Internetā iepazīts mīlnieks izkrāpj sievietei visus iekrājumus

tautaruna.lv 22.jūnijs 2023, 10:00
 
unsplash.com
42 gadus vecā Rebeka Holoveja no ASV jutās ļoti laimīga, kad pēc izjukušās laulības tiešsaistē iepazina Fredu. Tomēr skaistais mīlasstāsts beidzās uz pavisam skumjas nots, vēsta "Daily Star".

Rebeka iepazīšanās lietotnē "Tinder" iepazinās ar Fredu, franču uzņēmēju.

Pēc ilgām sarakstēm Rebeka Fredā iemīlējās.

Diemžēl izsapņotajai dzīvei kopā ar Fredu nebija laimīgas beigas. Trīs bērnu māmiņa iekrita krāpnieka nagos. Freds Rebeikai izkrāpa visus viņas iekrājumus, aptuveni 100 000 ASV dolārus.

Freds pārliecināja Rebeku investēt naudu kriptovalūtā. Kā izrādās, tad Rebeka kļuva par rūpīgi plānotas shēmas upuri, kurā tiek iesaistīts neviens vien vientuļš cilvēks.

Rebeka atklāja, ka Freds laika gaitā spēja iemantot viņas uzticību un pierunāja visu savu pensijas fondu ieguldīt kriptovalūtā.

"Vientuļās sievietes, kas tuvojas pusmūžam, ir tik neaizsargātas. Mums ir nauda, ​​bet mēs, iespējams, vēl neesam satikuši īsto puisi. Un pēkšņi šis izskatīgais vīrietis sāk ar jums runāt, un jūs esat sajūsmā. Atskatoties pagātnē, pazīmes [krāpnieka pazīmes] ir tik acīmredzamas. Bet tajā brīdī jūs vēlaties ticēt, ka tas viss ir īsts," stāsta Rebeka.

Kā stāsta eksperti, tad šāda krāpnieku shēma ir pavisam vienkārša. Viņi atrod upuri un vairāku mēnešu garumā viņus aplido, kā rezultātā persona atmaigst un ir gatava uz visu, pat iesaistīties apšaubāmās investīcijās.

Rebeka min, ka viņa ar Fredu ne tikai ir regulāri sarakstījusies, bet arī sazvanījusies video zvanā, tādējādi iepriekš neko sliktu nenojauta.

Viņa atklāj, ka Freds izmanīgi izkrāpa no viņas visu naudas summu trīs piegājienos. Sākumā viņš ieteica sievietei veikt ieguldījumu 1000 dolāru apmērā, par to viņa ieguva 168 dolāru lielu peļņu. Pēcāk ieguldījuma summa palielinājās un sasniedza jau 6000 dolāru. Beigu beigās sieviete kopumā zaudēja 100 000 dolāru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

22.jūnijs 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:16

Jaunākās diskusijas