Attālinātā darba sekas: mirusi amatpersona nedēļu noguļ biroja tualetē

tautaruna.lv 25.janvāris 2023, 1:30
 
Lauris Aizupietis/F64
Helsinkos pusdienu pārtraukuma laikā negaidīti miris pilsētas plānošanas nodaļas darbinieks. Viņa ķermenis tika atrasts tikai nedēļu vēlāk - visu šo laiku tas gulēja tualetes kabīnē, raksta portāls "Yle".

Vīrieša līķis tika atrasts restorāna tualetē, kas atrodas tajā pašā ēkā, kurā viņš strādāja. Cits darbinieks medijiem stāstījis, ka vīrietis pusdienojis ar kolēģiem, pēc tam devies uz tualeti un vairs nav redzēts.

Skaidrojot, kāpēc darbinieka prombūtne tik ilgi netika pamanīta, viņa priekšnieks stāstīja, ka vīrietis galvenokārt nodarbojās ar attālinātu eksperta darbu, kas prasīja mobilitāti un nozīmēja nepastāvīgu atrašanos birojā: “Šis darbinieks biroju apmeklēja reti, tāpēc neviens no kolēģiem viņa prombūtnes laikā nesaskatīja neko aizdomīgu."

Turklāt vīrieša prombūtnes laikā grafikā tika iekļautas viņa atvaļinājuma dienas. "Viņš nesazinājās ar saviem tiešajiem priekšniekiem katru dienu, tas nebija nekas neparasts. Un, ņemot vērā, ka grafikā bija arī atvaļinājuma dienas, nevienam enbija nekādu aizdomu," tagad skaidro vadība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas