Krievijas dziedātāja izkrīt no 10.stāva un iet bojā

tautaruna.lv 22.jūnijs 2023, 2:30
 
Privātais arhīvs/sociālie tīkli
12.jūnijā, Krievijas pilsētā Saranskā notikusi traģēdija - no desmitā stāva izkritusi bijusī grupas Rosichi soliste Jelizaveta Kuturova un viņas piecus gadus vecā meita. Māksliniece gāja bojā, bet bērns nonācis reanimācijā, vēsta Starhit.

Policijas pārstāvji jau izmeklē notikušo - viņiem būs jānoskaidro traģēdijas cēlonis.

Jelizaveta Kuturova bija labi pazīstama daudzviet Krievijā, īpaši Mordvijā, viņa iepriekš dziedājusi grupā Rosichi. Vienā no koncertiem viņa satika savu nākamo vīru. Pāris apprecējās un viņiem piedzima meita. Kļuvusi par māti, viņa neatgriezās grupā.

Traģēdijas brīdī 34 gadus vecās dziedātājas vīrs atradās Maskavā. Kaimiņi tikai brīnās, kas varēja notikt tajā liktenīgajā dienā. Radinieki apliecina, ka ģimene bijusi labvēlīga.

“Nesen Liza atgriezās no ciema, kur apglabāja radinieku no Toljati. Viss bija labi. No rīta mana sieva viņai piezvanīja, aprunājās. Un pēcpusdienā man piezvanīja dēls... Viņš pastāstīja par notikušo... Un tad viņš uzreiz brauca no Maskavas uz Saransku. Es uzreiz devos uz šejieni. Mazmeita tagad atrodas slimnīcā, reanimācijā. Grūti iedomāties, kas varētu būt noticis. Dēla sieva nekad nav pārmērīgi lietojusi alkoholu. Viņai bija divas augstākās izglītības. Viņi labi dzīvoja kopā ar manu dēlu. Bija savs dzīvoklis, atjaunoja arī māju ciematā. Nekas neparedzēja nelaimi. Kā tā?! Kā to pārdzīvot?!” pauda Elizavetas Kuturovas sievastēvs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

22.jūnijs 2023

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas