Ceļojumu eksperti iesaka: cik agri pirms reisa nepieciešams ierasties lidostā?

tautaruna.lv 22.jūnijs 2023, 20:20
 
unsplash.com
Ierasti aviosabiedrības pasažieriem iesaka ierasties lidostā savlaicīgi, lai nenokavētu lidojumu un paspētu gan nodot bagāžu, gan iziet drošības kontroli. Visbiežāk tiek minēts, ka lidostā nepieciešams ierasties vismaz divas stundas pirms lidojuma.

Ceļojumu eksperte Stefānija Valdeka min, ka vasaras laikā lidostas ir īpaši noslogotas, tāpēc tieši šajā sezonas laikā rindas var būt daudz garākas nekā citos gadalaikos. Kas nozīmē to, ka ar divām stundām var nepietikt, raksta "The Sun".

Eksperte lidostā iesaka ierasties vēl agrāk.

Viņa uzskata, ka vasaras ceļojumos labāk ir būt drošiem un ierasties savlaicīgi, nekā nokavēt lidojumu garo rindu dēļ. "Lielākā daļa aviokompāniju iesaka ierasties lidostā trīs stundas pirms starptautiskajiem lidojumiem."

Tikmēr ceļojumu eksperts Nikijs Kelvins atklāj dažus noderīgus padomus, kā lidostā pavadīt laiku bez lieka stresa. Viņš iesaka regulāri ikvienam pasažieriem tiešsaistē pārbaudīt visu aktuālo informāciju par savu lidojumu, lai neko nepalaistu garām.

Kā arī eksperts iesaka nežēlot naudu un samaksāt papildus par iespēju iekāpt lidmašīnā laikus jeb izmantot prioritāro iekāpšanu, tādējādi nebūs jāstāv garās rindās, lai tiktu lidmašīnā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas