārkāpjot drošības protokolu pasažieri var iekļūt nopietnās nepatikšanās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:38

Jaunākās diskusijas