VIDEO. Kariņš atkal dzied!

tautaruna.lv 25.janvāris 2023, 8:20
 
Romāns Kokšarovs/F64
Pēc Rīgā aizvadītās Latvijas vēstnieku sanāksmes noslēguma premjers Krišjānis Kariņš uzņēmās diplomātu kopkora diriģēšanu, vēsta TV3 Ziņas.

Krišjānis Kariņš savu aizraušanos - dziedāšanu - nekad nav slēpis. Mūzika vienmēr ir bijusi Krišjāņa Kariņa vaļasprieks, un muzicēšanu viņš uzskatot par vienu no draudzības izpausmes veidiem.

Krišjānis Kariņš nav skolojies mūzikā, taču 15 gadu vecumā pašmācības ceļā apguvis basģitāras spēli, pēcāk sēdies pie klavierēm un bungām, redzēts spēlējam arī kokli un citus instrumentus, jo muzikalitāte, acīmredzot, ir viņam dabas dots talants, vēsta Skan.lv. Intervijā TV3 Krišjānis Kariņš savulaik teicis: “Ja es būtu dzimis pirms 100 gadiem, es laikam būtu lauku muzikants!”

Atgādinam, ka 2021. gada oktobrī internetu "uzspridzināja" video, kurā premjers Kariņš dziedāja, bet toreizējais veselības ministrs Daniels Pavļuts spēlēja klavieres. Toreiz šis video satricināja sabiedrību, jo tas tika publicēts brīdī, kad valdība gatavojās lemt par "lokdaunu", lai ierobežotu Covid-19 izplatību. Īstenībā šis video tika uzfilmēts 2019. gada 18. novembra svinībās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas