"Riskēju nokļūt zem X lielgabala"; ļaudis nikni par Starptautiskās Olimpiskās komitejas lēmumu

tautaruna.lv 11.decembris 2023, 15:15
 
Scanpix
Pagājušās nedēļas nogalē Starptautiskā Olimpiskā komiteja nolēma, ka Krievijas un Baltkrievijas sportistiem ļaus piedalīties Parīzes Olimpiskajās spēlēs kā no valstīm neatkarīgiem sportistiem.

Lielu daļu sabiedrības šis lēmums nešķiet pieņemams, tāpēc mikroblogošanas vietnē "X" raisījusies spraiga diskusija ar argumentiem, kāpēc Krievijas un Baltkrievijas sportistiemneļaut piedalīties spēlēs, kas akcentē mieru starp tautām un valstīm.

Ieraksts: "Riskēju nokļūt zem X lielgabala, bet kāda jēga tādām olimpiskajām spēlēm? Drausmīga nauda, politika, pēc tam neizmantota infrastruktūra, un tagad arī kara noziedznieku atmazgāšana."

Komentētāji piekrīt šim viedoklim un papildina: "Šādām spēlēm tiešām jēgas nav. Pretruna ar sākotnējiem principiem, ideāliem, Kubertēna idejām utt., kuras mūsdienu darboņi atklāti diskreditē."

"Nekāda jēga, vispār un nemaz, ja neskaita milzīgu čupu ar bezjēgā iztērētu naudu. Skatīties tās spēles vispār nav iespējams, nekā garlaicīgāka pasaule nav radījusi."

"Kiborgu šovs kur medaļas pārdala vēl 10 gadus pēc pasākuma"

"IOC ar visām savām spēlēm droši var doties pie sava karakuģa. Vatņiku mērgļi!"

"Ne velti, valstis vairs rindā nestāv, lai uzņemtu Olimpiskās spēles. Gribētāju rindā ir tikai dažas, jo daudzi saprot, ka iztērēto naudu nekādā veidā neatgūt."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:35

Jaunākās diskusijas