5 labas idejas aktīvai atpūtai ziemā

Publicitātes materiāls 25.janvāris 2023, 14:45
 
gunsnalsers.lv
Ziemas spelgonī, kad termometra stabiņš noslīd zem nulle grādiem, tā vien gribas uzturēties siltās telpās. Tomēr gluži ieslīgt dīvānā ar čipsu paku rokās un Netflix seriāliem nevajadzētu. Arī tad, kad ārā ir auksts, jāatrod aktīvas nodarbes, lai izkustētos un uzturētu savu ķermeni vingru.

Lasi šo rakstu un iepazīsties ar tādām idejām kā lazertags, elektrokartingi, reball un citas!

1. Lazertags

Lazertags jeb lāzera peintbols ir jautra un dinamiska komandu spēle, ko var izmēģināt arī ģimenes lokā. Pēc aktivitātes jūs būsiet ne tikai kārtīgi izkustējušies, bet arī guvuši krietnu adrenalīna devu un enerģijas lādiņu. Lazertags patiks visiem - gan bērniem un tīņiem, gan arī pieaugušajiem. Kā notiek spēle?

Spēles gaita

Lazertags ir piemērota šaudīšanās spēle jau no četru gadu vecuma, jo trāpījums nav sāpīgs. To var just tikai ar nelielu vibrāciju un skaņas signālu. Tāpat arī svarīgs faktors ir tas, ka ekipējums ir salīdzinoši viegls, tādēļ spēlēšana nesagādās papildu grūtības.

Lāzertags Rīgā ir pieejams izklaides parkos “GUNSnLASERS”. Uzņēmums darbojas jau daudzus gadus, tādēļ zina, kā saviem klientiem novadīt lielisku spēli un sagādāt foršu piedzīvojumu. Lazertags Rīgā:

  • Mārkalnes ielā 10 (iekštelpu laukumi);

  • Šampētera ielā 1 (iekštelpu un āra laukumi);

  • Viestura prospektā 2 (āra laukumi).

Lai pieteiktu pasākumu savai draugu kompānijai vai ģimenei, zvani pa tel. 27274646 (pēc savienojuma spied 1 un pēc tam atkal 1) vai arī raksti uz e-pastu info@gunsnlasers.lv!

gunsnalsers.lv

Pie “GUNSnLASERS” lazertags būs augstā līmenī. Lūk, spēles gaita soli pa solim:

  1. ierašanās izklaides parkā un spēlētāju reģistrēšanās pie administratora;

  2. ekipējuma saņemšana un iepazīšanās ar instruktoru;

  3. spēles un ekipējuma lietošanas instruktāžas noklausīšanās;

  4. došanās uz spēles laukumu un tā iepazīšana;

  5. pirmā uzdevuma jeb misijas noteikumu noklausīšanās;

  6. aiziet, spēles sākums un instruktora doto misiju pildīšana;

  7. spēles beigas un rezultātu paziņošana, katram dalībniekam pasniedzot diplomu.

Ja nepieciešams, periodiski spēles gaitā var paņemt mazas pauzītes, lai padzertos vai ko uzkostu. Droši var ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus, lai pēc pasākuma aktīvās daļas turpinātu atpūtu pie galdiņiem.

Lazertags ir ātra aktivitāte, kurā jākustas, jāskrien, gan arī jādomā stratēģiski, lai paveiktu instruktora dotu uzdevumu un gūtu savai komandai uzvaru. Lāzertags Rīgā pieejams arī pavisam mazām, divu līdz četru cilvēku, kompānijām un arī tiem, kuri savā paziņu lokā nevar atrast tikpat aktīvus domubiedrus. Tieši tādēļ “GUNSnLASERS” piedāvā arī atvērtās jeb publiskā lāzertag spēles. Kas tās ir?

Lazertags mazām kompānijām atvērtajās spēlēs

Ja esat tikai divi vai trīs, tas nenozīmē, ka lazertags jums ies secen. Lazertag Riga, “GUNSnLASERS” parkos, ir pieejams arī mazām kompānijām. Tādā gadījumā jāapmeklē atvērtās jeb publiskās spēles, ko uzņēmums periodiski rīko visos izklaides parkos.

Publiskajās spēlēs tiekas lazertag entuziasti, gan arī pieredzējušāki spēlētāji. Instruktors uz vietas sadala vienlīdzīgas komandas un spēle norisinās tāpat kā iepriekš aprakstīts. Ja vēlies pieteikties šādam pasākumam, spēļu kalendāru meklē Facebook lapā https://www.facebook.com/GUNSnLASERS!

Lazertags ir patiesi aizraujoša aktivitāte, ko vērts uzspēlēt. Izvēlies iekštelpu laukumus un spēlē arī tad, kad ārā ir mīnusi! Ja lazertags Riga, tad viennozīmīgi “GUNSnLAASERS” parkos!

