Drastiskas metodes! Atklātas Holivudas aktieru bīstamākās diētas

tautaruna.lv 22.jūnijs 2023, 16:45
 
unsplash.com
Lai iegūtu kārotās lomas, aktieri ir gatavi teju uz visu, tai skaitā ievērot drastiskas diētas, lai atbilstu filmas varoņu tēlam. Portāls "Eat This, Not That" izceļ piecas slavenības, kuru tieksme iegūt noskatīto lomu robežojās ar teju pilnīgu neprātu.

Eksperti izceļ, ka šāda veida svara zaudēšanas metodes ir bīstamas un nav ieteicams tās atkārtot.

Lai atbilstu balerīnas tēlam un iegūtu lomu populārajā 2010. gada filmā "Melnais gulbis", aktrise Mila Kunisa centās zaudēt svaru.

Kā medijiem pēcāk atzina aktrise, tad viņas svara zaudēšanas metode bija pavisam neveselīga un viņa neiesaka nevienam to atkārtot. Lai zaudētu svaru, aktrise pievērsās smēķēšanai un dienas laikā patērēja ierobežotu kaloriju daudzumu. "Es to nemaz nereklamēju, bet kādreiz es biju smēķētāja, un tāpēc es smēķēju daudz cigarešu un ēdu ierobežotu kaloriju daudzumu," sacīja aktrise. Viņa dienas laikā uzņēma vien 1200 kalorijas.

Tikmēr aktrise Anna Hetaveja, lai iegūtu Fantīnas lomu mūziklā "Nožēlojamie", atbrīvojās no 11 kilogramiem. Kā min zvaigzne, tad viņa ievēroja bīstami neveselīgu diētu. "Vogue" aktrise atzina, ka, lai zaudētu svaru, dienā apēda vien divas nelielas auzu putras porcijas.

Aktieris Kristians Beils vairākkārt mainījis savu vizuālo izskatu lomu dēļ. Te vienu brīdi viņš dramatiski pieņemas svarā, bet nākamajā laikā to zaudē. Lomas dēļ filmā "Mašīnists" viņš zaudēja teju 25 kilogramus. Lai zaudētu tik ievērojami lielu svaru, aktieris dienas laikā dzēra melnu kafiju, apēda vien vienu tunča bundžiņu un ābolu.

Arī aktrise Zoja Kravica lomas dēļ ir ievērojusi bīstamu diētu. Lai iejustos anoreksijas un bulīmijas slimnieces lomā filmā "The Road Within", aktrise veica organisma "tīrīšanu". Aktrise atklāja, lai attīrītu ķermeni un vienlaicīgi samazinātu apetīti, viņa dzēra mālu. Kā arī regulāri skrēja un ēda dārzeņu biezeņus.

Ar savu svara zaudēšanas metodi nevar lepoties arī aktieris Metjū Makonahijs. 2013. gadā filmas "Dalasas pircēju klubs" dēļ viņš atbrīvojās no teju 23 kilogramiem. Un arī viņa izmantotā metode bija pavisam neveselīga. Aktierim tika doti pieci mēneši, lai viņš atbrīvotos no ievērojamā svara. Viņa ēdienkarte sastāvēja no zivīm, dārzeņiem, olu baltumiem un tapiokas pudiņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas