Nekaunīga kaimiņiene atņem stāvvietu invalīdei un izsaka draudus

tautaruna.lv 22.jūnijs 2023, 11:00
 
unsplash.com
Ešlija Breidija no ASV avarijā zaudēja vienu kāju. Lai atvieglotu sievietes ikdienu un viņai palīdzētu, dzīvokļu kompleksa īpašnieks, kur Ešlija īrē mājokli, nolēma piešķirt viņai īpašu stāvvietu.

Kā vēsta medijs "The Sun", tad kāda kaimiņiene nepavisam ar to nebija mierā.

Pēc kājas zaudēšanas Ešlija nācās pa jaunu mācīties staigāt. Lai palīdzētu sievietei, ēkas īpašnieks izrādīja iniciatīvu un piešķīra viņai invalīdu stāvvietu.

Kādu dienu atgriežoties mājās sieviete pamanīja, ka speciāli viņai radītajā autostāvvietā ir novietota sveša automašīna. Ešlija nolēma uz automašīnas vējstikla novietot zīmīti, aicinot nākamreiz nenovietot šajā vietā mašīnu un to pārvietot uz citu vietu.

Kaimiņiene, kura bija novietojusi savu transportlīdzekli Ešlijas invalīdu stāvvietā, nepavisam nebija priecīga un viņas rīcība šokēja daudzus.

Kaimiņiene uz Ešlijas automašīnas vējstikla atstājas atbildes vēstuli, kuru sieviete publicēja tiešsaistē.

Vēstulē neapmierinātā kaimiņiene draudēja Ešlijai, lai viņa vairs nekad neaiztiek viņas automašīnu. "Sveika, invalīde. Nekad vairs neliec rokas uz manas automašīnas. Un, mīļā, tu neesi vienīgā, kurai ir grūtības. Ja gribi želastību, dodies uz vienkāju atbalsta grupu!" Tā kaimiņie rakstīja savā atbildes zīmītē.

Kaimiņiene draudēja ar policiju Ešlijai, ja viņa vēlreiz atstāst zīmīti uz viņas vējstikla. "Izraudi savas sāpes kādam, kuram tās rūp," noslēgumā rakstīja piktā kaimiņiene.

Saņemtā vēstule patiesi šokēja Ešliju. Pēc tam, kad Ešlija saņemtās zīmītes saturu publicēja tiešsaistē, viņa saņēma neskaitāmi daudz atbalsta vēstuļu no pilnīgiem svešiniekiem, kuri aicināja sievieti cīnīties pret nekaunīgo kaimiņieni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

22.jūnijs 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas