Ko darīt, ja policija brauc ar ievērojami zemāku ātrumu par atļauto: apdzīt vai vilkties astē?

tautaruna.lv 11.decembris 2023, 5:00
 
Kaspars Krafts/f64
Ne viens vien novērojis, ka policijas automašīnas pa šoseju pārvietojas ar ātrumu, kas ir ievērojami zemāks par atļauto. Vienu to sauc par agresīvu braukšanu, citi baidās apdzīt, trešie saka, ka tādējādi policija provocē apdzīšanu, kas var noslēgties ar ātruma pārsniegšanu un izrakstītu soda kvīti.

"Pa Vidzemes šoseju man priekšā brauca Golfs uz 60, atļauto 90 vietā, kaut ceļa segums bija notīrīts un nebija apledojis. Arī šī ir agresīva braukšana, par ko būtu jāsoda ! Nemāki braukt - tad ziemā sēdi mājās un nebrauc, gaidi vasaru !"

Komentētāji ir novērojuši līdzīgas situācijas un izsaka viedokļus: "Vajag apdzīt..... Likumā nav aizliegts apdzīt policiju"

"Esmu sajūsmā, ka tviteris ir sadevies rokās tev mācīt nebaidīties no poličiem. Pēc tam bišku pamācīs nebaidīties no svešās valodās runājošiem, tad bišku kaut ko par baiļu pārvarēšanu viesmīlībā un varēs jau ķerties pie fundamentālām sevis atrašanām."

"Uz Vidzemes šosesjas ko tādu piedzīvoju no mentiem, kas šādi provocēja gaišā dienas laikā uz izcila ceļa. Viņiem izdevās izprovocēt uz pārkāpumu - bīstamu avārijas situāciju baltu bmw, kurš aiz manis bija nepārkāpjot braucis kopš Rīgas. Mentu provokācija varēja beigties ar līķiem"

"Šo es nekad neesmu sapratis. Es praktiski vienmēr viņus apdzenu. Vienkārši beigās tādi autovadītāji kolonnu sāk veidot"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas