Pasažiera nevainīgā rīcība lidmašīnā izpelnās dusmu vilni no blakusēdētājiem

tautaruna.lv 24.decembris 2022, 3:00
 
pexels.com
Lidojot ar lidmašīnu pasažieru starpā var notikt dažādi incidenti pateicoties tam, ka sēžam viens otram tik tuvu blakām. Pavisam nesen kāds lidmašīnas pasažieris, neko ļaunu nevēloties, izraisīja dusmu vilni no citiem, vēstīts "The Sun".

Lidojums notika agri no rīta, kad aiz loga valdīja tumsa. Paceļoties lidmašīnai gaisā, stjuarti izslēdza lielo apgaismojumu.

Visa lidmašīna bija teju tumša. Līdz ar to pasažieriem tika dota iespēja komfortabli, cik vien tas iespējams, izgulēties.

Tomēr viens no pasažieriem nemaz neplānoja doties pie miera, bet gan lidojuma laikā vēlējās strādāt un iededza nelielo lampiņu virs savas galvas.

Tieši tāds mazs nieks, kā lampiņa, ļoti sadusmoja viņa blakussēdētāju.

Blakus esošais pasažieris "svešā mēlē" sāka sūdzēties savam partnerim par to, ka blakussēdētājs ir ieslēdzis gaismu. Viņam likās, ka "vainīgā" persona viņu nesapratīs, taču tā nebija tiesa.

"Šorīt es lidoju no ASV austrumu krasta uz rietumu krastu. Ap pulksten 8:00 pēc vietējā laika es ieslēdzu lasīšanas gaismu, lai strādātu, man vajadzēja izlasīt dokumentus. To vajadzēja izdarīt pirms lidmašīnas nosēšanās, un es nevarēju izlasīt dokumentus bez gaismas iedegšanas," situāciju skaidro pasažieris.

"Pāris, kas sēdēja man blakus, bija ārkārtīgi īgns, viņi sūdzējās citā valodā (kurā nejauši runāju arī es) viens otram par to, kāds pakaļa es esmu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:58

Jaunākās diskusijas