2. Elektrokartingi

Jaudīga izklaide elektrokartingos - Tavs labākais plāns brīvdienām!

gunsnalsers.lv

Atšķirībā no benzīna kartingiem, elektrokartings:

  • rada daudz mazāk indīgos izmešus, tāpēc ir gan cilvēkiem, gan arī dabai draudzīgāks risinājums;

  • ir klusāki, neradot lielu troksni;

  • startā braucējs var uzņemt lielu ātrumu, pateicoties jaudīgam kartinga elektrodzinējam;

  • darbojas ar datorprogrammu, kas precīzi uzņem katra braucēja apļa laiku. Savā starpā varat rīkot sacensības un pat regulārus turnīrus;

  • jauda un krēsls ir pielāgojams katra braucēja augumam un braukšanas prasmēm, tādēļ var braukt arī bērni, ja augums ir vismaz 1,2m;

  • līkumos var braukt sānslīdē.

Izklaides parka “GUNSnLASERS” kartingu trase ir ierīkota iekštelpās, tādēļ arī elektrokartingi, tāpāt kā lazertags Riga, ir pieejams visu gadu neatkarīgi no tā, vai ārā snieg, līst lietus vai spīd karsta saule.

Kartingu trases adrese

Elektrokartingu trase atrodas Rīgā, Mārkalnes ielā 10. Tā ir izveidota kādreizējā Juglas manufaktūras rūpnīcā. Telpas ir labiekārtotas arī ar atpūtas zonām, kurās atrodas galdiņi, krēsli un arī dažādas galda spēles. Juglas izlaides parkā pieejams arī lazertags, airsofts no 16 gadu vecuma un virtuālā realitāte. Gan kartingi, gan lazertags ir ideāli piemērota aktivitāte ģimenēm ar bērniem. Kopā pavadītais laiks būs neaizmirstams!

Lai pieteiktu braucienus, zvani pa tel.27274646! Savukārt, sīkāk par cenām un pārējo piedāvājumu uzzini, apmeklējot mājaslapu www.gunsnlasers.lv!

4. Virtuālās realitātes istaba

Datortehnoloģijas attīstās ļoti strauji. Pateicoties tam, rodas arī jaunas izklaides iespējas, tai skaitā, virtuālās realitātes spēles. Tās ir aktuālas gan bērniem un jauniešiem, gan arī pieaugušajiem - ikvienam, kam patīk tehnoloģijas un to sniegtās iespējas.

gunsnalsers.lv

Kas tas ir?

Virtuālā realitāte ir fiziski nepastāvoša pasaule, tomēr tajā notiekošo cilvēks jeb lietotājs var izjust ar redzi, dzirdi un pat tausti. Virtuālo realitāti izmanto daudzās jomās, piemēram:

  • interjera dizainā dažādu mēbeļu pielāgošanai esošā telpā;

  • arhitektūrā ēku modelēšanai;

  • būvniecībā plānu izstrādē;

  • medicīnā audu u.c. atspoguļošanai u.c.

Tāpat virtuālo realitāti plaši izmanto izklaides sfērā. Virtuālās realitātes istabas ir pieprasītas visā pasaulē un tagad pieejamas arī Rīgā - Mārkalnes ielā 10. Telpu, kurā ir pieejams viss vajadzīgais virtuālo spēļu spēlēšanai, 2022. gadā atklāja izklaides un aktīvās atpūtas parks “GUNSnLASRS”.

Cenas un darba laiks

“GUNSnLASERS” strādā katru dienu, tomēr iepriekš ir jāveic rezervācija, jo virtuālās realitātes telpa attiecīgajā laikā būs pieejama tikai jūsu kompānijai. Cenas ir atkarīgas no cilvēku skaita. Ja esat līdz četrām personām, tad katram tiks piešķirtas savas brilles un telpu varat īrēt uz 1h vai ilgāk, ja vēlaties. Savukārt, lielākām kompānijām, piemēram, dzimšanas dienas svinībās vai team building pasākumā varat izvēlēties īpašo pasākuma piedāvājumu, lai forši atpūstos.

Lai uzzinātu cenas, apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv vai zvani pa tiešo klientu konsultantam pa tel. 27274646 (pēc savienojuma nospied pogu 1 un tad atkal 1)!

Ja vēlies pavisam jaudīgu pasākumu, tad “GUNSnLASERS” Juglas izklaides parkā pieejams arī lazertags, airsoft un arī elektrokartingi. Viss lieliskai ballītei vienuviet!

5. Reball jeb peintbols ar gumijas bumbiņām

Tu noteikti zini, kas ir klasiskais peintbols ar krāsu bumbiņām, bet, vai zini, kas ir reball? Būtībā tas pats, tikai krāsu bumbiņu vietā tiek izmantotas atkārtoti lietojamas gumijas bumbiņas un spēle notiek iekštelpās. Tas ir liels pluss, jo var spēlēt arī tad, kad ārā ir nepatīkami laikapstākļi, piemēram, stiprs lietus, sniegs vai brāzmains vējš.

Ja lazertags ir piemērots jau no četru gadu vecuma, tad reball ieteicams spēlēt lielākiem bērniem un pieaugušajiem, jo trāpījums ir jūtams un var atstāt arī zilumu, ja šauts no tuvākas distances. Savukārt, salīdzinot ar klasisko peintbolu, reball izmaksu ziņā būs maciņam draudzīgāka aktivitāte.

gunsnalsers.lv

Kur spēlēt reball?

Reball ir pieejams “GUNSnLASERS” Šampētera izklaides parkā Šampētera ielā 1, Rīgā. Spēlei ir pieejams plašs, interesanti iekārtots laukums iekštelpās. Pēc spēles atpūtu varat turpināt atpūtas telpā vai siltā laikā kādā no piknika vietām.

Lai pieteiktu spēli, raksti uz e-pastu info@gunsnlasers.lv vai zvani pa tālr. 27274646 (spied 1 un 1)! Izklaides parks strādā katru dienu atbilstoši iepriekš veiktām rezervācijām.

Spēles norise:

  • ierašanās izklaides parkā un katra spēlētāja reģistrācija;

  • ekipējuma saņemšana;

  • iepazīšanās ar instruktoru un drošības instruktāžas noklausīšanās;

  • došanās uz spēles laukumu;

  • pirmā uzdevuma jeb misijas noteikumu noklausīšanās;

  • spēles sākums.

Visas spēles laikā, kas parasti ir 1h vai 2h, instruktors dod dažādus uzdevumus, kas pasākumu padara vēl azartiskāku un aizraujošāku. Katrai misijai ir savi noteikumi un spēles gaita, ar kuru instruktors iepazīstinās ikvienu dalībnieku.

Apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un rezervē pasākumu jau šodien! Ja tomēr vēlies aktivitāti, kurā var piedalīties arī mazāki bērni, lazertags būs piemērotākā izvēle.

5. Airsofts

Airsoft ir stratēģiska kaujas simulācijas šaudīšanās spēle. Tajā tiek izmantotas īstu ieroču replikas, visbiežāk, MP5 un M4 automāti, kā arī pavisam mazas plastmasas bumbiņas. Ja lazertags ir atbilstošs arī bērniem, tad šo aktivitāti var spēlēt tikai no 16 gadu vecuma.

Airsofts kļūst arvien populārāks un tas kļūst par daudzu aktīvās atpūtas cienītāju regulāru hobiju, pat dzīvesveidu. Līdzīgi kā lazertag Riga un reball spēlēs, arī airsoftā tiek izspēlētas dažādas misijas, piemēram:

  • prezidents;

  • karoga uzvilkšana mastā;

  • zombiji;

  • policisti pret noziedzniekiem u.c.

Spēles starta komplektā tiek iekļauts viss vajadzīgais. Ja ir nepieciešams piepirkt papildu bumbiņas, to cena ir salīdzinoši zema. Salīdzinot visas iepriekš minētās aktivitātes, cenas ziņā visizdevīgākais ir tieši lāzertags Rīgā.

gunsnalsers.lv

Airsoft poligoni

Lai uzspēlētu airsoftu, rezervē pasākumu “GUNSnLASERS” airsoft poligonā:lāzertags

  • Mārkalnes ielā 10, Rīgā (iekštelpas);

  • Viestura prospektā 2, Rīgā (ārā);

  • Šampētera ielā 1, Rīgā (iekštelpas).

Spēli vari pieteikt, zvanot pa tel. 27274646 vai rakstot vēstuli uz e-pasta adresi info@gunsnlasers.lv!

Ja esat pavisam neliela kompānija, varat apmeklēt atvērtās jeb publiskās spēles. Tajās tiekas spēlētāji, kuriem nav pašiem sava komanda vairāku cilvēku sastāvā. Par to norisi vairāk lasi “GUNSnLASERS” Facebook lapā!

Kurš ir teicis, ka ziemā nav iespējams aktīvi izkustēties? Ir, pie “GUNSnLASERS” ir pieejams lāzertags, reball, elektro kartingi, virtuālā realitātē un jaudīgais airsofts. Dodies izkustēties un pavadīt savu brīvo laiku kopā ar draugiem vai ģimeni interesantā veidā!

APMAKSĀTA REKLĀMA

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas