Disnejs bērnu filmai nejauši nolīgst pieaugušo filmu aktieri

tautaruna.lv 22.jūnijs 2023, 17:15
 
/ IPA/SIPA/Scanpix/Leta
Šobrīd kinoteāros triumfu piedzīvo jaunā Disneja filma "Mazā nāriņa". Nonākot filmai uz lielajiem ekrāniem, atklājās, kāds interesants fakts, kas saistāms ar kādu no filmas aktieriem, ziņo "The Sun".

Izrādās, ka filmas veidotāji nav kārtīgi izpētījuši nolīgto aktieru biogrāfiju. Pavisam nesen atklājās, ka viens no ģimenes filmas aktieriem reiz filmējiet pieaugušo filmās.

24 gadus vecais Stefano Tomadini, kas "Mazajā nāriņā" parādās vien epizodiski, attēlo vīriešu kārtas nāriņu.

Kā tiek ziņots, tad Londonā dzīvojošais itāļu izcelsmes aktieris, iepriekš filmējies vairākās pornogrāfiska rakstura filmās. Uzzinot aktiera biogrāfiju, filmas veidotāji bija pamatīgi pārsteigti.

Izrādās aktieris pieaugušo filmās filmējies ar pseidonīmu, kas izskaidro to, kāpēc iepriekš "Mazās nāriņas" veidotāji nav zinājuši par viņa pagātni.

"Kastinga komanda nolēma filmai nolīgt vairākus patiešām seksīgus vīriešu kārtas modeļus, lai viņi filmā atveidotu nāras. Viņiem nebija ne jausmas par Stefano pikantajiem video. Ņemot vērā, ka "Mazā nāriņa" ir lielais vasaras grāvējs bērniem, Disnejam šis fakts ir nedaudz apkaunojošs," medijiem sacīja kāda persona.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

22.jūnijs 2023

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:31

Jaunākās diskusijas