"Pagulēju slimnīcā kādu mēnesi"; reperis Gacho atklāj motocikla avārijas detaļas

tautaruna.lv 22.jūnijs 2023, 4:30
 
Gacho / Foto: Žanete Terentjeva/F64
Viens no Latvijas zināmākajiem reperiem Gacho, kopā ar Katrīni Vasiļevsku ir satikušies uz mazu sarunu, lai parunātos par un ap mākslinieka dzīvi un uzzinātu, kas tajā jauns. Gacho neslēpj, ka viņam patīk braukt ar motociklu un reiz nācies nelaimes gadījuma dēļ ilgāku laiku pavadīt slimnīcā. Tāpat viņš atklāj savus repa karjeras pirmsākumus un iemeslus, kuri pamudināja viņu pievērsties mūzikai.

Jau šajā vasarā Latvijā viens no zināmākajiem reperiem Gacho (Mesa) piepildīs Mežaparka lielo skatuvi ar savu daiļradi. Šovs “Slavenības. Bez filtra” devās noskaidrot kā viņš gatavojas savam koncertam, kā arī mūzikas pirmssākumus. Sarunas laikā Gacho atzīst, ka šobrīd apmeklēt vokālo pedagogu, lai iemācītos pareizi dziedāt. Jaunības gados viņš esot speciāli izvairījies no dziedāšanas, taču tagad saprot, ka tas ir nepieciešams.

Protams, ka es izvairījos no jebkādas dziedāšanas. Repot es sākumu, ietekmējoties no sabiedrības, kurā uzturējos. Mūzika bija viena no lietām, kur es pavilkos, pateicoties cilvēkiem man apkārt

Vairāk par dziedāšanu un motocikla avāriju skaties video!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

22.jūnijs 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas