Atklāts jauns produkts pret paģirām, kas ir katrā ledusskapī

tautaruna.lv 24.decembris 2022, 13:01
 
Ilustratīvs attēls / F64
Cilvēki par olām kā līdzekli pret paģirām zina jau sen. Bet tagad eksperti ir apstiprinājuši, ka šī metode patiešām darbojas. Kā ātri atbrīvoties no paģirām ar olām?

CambridgeLive publicēja specializētā vīna uzglabāšanas uzņēmuma Elite Wine Refrigeration vadītāja Kaluma Dūlija teoriju par to, kā ātri atbrīvoties no paģirām, raksta TCH.

Kuņģa skābei ir liela nozīme jūsu pašsajūtā pēc alkohola lietošanas. Tāpēc, pēc Dūlija teiktā, ir ļoti svarīgi parūpēties par savu gremošanas sistēmu. Piemēram, eksperti iesaka izvairīties no saldiem ēdieniem pirms un pēc vīna vai citu alkoholisko dzērienu dzeršanas. Galu galā pats vīns izraisīs strauju cukura līmeņa paaugstināšanos asinīs.

Kāpēc jums ir jāēd olas, lai atbrīvotos no paģirām? Viss ir ļoti vienkārši. Tās satur aminoskābes, jo īpaši avidīnu, kas palīdz noārdīt acetaldehīdu. Tās satur arī minerālvielas un citas labvēlīgas vielas, kas uzlabos kuņģa darbību.

Kad organismā tiek sadalīts alkohols, tas sāk ražot tieši tādu ķīmisku savienojumu kā acetaldehīds. Tas var kaitēt veselībai, tāpēc, pateicoties olām, organisms varēs ātrāk atgūties.

Jēlas olas ir labākais līdzeklis pret paģirām. Tās jādzer tukšā dūšā no rīta pēc ballītes, kad jūtami alkohola intoksikācijas simptomi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:55

Jaunākās diskusijas