Pabriks publiski cildina Ukrainas prezidentu

tautaruna.lv 24.decembris 2022, 16:02
 
AFP/SCANPIX/LETA
Bijušais aizsardzības ministrs Artis Pabriks mikroblogošanas vietnē twitter publicējis cildinošus vārdus Ukrainas prezidentam Volodimiram Zelenskim.
"Zelenskis ir lielisks kara un krīžu laika prezidents," ierakstā mikroblogošanas vietnē twitter norādījis A.Pabriks. Līdzās ierakstam pārpublicēti attēli, kuros V.Zelenskis redzams vizītē Bahmutā.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka otrdien Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis darba vizītes gaitā Doneckas apgabala Bahmutā apmeklējis mehanizētās brigādes priekšējās pozīcijas un pasniedzis karavīriem valsts apbalvojumus, pavēstīja prezidenta preses sekretārs Serhijs Nikiforovs.

"Volodimirs Zelenskis veica darba vizīti uz Doneckas apgabalā, kur tikās ar Ukrainas karavīriem, kas sargā Bahmutas pilsētu. Prezidents apmeklēja mehanizētās brigādes, kuras personālsastāvs turas pretī ienaidniekam pie pilsētas, priekšējās pozīcijas," sociālajā tīklā "Facebook" pavēstīja Nikiforovs.

Atrodoties kauju rajonā, Zelenskis pateicās ukraiņu karavīriem par vīrišķību, izturību un stingrumu, ko viņi demonstrē, atvairot ienaidnieka uzbrukumus. Sapulcējušies ar klusuma brīdi pieminēja kritušo varoņu piemiņu.

Prezidents karavīriem pasniedza valsts apbalvojumus.

Kā norādīja Nikiforovs, Zelenskis uzklausījis komandiera ziņojumu par operatīvo stāvokli, materiāli tehnisko nodrošinājumu un priekšlikumus attiecībā uz tālākajām darbībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:58

Jaunākās diskusijas