Sieviete no Latvijas ar neparastu rekordu iekļūst Ginesa rekordu grāmatā

tautaruna.lv 11.decembris 2023, 2:00
 
Ilustratīvs attēls / F64
Tatjana ir jauna sieviete, kura ikdienā programmē un audzina dēliņu. Tomēr pirms desmit gadiem viņas dzīve uz brīdi apgriezusies kājām gaisā – viņa iekļuva Ginesa rekordu grāmatā ar kādu īpatnēju rekordu, vēsta "Bez Tabu".
2012. gadā Tatjana iekļuva Ginesa rekordu grāmatā, uzstādot jaunu pasaules telefonsarunu rekordu jeb runāja pa telefonu 54 stundas un 5 minūtes.

Izņemot striktos rekorda uzstādīšanas noteikumus un to, ka Tatjana otrajā diennaktī pat zaudējusi samaņu, viņa pasākumu atceras ar prieku. “Tas bija sapņa piepildījums,” stāsta Tatjana. Rekorda uzstādīšana notika lielveikalā, un tas bijis Tatjanas sapnis bērnībā - palikt pa nakti lielveikalā.

Tatjana rekordu neuzstādīja viena - viņai bija nepieciešams partneris, ar ko ilgās stundas diskutēt. Režisoru Leonīdu jaunā meitene iepriekš nepazina un atrada sociālajos tīklos - to arī sauc par savu veiksmes atslēgu. Abi jaunieši iepriekš uz papīra lapas bija uzrakstījuši 72 tēmas, par kurām runāt un teju visas paspējuši izrunāt. Tatjana un Leonīds sarunu būtu turpinājuši vēl ilgāk, to apstādinājuši organizatori.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:00

Jaunākās diskusijas